Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, אני אתן לכם שתי הצעות שראיתי ואני מעוניין שתגידו לי איזה עדיפה ומאיזה בחינה

הראשונה היא בעצם מאזדה 323 לאנטיס

נפח: 1600

יד:1

שנת 1997

אוטומטית

קמש: 155,000

מחיר: 22000

והאפשרות השנייה היא בעצם פיג'ו

דגם: 306 XT 5 דלתות

נפח: 1600

שנה: 2001

אוטומטית

קמ"ש: 110000

מחיר הנדרש: 30000

ההתלבטות שלי היא בעצם העובדה שמאזדה היא פשוט מותג שאין עליו עוררין

לעומת פיג'ו שהיא צרפתית ויש עליה הרבה סטיגמות

את הצורות של שני הרכבים אני אוהב המחיר בשניהם הוא לא הכי רלוונטי אבל

אם אתם חושבים שהמחיר יקר תאירו לי לגבי זה.

מה שבעצם חשוב לי ברכב זה שהוא יהיה חסכוני בדלק, חלקי חילוף זולים במקרה שאצטרך אותם

ובעיקרון שהרכב יחזיק תקופה ארוכה בלי יותר מדיי לראות מוסך... אז נא להתייחס גם לנקודות אלו

תודה רבה לכם חברים

אפרים

פורסם

שלום לאפרים!

ראשית, כותרת השרשור נערכה. הנך מתבקש להבא לפתוח שרשורים עם כותרת מתאימה (בחוקי הפורום, אותם לבטח קראת, מצוין כיצד יש לנסח כותרת תקנית). להבא, שרשור בעל כותרת לא תקנית ימחק ללא כל הסבר.

לשאלתך: ההתלבטות היא בין שני דגמים ספציפיים שמפרידות בינהם ארבע שנים ולא פחות מ-45K ק"מ.

מעבר לכך שהנתון הזה משחק לטובת הפיז'ו, הרי שהיא גם תהיה נעימה יותר לנסיעה מהלאנטיס האפרורית, ובמידה ולא תזניח אותה או תחפף בטיפולים, אתה צפוי לקבל רכב אמין למדי.

ככל שזכור לי, בשנת 01' הגיעה ה-306 בגירסתה האחרונה, שהיא בעיניי המוצלחת ביותר (גימור, ריפודים, עיצוב פנים), ואם היה עלי לבחור, אין ספק שמבין השתיים הייתי לוקח אותה.

אגב: קמ"ש זה קילומטר לשעה (נתון המציין מהירות). טרם יוצר רכב המסוגל לנסוע במהירות 110K קמ"ש :wink:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מבחינת האמינות אין ספק שהמאזדה לוקחת אך לפי הנתונים שרשמת הפיג'ו עדיפה. אם בכל זאת החלטת ללכת על המאזדה גם תשלם פחות ואני מאמין שבסופו של דבר תהנה מהרכב כי הרכב איכותי מאוד יחסית, חסכוני ואמין.

פורסם

אוקי חברים אז תנו לי לשאול שאלה אחרת

לפי מה שאמרתם כאן שני הרכבים בעצם אמינים וטובים

מה לגבי חסכון בדלק? חלקי חילוף? טיפולים לאורך זמן? בלאי?

לגבי עורך ההודעה, מתנצל על הטעות וגם בנוגע לקמ"ש אני באמת לא מבין איך טעיתי בזה

אני יודע מזה קמ"ש כנראה כשניסחתי את ההודעה לא הייתי מרוכז :)

פורסם
מבחינת האמינות אין ספק שהמאזדה לוקחת אך לפי הנתונים שרשמת הפיג'ו עדיפה. אם בכל זאת החלטת ללכת על המאזדה גם תשלם פחות ואני מאמין שבסופו של דבר תהנה מהרכב כי הרכב איכותי מאוד יחסית, חסכוני ואמין.

אל תבנה על זה

המון מנועים של מאזדה מתחילים לעשן בשנתונים האלה

תמיר.

פורסם

אם כל הכבוד למאזדה היא עדיין מפגרת ב-4 שנתונים ו-45K ק"מ.

בטווח הארוך הפיג'ו תהיה זולה יותר לאחזקה. למרות ה-AL4.

פורסם
אם כל הכבוד למאזדה היא עדיין מפגרת ב-4 שנתונים ו-45K ק"מ.

בטווח הארוך הפיג'ו תהיה זולה יותר לאחזקה. למרות ה-AL4.

סלח לי על הבורות אבל מה זה AL4 ?

פורסם

חברים שאלה נוספת

דיברתי עם הבעלים של המזדה, הוא אמר שיום אחד הוא פתח את הדלת ומישהו העיף לו אותה

הפעיל פוליסה של הביטוח ועכשיו הדלת פשוט חדשה, השאלה שלי האם עדיין כדאי לי ללכת לראות את הרכב

או לשלול את האופציה הזאת? וכמובן שבמידה ואתם ממליצים לא לשלול את האופציה, עד כמה אני אוכל

להתווכח על המחיר?

פורסם

יא אללה, כמה שטויות אפשר לכתוב בשני משפטים! :-o

אין ספק שהמאזדה תהיה אמינה יותר? מהיכן הבטחון הזה? האם אתה מכיר את הרכב שפותח השרשור שאל לגביו?

האם מוכרת לך ההיסטוריה שלו? אולי בעליו הנוכחי אינו משקיע אפילו שקל בתחזוקה וטיפולים, ואילו בעל הפיז'ו רק מלקק אותה כל היום?

המאזדה איכותית? ביחס למה? אולי ביחס לסוסיתא? או אולי קאדילק CTS? ואולי דווקא ה-306 איכותית יותר מכיון שהיא חדשה ממנה?

ברכותיי, ההתראה שקיבלת זה ממני.

לגבי עורך ההודעה, מתנצל על הטעות וגם בנוגע לקמ"ש אני באמת לא מבין איך טעיתי בזה

אני יודע מזה קמ"ש כנראה כשניסחתי את ההודעה לא הייתי מרוכז :)

לא נורא, רק בבקשה תשתדל להבא לכתוב לפי הכללים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

עוד שאלה חברים

השאלה שלי היא כזאת

דיברתי עם הבעלים של המאזדה לאנטיס

הבעלים אומר שיום אחד חנה בצד הכביש ירד פתח את הדלת והעיפו לו את הדלת לקיבינימאט

הפעיל פוליסת ביטוח דלת הוחלפה, האם עדיין שווה לי לשקול לראות את הרכב?

ובמידה ואני אלך לראות והרכב יתנהג כמו שאני רוצה שיתנהג, האם אני יוכל להתווכח על המחיר?

ואם כן בכמה הייתם מורידים לו על הנזק הזה?

פורסם

שאלה מעניינת, אני מניח שבנוסף לדלת נעשתה עבודת פחחות על הצירים\כנף במקרה הטוב.

הבעייה היא שאני לא הייתי קונה את הסיפור - אם הוא הפעיל ביטוח, תדרוש שימציא לך דו"ח שמאי (פרוצדורה של 5 דקות דרך חב' הביטוח).

פורסם

מנסיון של מאות אלפי ק"מ ו3 יחידות של 306 כולל 01 אוטומטית{האחרונה} אני יכול להעיד שהאמינות ב306 מעולה ולפחות שווה לזאת של המאזדה.

פורסם
שאלה מעניינת, אני מניח שבנוסף לדלת נעשתה עבודת פחחות על הצירים\כנף במקרה הטוב.

הבעייה היא שאני לא הייתי קונה את הסיפור - אם הוא הפעיל ביטוח, תדרוש שימציא לך דו"ח שמאי (פרוצדורה של 5 דקות דרך חב' הביטוח).

אוקי ומה בדיוק אני אמור לראות בדוח שמאי?

פורסם

אתה אמור לבדוק כמה רציני היה הנזק, כמה גבוהה ירידת הערך שנקבעה (אם בכלל) לרכב בעקבות התאונה ומה היקף התיקון שנדרש.

אל תפסול את הרכב רק בגלל החלפה של דלת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...