Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במישפחה יש לנו ארבעה טלפונים בטכנולוגית CDMA וכולם במסלול מישפחה שממש מישתלם לנו מבחינה כלכלית ואנכנו כבר נימצאים בו כ5 שנים, כל המכשירים שיש לנו הם ממש ישנים ועכשיו כשיצא GSM בפלאפון רצינו לשדרג את הרשת ולעבור לGSM ולהישאר באותו מסלול. ניגשנו לעמדת פלאפון וביקשנו לירכוש SIMים ולהישאר באותו מסלול, אבל הנציג התעקש שזה לא אפשרי ושכדי לעבור לGSM חייבים לחדש את המסלול או לירכוש את המכשיר דרכם, כמוון שהנציג היה מעוניין רק לימכור לנו תוכנית או מכשיר כי זו העבודה שלו אבל אנכנו לא הסכמנו ויצאנו מישם בדיוק באותו מצב שניכנסנו.

עכשיו השאלה, מה ניתן לעשות כדי "ליגרום" לחברה לימכור לנו את הSIMים, אני יודע שאני לא יכול לידרוש כל מה שאני רוצה אבל אולי בכל זאת יש איזושהי דרך לשכנע אותם.

SUZUKI Ignis Sport

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני במצב דומה - בסלקום. יש לי טלפון ישן במסלול בלי דמי שימוש אבל ברשת ה- TDMA. סלקום מוכנים למכור לי סים ב-100

ש"ח ולהעביר אותי למסלול של מינימום 25 ש"ח לחודש או משהו כזה. סרבתי בנימוס, ומאז אני עם הטלפון פועל תמידית, מחובר למטען. פעם בחודש חודשיים אני שולח איזה SMS או מחייג לשנייה, ומקבל חשבונות חודשיים של 23 אגורות.

האם למישהו יש טריק איך לשכנע את סלקום למכור לי סים מבלי לשנות מסלול?

לחילופין, יש מקום (שאיננו סלקום) בו ניתן לרכוש טלפון חדש ברשת ה- TDMA ולהעביר אליו את הקו?

:turn-l:
פורסם
אני במצב דומה - בסלקום. יש לי טלפון ישן במסלול בלי דמי שימוש אבל ברשת ה- TDMA. סלקום מוכנים למכור לי סים ב-100

ש"ח ולהעביר אותי למסלול של מינימום 25 ש"ח לחודש או משהו כזה. סרבתי בנימוס, ומאז אני עם הטלפון פועל תמידית, מחובר למטען. פעם בחודש חודשיים אני שולח איזה SMS או מחייג לשנייה, ומקבל חשבונות חודשיים של 23 אגורות.

לחילופין, יש מקום (שאיננו סלקום) בו ניתן לרכוש טלפון חדש ברשת ה- TDMA ולהעביר אליו את הקו?

בקרוב סלקום מורידים את רשת ה TDMA, עוד קצת סבלנות :)

אולי אפשר לעשות איזו קומבינה עם הסבה לטוקמן...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אהלן,

את ה-25 ש"ח אתה לא משלם בהכרח על המסלול.

קיים תשלום חודשי מינימלי ברכישה של כרטיס SIM בעלות מסובסדת.

אתה יכול לרכוש אותו בעלות גבוהה יותר ולא מסובסדת - במקרה כזה לא קיימת עלות חודשית מינימלית.

אין קשר בין המסלול לשדרוג.

GOT סחוג?

פורסם
בקרוב סלקום מורידים את רשת ה TDMA, עוד קצת סבלנות :)

בגלל זה אני משאיר את המכשיר פעיל. אני מניח שכשהם יעשו זאת הם יצטרכו לתת לי SIM (ואולי מכשיר?) גם אם לא אסכים להחליף מסלול. הבעייה היא שה"בקרוב" נמשך המון. אתה יודע מתי זה "בקרוב"?

אולי אפשר לעשות איזו קומבינה עם הסבה לטוקמן...

זו בדיוק הנקודה: יש לי קו במסלול שאי אפשר לקבל היום - יותר טוב מטוקמן. לא דיברת, לא שילמת, כולל תא קולי ותעריף שיחות נורמאלי. אני לא רוצה לשנות מסלול.

את ה-25 ש"ח אתה לא משלם בהכרח על המסלול.

קיים תשלום חודשי מינימלי ברכישה של כרטיס SIM בעלות מסובסדת.

העלות של SIM היא כמה אגורות ולכן מסלול של 100 ש"ח ל SIM ועוד 25 ש"ח לחודש (לתמיד) איננה מסובסדת.

אתה יכול לרכוש אותו בעלות גבוהה יותר ולא מסובסדת - במקרה כזה לא קיימת עלות חודשית מינימלית.

אין קשר בין המסלול לשדרוג.

בגלל זה אני פונה פה בשאלה. סלקום בהחלט קושרים את שינוי הרשת עם שינוי מסלול ואינם מוכנים לתת לי SIM על אותו קו בתשלום חד פעמי כלשהו, ובלי תשלום קבוע.

פורסם
במישפחה יש לנו ארבעה טלפונים בטכנולוגית CDMA וכולם במסלול מישפחה שממש מישתלם לנו מבחינה כלכלית ואנכנו כבר נימצאים בו כ5 שנים, כל המכשירים שיש לנו הם ממש ישנים ועכשיו כשיצא GSM בפלאפון רצינו לשדרג את הרשת ולעבור לGSM ולהישאר באותו מסלול. ניגשנו לעמדת פלאפון וביקשנו לירכוש SIMים ולהישאר באותו מסלול, אבל הנציג התעקש שזה לא אפשרי ושכדי לעבור לGSM חייבים לחדש את המסלול או לירכוש את המכשיר דרכם, כמוון שהנציג היה מעוניין רק לימכור לנו תוכנית או מכשיר כי זו העבודה שלו אבל אנכנו לא הסכמנו ויצאנו מישם בדיוק באותו מצב שניכנסנו.

עכשיו השאלה, מה ניתן לעשות כדי "ליגרום" לחברה לימכור לנו את הSIMים, אני יודע שאני לא יכול לידרוש כל מה שאני רוצה אבל אולי בכל זאת יש איזושהי דרך לשכנע אותם.

ברוב במקרים בקשה להתנתק עוזרת (הנ"ל נכון לכל חברה שהיא, כיוון שעלות גיוס לקוח גבוהה מהותית משימור לקוח).

כמובן שהעובדה שאתה משפחה שלמה שרוצה להתנתק רק עוזרת לך עוד.

בהצלחה!

פורסם

כשאתה במסלול שלא משתלם לחברה, ובמיוחד אם החשבונות שלך נמוכים (בזכות המסלול וגם לא) אז החברה ממש לא מתרגשת מבקשתך להתנתק ואפילו שמחה להפטר ממך. אני לא אעשה לסלקום את הטובה הזו.

פורסם

לפותח השרשור - לא ייתנו לך SIM באותו מסלול, בטח לא בשנתיים שלוש הקרובות. החברה שמה 800 מליון דולר על הרשת החדשה, והיא מעדיפה לתת ללקוחות שמכניסים לה הרבה כסף להשתמש בה הרבה לפני לקוחות לא רווחיים כמוך (או, לחילופין, להפוך אותך ללקוח שמניב הכנסה גבוהה יותר).

YUVK, כמו שאייל אמר, חכה עד שסלקום תוריד את ה-TDMA (אין לי לוחות זמנים לצערי). עד אז, אין לסלקום סיבה אמיתית לתת לך גישה לרשת מתקדמת יותר.

לגבי שימור לקוחות - אל תסמכו על זה שאיום בהתנתקות יעזור. החברות נוטות "להתפטר" מלקוחות במסלולים שלא מייצרים הרבה כסף. אני ניידתי עשרה מספרים מחברה לחברה, כי למרות ש"דפקתי" שלושה מנויים שלא דיברו כמעט (עלו מ-15 ש"ח ל-35 ש"ח בחודש), עדיין החשבון החודשי הכולל נמוך בכ-25 אחוז. החברה שעליה הייתי מנוי ויתרה כמעט בלי מאמץ, כי לטעמם הכנסה של מעל 1000 ש"ח בחודש (לחשבון כולו) כנראה אינה מספיקה...

פורסם

קצת עצוב להגיד את זה, אבל בשביל להשיג כרטיס סים עם אותה החבילה שיש לך כנראה שהדרך היחידה שלך היא לעשות מעט בלאגן ולאיים לעזוב לאורנג'.

כן זה קצת ברברי ודי עצוב. אבל עם הניסיון הלא טוב שלי עם רשתות סלולאר אני כבר למדתי. אני הולך לשם ומבקש, כשלא נותנים לי מה שאני רוצה. אני ניהיה אדום ומתחיל לדבר בטונים גבוהים, מבקש את המנהל אחרי כל משפט שיוצא לי מהפה.

למרבה הצער, רק ככה זה עובד.

GS300.

פורסם

כמו שכתבתי, זה לא עובד אם הלקוח לא "רווחי" לחברה.

להיפך - לקוח בעל הכנסות נמוכות - יראו לך בעדינות את הדרך החוצה, הן ממרכז השירות והן מהיותך מנוי.

• תוכן חדש...