Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקנתי 6x9 חדשים של פיוניר למגבר שהיה ברכב ולא היה בשימוש, יש יללת אלטרנטור מטורפת.

אני מחפש מישהו באזור הצפון (עדיף חיפה) שיכול לסדר את הבעיה במחיר יחסית סימלי (100-150 ש"ח).

יש לכם המלצות/מכרים?

פורסם

לפני שאתה חושד בתקלה במגבר או בהד-יוניט גש למתקין רציני שיבדוק האם יש בעייה בהתקנה \ תגיע לאחד המפגשים, אני בטוח שישמחו לעזור לך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אז צריך להתחיל לבודד בעיות.

המגבר יושב על פלטה ממתכת? ה RCA עוברים ביחד עם כבל המתח? הRCA עוברים ליד מחשבי רכב? ניסיתי למתוח קו RCA באוויר, במרכז הרכב, ולראות האם הרעשים ממשיכים?

סה"כ מגברים הם דבר די אמין, "גראונד לופ" במגבר הוא דבר די נדיר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

המגבר מוברג למושב האחורי.

הRCA עובר בסמוך למתח ליד המגבר.

אני מעדיף לא להתעסק עם זה בעצמי, כל פעם אני איכשהוא הורס משהו וגורם לבעיה חדשה.

נגיד עכשיו ניסתי לסלול ground מחדש ובטעות נגעתי בפלוס ולא עובד לי שום דבר עכשיו.

פורסם

בשביל 100 שקל אפילו לי שווה לעשות את זה:)

בכל מקרה, הבעיה היא פשוט מאוד, הRCA עובר ליד כבל המתח!! כתוצאה מכך ישנה השראות בין שני הכבלים( CROSS TALK) ולכן יש לך את הרעשים.

ההתקנה חאפרית כנראה. להעביר RCA בצד אחד וכבל מתח בצד שני של הרכב זה א' ב' של התקנה נכונה.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

לפי מה שאתה מתאר הבעיה היא בהתקנה ולא ברכב.

אם אתה מפחד לסדר לבד מחשש להרוס, אתה חושב נכון.

גש למתקין שיבדוק את ההתקנה ויסדר את הטעון סידור.

אלי

• תוכן חדש...