Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סופר לנסר 97 שעושה לי בעיות היתחממות מוחץ לעיר בלבד.

האוטו מיתחמם לי אך ורק שאני נוסע מחוץ לעיר נסיעה של כ-20 קילוטור בערך.

מפלס המים באוטו תקין, התרמוסטט תקין הצינור העליון חם והתחתון חם קצת פחות מהעליון, הוואנטה עובדת

אשמח אם תעזרו לי בנושא, לפני שאני רץ למוסך והוא מתחיל להלחליף לי מה שבא לו!

תודה רבה!

פורסם
עד איפה מגיע המד? (בלוח מחוונים)

המד חום הגיע קצת מעל החצי, באותו הרגע ישר כיביתי את המנוע ושמתי לב שבמיכל עיבוי המים הגיעו עד למעלה כל המיכל מלא

היה לי צינור באוטו ושאבתי את המים החוצה עד שהגיע למיפלס של חצי מיכל עיבוי, חיכיתי מספר דקות והמשכתי ליסוע.

לאחר שנסיעה של כשבע דקות האוטו עוד פעם היתחמם מעט וישר כיביתי את המנוע עוד פעם חיכיתי מספר דקות שיתקרר והמשכתי ליסוע עד שהגעתי הבייתה.

תודה רבה על התגובה המהירה!

פורסם
נשמע כמו טרמוסטט בעייתי או רדיאטור סתום (באפשרות גם משאבת מיים גמורה).

גילעד

הצינור העליון והצינור התחתון היו חמים כך שהטרמוסטט ניראה לי תקין הוא גם הוחלף לפני חודשיים בערך.

ניראה לי שהרדיאטור סתום הוא לא ניראה לי במצב הכי טוב, ששאבתי את המים יצאו לי מים ירוקים אם בוץ כך שניראה לי שזה הרידאטור באמת.

פורסם

מי קבע שהתרמוסטט תקין/מתאים?

האם יש לחץ גבוה במערכת הקירור, כאשר הרכב בסרק (והגיע לטמפ' עבודה)

ניתן לפרק את התרמוסטט, ולבדות אם הרכב מתחמת בלעדיו (כך תדע, אם הבעיה בו)

בהצלחה

• תוכן חדש...