Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחד השמנים "האיכותיים" שקיימים בשוק אני רואה ש הם גם העלו את המחיר :lol:

זה היה בציניות לגבי האיכות כן? ...

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

האמת שהשמן הזה ידוע באיכות הירודה שלו ואני לא אתפלא אם הוא ממוחזר.

תשקיע עוד כמה שקלים ותקנה דלקול (בצבע ירוק המיכל) שהוא יותר בסדר מהאמריקן איגל הזה.

האמת שבכל מקרה הMPV הזו תחיה על כל סוג שמן שתכניס לה אבל האמריקן איגל הוא באמת משהו מיוחד באיכות הנמוכה שלו - לא מומלץ...

פורסם

לא להתקרב בשום פנים ואופן!

הוא דליל בצורה שלא תאמן, אם תשווה לכל שמן 20/50 אחר הוא יראה לך כמו מים.

ואם כבר אתה באוטו דיפו, יש להם את המבצע של דלקול 20/50 ב44 שקל עדיין לא? ואם לא אז הוא עולה 50 שקל - ה SG לא ה SJ היקר יותר.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

מומלץ להשקיע בשמן במיוחד אם לא מחליפים לעיתים תכופות. יש המון שמנים טובים, LM, ZIC, Esso ועוד.

למה החלטת לקנות באוטודיפו?

בכל מקרה כדאי לך להשקיע בשמן איכותי יותר מהאמריקן איגל הנ"ל.

פורסם
מעניין מאיפה נהיו כולם מומחים לעניני שמנים .

נראה מישהו אחד שמביא תוצאות מעבדה לגבי "אמריקן איגל"

העיקר לכתוב בפורום ??

כנראה שכתבת את ההודעה מתוך הכרת המוצר או היצרן. אולי תוכל להוסיף כמה מילים ואולי גם ציטוטים של מומחים בתחום.

פורסם
מעניין מאיפה נהיו כולם מומחים לעניני שמנים .

נראה מישהו אחד שמביא תוצאות מעבדה לגבי "אמריקן איגל"

העיקר לכתוב בפורום ??

לפעמים נסיון בשטח שווה יותר מאלף דוחות מעבדה, אני השתמשתי בשמן הזה לצערי הרב, והתחילו לי דפיקות שסתומים סתימות באגן השמן , השמן היה כל הזמן בצבע זהוב למרות שעברה כבר חצי שנה מאז ששמתי אותו (לתומי חשבתי שככה זה צריך להיות, ומסתבר שטעיתי).

בקיצור ח*א שמן , אל תתקרב! דלקול עדיף בהרבה.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...