Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מעניין מאיפה נהיו כולם מומחים לעניני שמנים .

נראה מישהו אחד שמביא תוצאות מעבדה לגבי "אמריקן איגל"

העיקר לכתוב בפורום ??

כותבים,נו אז מה ?

כולם כותבים

אלו שבאמת מבינים שותקים,וחבל

פורסם

אם האוטו "אוכל" יותר מקילו ל800 ק"מ כדאי להשתמש בא"א כי הוא זול.

אם המנוע בסדר ואין צריכה מוגזמת בה צריך שמן "פלסטר" עד לטיפול רציני במוסך, כדאי להשתמש במוצר איכותי.

ככל הידוע לי דברים זולים עולים פחות (נ.המגבעת)

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

אני אישית ממליץ לא להתקרב לכל המוצרים של אמריקן איגל, איכות ירודה ביותר והחברה הזאת מוטלת בספק.

להתרחק ממנה כמו מאש.

יש משפט שאומר אין לי כסף לקנות דברים זולים, תשקיע עוד קצת על שמן איכותי ותמנע נזק למנוע ותאריך את חיי המנוע!

~ COMP-morel maximo 6.5 SUB-helix db 12 AMP-helix db four H.U-alpine bt177

פורסם
הרכב שלי מאזדה mpv שנת 94

השמן הזה טוב לרכב שלי ?

הוא במבצע באוטו דיפו ב 40 ש"ח

91490473.png

יש לך מספיק שמנים של דלקול שעולים פחות מ40 שקל והם טובים מאוד

אגב מה צריכת הדלק של הMPV בבין ערוני

פורסם
יש המון שמנים טובים, LM, ZIC, Esso ועוד.

.

מה הקשר של השמן של זיק לבין ה אסו והליקוי???

זיק בכללי הוא שמן ברמה נחותה יותר והוא זול יותר לקניה.

ולפותח השירשור, אני חושב שהבנת את האיכות של האמריקן מגעיגל. לא סתם הוא זול.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם
אני אישית ממליץ לא להתקרב לכל המוצרים של אמריקן איגל, איכות ירודה ביותר והחברה הזאת מוטלת בספק.

להתרחק ממנה כמו מאש.

יש משפט שאומר אין לי כסף לקנות דברים זולים, תשקיע עוד קצת על שמן איכותי ותמנע נזק למנוע ותאריך את חיי המנוע!

אז כיצד ניתן להסביר שבמחסני מוסכים רבים מאוד פרסטון ואמריקן איגל מציפים את המחסן

וכל חנות מציעה אמריקן איגל לגיר אוטומטי .

אני לא מצדד לא בשחור ולא בלבן ובטח לא יכול לקבוע חד משמעית לכאן או לכאן.

פורסם

אמריקן מגעיגל :lol: הרגת אותי.

כמו שארנון אמר מוסכים אלה דוגלים בשיטת קנה נמוך ומכור גבוה, למשל במוסך שלי מוסך מורשה ומאוד אמין [מוסך בצפון בחיפה] משתמשים אך ורק בשמן של מוביל מהאיכות הגבוה ביותר!

למי שמעוניין לחסוך מציעים את השמן של פז שבו גם משתמשים במוסכי צ'מפיון.

כמו כן כל המוצרים באיכות גבוה, נוזל קירור של מקסול ושמן גיר הישר מחברת פולקסווגן גרמניה. ללא שום אמריקן דרעקיגל.

ד"א ארנון לפי דעתי זה הזמן להקפיץ את המחקר שביצעת לא מזמן על המקורות של אמריקן עאלק איגל, על מנת שכולם יוכלו להחכים מעבודת התחקיר המעולה שלך.

~ COMP-morel maximo 6.5 SUB-helix db 12 AMP-helix db four H.U-alpine bt177

פורסם
אז כיצד ניתן להסביר שבמחסני מוסכים רבים מאוד פרסטון ואמריקן איגל מציפים את המחסן

וכל חנות מציעה אמריקן איגל לגיר אוטומטי .

המוסך קונה בזול בתך כ 30 ש"ח לגלון שמן מנוע ובסוף הטיפול רושם בקבלה שהשמן עולה 130 ש"ח, ריווחי מאוד, לא?

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם
אז כיצד ניתן להסביר שבמחסני מוסכים רבים מאוד פרסטון ואמריקן איגל ...

פרסטון נקשר לשמו הרע של אמריקן איגל?

עד כמה שידוע לי פרסטון טוב

פורסם
סיבה אפשרית: כי זה זול. מאוד זול.

מה דעתך ?

אין לי דעה,אני מקשיב למומחים כמוך

אז כעת אני יודע שהוא זול,אבל עוד לא יודע את דעתך על האיכות שלו

ועל סמך מה מתבססות שאר הדעות המהלכות כאן

המוסך קונה בזול בתך כ 30 ש"ח לגלון שמן מנוע ובסוף הטיפול רושם בקבלה שהשמן עולה 130 ש"ח, ריווחי מאוד, לא?

אבל לא על זה נסוב השרשור,אלא על הטיב

שרשור מתח רווחים שייך לדיון נוסף,מה שחשוב הוא לבסס את האמירות שנאמרו עד עתה בדבר הטיב הירוד של השמן.

את זה,ביסוס הראיות איש לא מוכן לעשות,התחקיר כבודו במקומו מונח,אבל התחקיר לא עוסק בטיב השמן

אמריקן מגעיגל :lol: הרגת אותי.

כמו שארנון אמר מוסכים אלה דוגלים בשיטת קנה נמוך ומכור גבוה, למשל במוסך שלי מוסך מורשה ומאוד אמין [מוסך בצפון בחיפה] משתמשים אך ורק בשמן של מוביל מהאיכות הגבוה ביותר!

למי שמעוניין לחסוך מציעים את השמן של פז שבו גם משתמשים במוסכי צ'מפיון.

כמו כן כל המוצרים באיכות גבוה, נוזל קירור של מקסול ושמן גיר הישר מחברת פולקסווגן גרמניה. ללא שום אמריקן דרעקיגל.

ד"א ארנון לפי דעתי זה הזמן להקפיץ את המחקר שביצעת לא מזמן על המקורות של אמריקן עאלק איגל, על מנת שכולם יוכלו להחכים מעבודת התחקיר המעולה שלך.

המחקר...מדבר על חוסר גילוי אמיתי של המקור,אך אינו עוסק בטיב הירוד כביכול,רצוי להצמד לטיב השמן,את המחקר כבר כולם מבינים.

פורסם
המחקר...מדבר על חוסר גילוי אמיתי של המקור,אך אינו עוסק בטיב הירוד כביכול,רצוי להצמד לטיב השמן,את המחקר כבר כולם מבינים.

מה לעשות הישתמשתי בשמן בעבר הרחוק ,שסתומים דופקים יותר והשמן שהוחלף בטיפול 5000 ק"מ היה מימי ביותר. עברתי לשמן STP עלה עוד שלושים ש"ח ולאחר אותו כמות ק"מ בטיפול אחרי יצא שמן ולא(מים), וזה ללא מחקר אלה תוצאות בשטח על המידרכה בטיפול שדה בלבד.

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

כמו שחברים כאן המליצו על שמן של דלקול, אני גם ממליץ על שמן הזה בצמיגות 20W50. השתמשתי בו בעבר והשמן היה טוב מאוד. שמן כזה בדרגה SJ עולה בסביבות 60ש"ח ל-4 ליטר. יחסית זה שמן זול מאוד. שמנים מיצרנים מובילים בכמות כזאת בצמיגות כזאת יכולים לעלות מעל כיפליים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
כמו שחברים כאן המליצו על שמן של דלקול, אני גם ממליץ על שמן הזה בצמיגות 20W50. השתמשתי בו בעבר והשמן היה טוב מאוד. שמן כזה בדרגה SJ עולה בסביבות 60ש"ח ל-4 ליטר. יחסית זה שמן זול מאוד. שמנים מיצרנים מובילים בכמות כזאת בצמיגות כזאת יכולים לעלות מעל כיפליים.

אפילו 40 שקל ל4 ליטר, מחיר של "איגל" ועוד בהנחה...

• תוכן חדש...