Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב 2002+ אין לך כבר קליאו 1400 סמ"ק 8V עם 75 כ"ס, רק הדגם היותר חזק.

מי שמחפש בסבלנות, בסוף מוצא.

דוגמא

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

Guest ספורטמוטורי
פורסם
ממש טיעון משכנע, אני מיד מוכר את הפונטו שלי.

ומה יגיד בחור שעובד במחסן חלקים שמספק לסובארו למשל? אה, הוא בטח מובטל כי מכוניות של סובארו לא מתקלקלות.

או במילים אחרות, חלפים לא מגיעים רק לרכבים שמתקלקלים, מה עם טיפולים? מאיפה יגיעו החלפים אם לא מהמחסן?

העובדות בשטח הן שהפונטו היא מכונית מוצלחת מאוד.

אני עבדתי במחסן חלקי חילוף לכל סוגי המכוניות ולא רק פיאט,מנסיון,פיאט הם מכוניות שצורכות הרבה חלקים מתקלות וכו... , יש עוד מכוניות כאלה,העליתה במקרה את סובארו,הם גם מתקלקלות אך הרבה פחות מפיאט.

לא,אני לא אומר שלך תמכור את הפיאט,פיאט הם מכוניות מצויינות ומה שטוב שהחלקים שלהם זולים מאוד והם גם מכוניות זולות בכלל,במקרה שלך הפונטו 2001 עד 2004 פחות אמינה מהדגם של עד 2000.

פורסם
ב 2002+ אין לך כבר קליאו 1400 סמ"ק 8V עם 75 כ"ס, רק הדגם היותר חזק.

מי שמחפש בסבלנות, בסוף מוצא.

דוגמא

אין ספק שבסבלנות וב"ה מוצאים מה שרוצים

הבנתי שמשנת 2002+ זה רק 16V :) התכוונתי ששנה אחת לפני אולי זה הכל ...

בכל אופן אם אומרים לך רצועת טיימינג חדשה לא מדאיג אותך שאולי הקודמת נקרע ובנס לא נדפק הראש מנוע או משהו כזה ?

פורסם

בכל רכב שיש בו רצועת טיימינג, מחליפים אותה לפי מספר קילומטרים או מספר שנים (טיפול שיגרתי).

אני מאמין שבמיקרה של קליאו מהמודעה ביד 2 החליפו טיימינג בגלל גיל הרכב (למרות שהוא עבר רק 78 אלף ק"מ).

לידיעתך, החלפה של רצועת טיימינג בקליא וB במוסך מורשה רנו עולה בסביבות 2,500 ש"ח.

מי שירכוש את הרכב , הטיפול היקר הזה ייחסך לו עד להחלפה הבאה (בעוד 5 שנים או 90 אלף ק"מ, המוקדם ביניהם).

ב2001 יש את שני הדגמים של קליאו B, לפני זה רק עם 8V

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בליין של קונצרן פולקסווגן יש עוד אחריות לפאביה עם אותם נתונים:

פולו, איביזה, קורדובה.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
בכל רכב שיש בו רצועת טיימינג, מחליפים אותה לפי מספר קילומטרים או מספר שנים (טיפול שיגרתי).

אני מאמין שבמיקרה של קליאו מהמודעה ביד 2 החליפו טיימינג בגלל גיל הרכב (למרות שהוא עבר רק 78 אלף ק"מ).

לידיעתך, החלפה של רצועת טיימינג בקליא וB במוסך מורשה רנו עולה בסביבות 2,500 ש"ח.

מי שירכוש את הרכב , הטיפול היקר הזה ייחסך לו עד להחלפה הבאה (בעוד 5 שנים או 90 אלף ק"מ, המוקדם ביניהם).

ב2001 יש את שני הדגמים של קליאו B, לפני זה רק עם 8V

אכן ידוע לי לרוב מחליפים טיימינג ב 80 אלף קילומטר (אצלנו במשפחה הם אף פעם לא מחליפים =] חחח)

אני אחפש משהו קצת יותר קרוב כי אני גר בדרום, יהיה קשה יותר זה בטוח ...

וגם אני לא רוצה לגלוש מעל 25-30 אלף שח בהתאם.

פורסם

מצטער על הקפצה, זה במקום לפתוח עוד תרד ...

יש בנוסף עוד שאלה

שמתי לב שיש רינו קליאו B דגם 2 החדש משנת 2002 שהוא 100 כ"ס 1400 ועליו דיברנו

ובנוסף יש גם דגם 1500 נפח מנוע שהוא דיזל ...

יש למישהו מושג לגבי הדגם של הדיזל מה הצריכה שלו לליטר ? ואיך האיכות שלו ?

בפעם אחרונה שהיה לנו רנו דיזל זה היה לפני 10 שנה שהוא שווק חיים אחרי שיפוץ רציני נסע חודשיים והלך לו רינג בבוכנה =]

כל השמן עלה לראש מנוע וזיהם חצי מהעולם חחח

אז אשמח לשמוע על הדגם הזה של הדיזל :)

תודה רבה על העזרה.

• תוכן חדש...