Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

קודם כול אני פותח את השירשור הזה לחבר אז סליחה עם אני יתעכב בתשובות. לעניין

חברי הטוב עומד לפני קניה של פיאט פונטו ספייס או "רגיל" או פיג'ו 106 xr,xs.

חשוב לו הדברים הבאים :

בטיחות + אמינות

נוחות (אין ילדים , בחור צעיר)

ספורטיבי

מחירים נוחים (ביטוח חלקים וכו.)

התקציב עד 17000 ש"ח + 2000 ש"ח ישור קו (הביטוח בניפרד)

אנא אל תפנו אותי לחיפוש היתי שם וזה בלבל אותי מאוד:oops:

תודה מראש.

פורסם

ספייס שפויה במחיר הזה הוא לא ישיג, פונטו רגילה הוא ישיג, הוא ישיג בלי בעיה xtz75 שזה הדגם המפואר של הפונטו.

לגבי ה106 xs רמת גימור גבוהה, אבל קשה למצוא שמורות צעירים פשוט אוהבים אותם, היא תתאים לחבר שלך מכיוון שאין לו משפחה להסיע איתו, רכב קטן, ומה שבטוח הרבה יותר מהנה מהפיאט.

פורסם

אחרי ירידת המחירים של החודשים האחרונים יש סיכוי שאפשר להשיג ספייס מהמודלים הראשונים בתקציב הזה.

הבעיה היא אחרת. ה106 תוכננה אי שם בתחילת שנות ה90, הרבה לפני שמבחני הריסוק היו פופלאריים ולכן רמת הבטיחות הפסיבית שלה לא באמת נבדקה. כנ"ל לגבי הדור הראשון של הפונטו.

לעומתם הדור השני של הפונטו (זה שמוכר בישראל כספייס) נבחן והציג תוצאה לא רעה של ארבעה כוכבי בטיחות.

אז איפה הבעיה? שהקשר בין ספייס לספורטיביות מקרי בהחלט. ה106 הרבה יותר מהנה ומתגמלת לנהיגה מהספייס.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ידוע לי שהפג'ו יותר ספורטיבית והפיאט כמעט ובכלל לא.

רק השאלה שלי (שלו) מה יהיה יותר נוח להחזיק לטווח הארוך מבחינת ביטוח זמינות חלקים מחיר חלקים

ובטיחות מה בעניין כריות אוויר בפיג'ו וabs?

פורסם

לגבי ABS וכריות אוויר - מצאתי לך את זה בארכיון.

לשתיהן אין בעיה עם חלקי חילוף, הכל זמין ודי זול, עם עדיפות קלה (אולי) ל106 שחולקת מכלולים עם רכבים אחרים של PSA. מחירי ביטוח זהים, שהרי ביטוח מקיף לא תעשה על רכב כזה אלא רק חובה וצד ג' וכאן לא משנה הדגם אלא פרמטרים אחרים כגון ותק הנהיגה שלך, היסטוריית תאונות וקיום כרית אוויר ברכב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

קודם כול תודה

רק צביקה לפי הבנתי ל 106 מצוידת בכריות אוויר וABS משנת 96 (בגירסאת xr,xs)?

אבל לפי נתונים יבשים ה 106 בטוחה או שהיא בתאונה תתקפל כמו קופסאת שימורים?

פורסם

ok זאת כבר התקדמות

אבל עם לפיג'ו יש כריות אוויר עם כן כמה?

ועם יש abs וכו.

תודה רבה על עזרה:lol:

• תוכן חדש...