Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב"ה

שלום חברים

אני חושב לחפש רכב קטן

יש לי התלבטות בין סולר לבנזין גם (אולי אני יוכל למלא סולר בזול)

הנסיעות שלי ממש מעטות, פעמיים בחודש בממוצע אני עושה נסיעה של 200-300 ק"מ וזה גם לרוב פעם אחת בחודש

בממוצע לשבוע אני נוסע 50 ק"מ ממש מעט ...

מחפש רכב זול לתחזוקה, קל לתיקונים בבית, קל ומאיץ מהר

שיהיה לו כח גם לעלות עליות בירושלים ...

ושיהיה קטן וחמוד =]

מעדיף הילוכים כי הבנתי שזה פחות תקלות בגיר ...

אז הבנתי לגבי פביה 16V שהוא רכב טוב עם 100 כ"ס ?

מה עוד יש כנגדו ? משהו של סיטרואן אולי ?

ואיך אני אמור לדעת שהדגם של פביה הוא 16V ברכישה ? (יש דגם משנה או משהו כזה שרומז על כך ?)

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

לא 16 בוכנות, 16 שסתומים :roll:

לק"מ שאתה עושה אין צורך לקנות דיזל, גרסת ה-16V של הפביה טובה מאוד, אם כי יש אופציות זולות יותר לאחזקה.

אתה יכול לבדוק לגבי הפונטו ספייס ELX, זולה לאחזקה, חסכונית מאוד וזריזה.

פורסם
לא 16 בוכנות, 16 שסתומים :roll:

לק"מ שאתה עושה אין צורך לקנות דיזל, גרסת ה-16V של הפביה טובה מאוד, אם כי יש אופציות זולות יותר לאחזקה.

אתה יכול לבדוק לגבי הפונטו ספייס ELX, זולה לאחזקה, חסכונית מאוד וזריזה.

מצטער על הטעות אכן 16 שסתומים :) אם זה היה 16 בוכנות זה היה ממריא ... יש 4 בוכנות =]

פונטו ספייס ELX ? זה רכב טוב ? ידני ?

אני קצת סולד מפונטו הרגשה אישית שהם לא משהו כזה לא יודע למה

לסיטרואן אין משהו מתאים ?

8 שסתומים מאיץ לאט יותר לא ?

בנוסף שכחתי לשאול על צריכת דלק ל 16 שסתומים ול 8 שסתומים מה ההבדל ? (בערך...) בבין עירוני ?

Guest ספורטמוטורי
פורסם

16 בוכנות זה בדיוק מה שסקודה פאביה צריכה כדי להפוך לבוגאטי ויירון עפ 1001 כ"ס 8)

בגדול כמו שאמרו לך 16 שסתומים,הסקודה פביה 1400 16VALVE,הכי יחסית חזקה נוחה ואכותית,במחיר מצויין\היא ממש זולה כמשומשת.

בקשר לאחזקה הכי זולה, זה פיאט פונטו רק לא לטפל בחברה כי שם ממש לא זול.

אבל אתה יודע שהפאביה תתן לך הרבה יותר הנאה ואיכות מפונטו וגם אמינות למרות שחלקי הפונטו הם ממש זולים אך מתקלקלת יותר.

פורסם

זהו זה בדיוק מה שהתכוונתי שלא אוהב את הפונטו הרכב מרגיש זול ומצועצע לא יודע למה

אתה פשוט יושב בפנים נראה לך שנכנסת לאיזה באגי :hihi:

1001 כ"ס דווקה מתאים לי, נגיע לירושלים ב 10 דקות !

הבעיה היא שלמצוא פביה עם 16V זה מחט בערימה של שחת :\

כרגע יש אפילו רק 2-3 MPI מפורסמים ביד 2 ...

ויש לי סבלנות השאלה אם מישהו ימכור כזה בקרוב ויעלה לפרסום ברשת בכלל :?

ובגלל זה גם חשבתי על איזה דגם נחמד של סיטרואן מומלץ בתור תחליף אם יש כזה בכלל ?

נזכרתי בסיאט איביזה גם, מה איתה ? יש המלצות ?

Guest ספורטמוטורי
פורסם

זה נכון שקשה למצוא פביה 16v.

בקשר לאיביזה FR 2006,במקרה בדקתי אחת לפני האודי,אוטו חזק,איכות חומרים טובה אך הנדסת אנוש גרועה,האוטו לא יציב בכלל,התנהגות כביש בכלל לא משהו,קשה על הכביש מבחינת נוחות מתלים.

בקשר לסיטרואין מנסיון של אבא שלי,הם בכלל לא אמינות עד כדי כך שאתה עלול לתקע איתם בכביש כמה פעמים בשנה,מדובר על קסארה 1.8 אוטומט שנת 98,אך חשוב לציין שגם איכות חומרים והרכבה טובה נוחות נסיעה מצויינת.

פורסם

רכב נוסף עם מנוע 16V הוא קליאו B גיר רגיל מהשנים שרשמת.

לדגם הזה יש 98 כ"ס.

בטיחות טובה, נוחות טובה מאוד (בניגוד למושבים של פביה).

קליאו יותר מהנה לנהיגה מפונטו.

אם לא הולכים לטפל במוסכי חברה, אחזקה לא תהיה יותר יקרה מאשר של פביה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

וואלה הזכרת לי גם את הקליאו B הנחמדה

שמעתי חלקי חילוף שלה יקרים בטירוף ?

האם היום קיימים לה חלקים לא מהיבואן בזול ? כמו שיש לפיאט פונטו בכל חנות ?

בנוסף איך אני יודע מה הדגם של 16V שהוא 98 כ"ס ?

יש דגם אחד שהוא 1.4 בנזין, כולם 16V ?

או שיספיק לי גם 1.2 שהוא כמה כ"ס 60 ?

ועל האיביזיה נוותר איך שזה נראה כשיש את הקליאו B גם בתור אופציה נוחה.

פורסם
בקשר לאחזקה הכי זולה, זה פיאט פונטו רק לא לטפל בחברה כי שם ממש לא זול.

אבל אתה יודע שהפאביה תתן לך הרבה יותר הנאה ואיכות מפונטו וגם אמינות למרות שחלקי הפונטו הם ממש זולים אך מתקלקלת יותר.

קשקוש. דווקא מחירי הטיפולים במוסכים מורשים של פיאט זולים יחסית ליצרנים אחרים. (את זה אני אומר עם קרוב ל6 שנות בעלות עם פונטו דור שני)

מתקלקת יותר? אם לא מטופלת כמו שצריך, כמו כל רכב, אז כן. מעבר לזה זה רכב מאוד אמין.

לפותח השרשור, אם תצליח למצוא לך פאביה 16V ידנית שמורה ומטופלת, מה טוב.

אם לא, הקליאו והפונטו יתנו לך תמורה לא פחות טובה לכסף.

!AWDSOME

Guest ספורטמוטורי
פורסם
קשקוש. דווקא מחירי הטיפולים במוסכים מורשים של פיאט זולים יחסית ליצרנים אחרים. (את זה אני אומר עם קרוב ל6 שנות בעלות עם פונטו דור שני)

מתקלקת יותר? אם לא מטופלת כמו שצריך, כמו כל רכב, אז כן. מעבר לזה זה רכב מאוד אמין.

לפותח השרשור, אם תצליח למצוא לך פאביה 16V ידנית שמורה ומטופלת, מה טוב.

אם לא, הקליאו והפונטו יתנו לך תמורה לא פחות טובה לכסף.

אני בחור שעבד שנתיים בחנות ומחסן חלקי חילוף לרכב,לצערך הרב פיאט פונטו היא מכונית שמתקלקלת הרבה מאוד,במיוחד שמדובר בפונטו הדור השני משנת 2001 עד 2004,פונטו דור ראשון הוא יותר אמינה,אף אחד לא יכול לשכנע אותי בזה כי אני עבדתי עם זה,וראיתי את העובדה הזאת.

ולשמחתך פיאט יש להם את חלקי החילוף הכי זולים.

פורסם
וואלה הזכרת לי גם את הקליאו B הנחמדה

שמעתי חלקי חילוף שלה יקרים בטירוף ? לא, אם קונים אותם לא מהיבואן.

האם היום קיימים לה חלקים לא מהיבואן בזול ? כמו שיש לפיאט פונטו בכל חנות ? קיימים חלפים תחליפיים של "VALEO " באיכות טובה (בנוסף לתחליפיים זולים מתוצרת סין). אני לא יודע האם זה זול כמו לפונטו.

בנוסף איך אני יודע מה הדגם של 16V שהוא 98 כ"ס ? משנת 2002 כל קליאו 1.4 עם 98 כ"ס 16V

יש דגם אחד שהוא 1.4 בנזין, כולם 16V ?

או שיספיק לי גם 1.2 שהוא כמה כ"ס 60 ? יותר חיסכוני אבל גם יותר חלש, לא תקבל הנאה מנהיגה כמו בקליאו 1.4.

ועל האיביזיה נוותר איך שזה נראה כשיש את הקליאו B גם בתור אופציה נוחה.

חפש מכונית שמורה ככל הניתן ,רצוי מפרטי ועם תיעוד של הטיפולים בהתאם לקילומטראז'.

בקשר לאיביזה - לשיקולך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אני בחור שעבד שנתיים בחנות ומחסן חלקי חילוף לרכב,לצערך הרב פיאט פונטו היא מכונית שמתקלקלת הרבה מאוד,במיוחד שמדובר בפונטו הדור השני משנת 2001 עד 2004,פונטו דור ראשון הוא יותר אמינה,אף אחד לא יכול לשכנע אותי בזה כי אני עבדתי עם זה,וראיתי את העובדה הזאת.

זה שעבדת בחנות חלפים זה יופי, אבל אין לזה שום קשר לאמינות של פיאט.

זה שבחרו לבוא אליך בעלי פיאט פונטו זה משהו אחר, לעומת נניח בעלי רכבים אחרים שהולכים למקומות אחרים.

לי יש פונטו ספייס, לאמא שלי יש פונטו ספייס, האוטו אמין מאוד.

פורסם
חפש מכונית שמורה ככל הניתן ,רצוי מפרטי ועם תיעוד של הטיפולים בהתאם לקילומטראז'.

בקשר לאיביזה - לשיקולך.

אחלה תגובה תודה חבר יקר

אני אחפש ונראה מה נמצא

פביה 16V או קליאו B עם 16V גם

במידה ולא נמצא וכו... אני חושב שנסתפק בפביה הרגילה ...

הפביה הרגיל 8V עדיפה מקליאו B עם 8V או לא ?

פורסם

ממש טיעון משכנע, אני מיד מוכר את הפונטו שלי.

ומה יגיד בחור שעובד במחסן חלקים שמספק לסובארו למשל? אה, הוא בטח מובטל כי מכוניות של סובארו לא מתקלקלות.

או במילים אחרות, חלפים לא מגיעים רק לרכבים שמתקלקלים, מה עם טיפולים? מאיפה יגיעו החלפים אם לא מהמחסן?

העובדות בשטח הן שהפונטו היא מכונית מוצלחת מאוד.

!AWDSOME

• תוכן חדש...