Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות למצבר (פיג'ו 309 1.6 88)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר הבעיה הקטנה שהייתה לי במצבר נראה כי הוא שוב עובד.

אבל אני כבר לא יכול לסמוך עליו. (הגענו לסוף של מערכת היחסים שלנו) :wink:

אני רוצה לקנות מצבר חדש ואני רוצה לשמוע המלצות.

א.מחיר סביר

ב.אמין

ג.חזק

My Dream: Shelby Mustang GT500 Eleanor

FIAT TEMPRA 1.6 92

פורסם

אורך חיי המצבר פחות תלוי ביצרנו ויותר במצב הרכב.

המצבר תפקידו להניע הרכב ולאחר מכן האלטרנטור מספק את כל תצרוכת הזרם,פלוס טעינת המצבר מחדש באנרגיה שנצרכה להתנעה.

במכונית שמתניעה בקלות,טעינה טובה ואין זליגות זרם בזמן חניה וגובה המיים במצבר נשמרים ברמה הנכונה המצבר יחיה הרבה יותר מאחותה המוזנחת.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

אני את שלי אמרתי :)

ואני יוסיף, ואתמוך בדבריו של קודמי, שאורך חיי המצבר אינו תלוי בייצרן המצבר, אלא במערכת הטעינה ובמערכות החשמל השונות ברכב. (איציק?)

מצברי טודור הם מצברים שמשרתים חלק נכבד מאוכולסיית אירופה, ונחשבים למצברים ברמה טובה, אך עם זאת זולים באופן יחסי. אצל הרבה אנשים תוכל לראות מצברים כאלו שמחזיקים גם 3 שנים ו4.

אתם מוזמנים לגלוש ללמוד יותר http://WWW.TALRONBATT.CO.IL

HOOTERS

:ladysman:

פורסם

מנסיוני המקצועי במשך שנים רבות, מצברי שנפ הנם טובים באיכותם והשרות הניתן להם, המקרה של בעיה, הנו מצוין. ולמה לקנות תוצרת חוץ, הבה נספק פרנסה לתושבינו. :idea:

בברכה - רפי לין :idea:

פורסם
מנסיוני המקצועי במשך שנים רבות, מצברי שנפ הנם טובים באיכותם והשרות הניתן להם, המקרה של בעיה, הנו מצוין. ולמה לקנות תוצרת חוץ, הבה נספק פרנסה לתושבינו. :idea:

בברכה - רפי לין :idea:

לי יש מצבר שנפ כבר 5-6 שנים, והוא עוד לא עושה בעיות. מדי פעם מוסיפים מים, והכל בסדר.

-- מורטיזציה? מורטיזציה! -- הגלריה

פורסם

לי באוטו יש todor כבר שנתיים (טפו טפו) אחלה מצבר!!.

לעומת זאת ברכב אחר במשפחה יש שנפ( שעלה לא מעט בהשוואה ל todor ) ולאחר חצי שנה איבד את תכונותיו כמצבר, ניגשתי לשנפ במקום מגוריי בדקו טעינה (תקין) ואת המצבר(לא תקין) והחליפו אותו לחדש(מהניילון). כבר בהנעה הראשונה המצבר עשה רושם של מצבר לא תקין. אחרי שבועיים המצבר מת הגעתי שוב לשנפ ושם היו בטוחים שהרכב לא תקין(לפני בדיקה) , בדיקה קצרה העלתה ששוב המצבר דפוק וזו הפעם השלישית שהחליפו לי מצבר...

אני אומר שכדאי todor מפני שהוא זול משמעותית מרוב המצברים האחרים ואותי בינתיים הוא לא איכזב . לעומתו שנפ יקר להחריד(כמעט כפול) ואותי רק איכזב...

• תוכן חדש...