Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחים יזדי-חלפים לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני רוצה לספר לכם מקרה שקרה לי היום אצל האחים יזדי.

התקשרתי לפני כמה ימים לאחים יזדי בעקבות חתיכת פלסטיק שאני צריך לסיוויק שלי. יש לי ברכב רדיו טייפ ומתחתיו יש צ'נצ'ר.

למי שבזמנו לא רכש את זה שמו מן תא כזה במקום הצנצ'ר. אני רוצה לקנות אחד כזה כדאי לשים רדיו דיסק רגיל ולא יהיה לי חור.

דיברתי עם בחור אמר לי תבוא עד 16:00 כדאי שיפרקו לך. במקרה גם אבא שלי צריך לטרנזיט שלו פס דיקורטבי לשמשה הקידמית.

באתי היום 16.2 בשעה 15:15 לאחים יזדי ברשל"צ, ניגשתי לבחור בקבלה הבחור חוצפן,ואדיש ולא מסוגל לטפל בלקוחות.

באתי אמרתי לו אני צריך פס לטרנזיט הראתי לו בתמונות שיש להם באתר, הוא קרא לאיזה מנהל מחסן ערבי ואמר לי שחלק כזה עולה 200, אמרתי לו אמרו לי בטלפון 100, הוא ענה לי אני לא יודע מי אמר לך נתפשר באמצע. אמרתי לו סבבה שיהיה.

הערבי הזה אומר לי תשמע הפס משופש אתה רוצה אותו תיקח. אמרתי אני רוצה לראות, הוא אומר לי אין לראות תיראה התמונה באתר שלנו. אמרתי לו ניראה לך הגיוני,הוא עונה לי בשביל 150 ש"ח אני לא יכניס אותך אלינו למחסן. אמרתי לו לא רוצה עזוב.

אחרי זה אני אומר לו שאני רוצה את התא ואם יש מגיני בוץ אז אני רוצה גם, הוא הלך לאיזה רבע שעה הבחור בקבלה חוזר אומר לי 600 ש"ח. אמרתי לו מהההההההההה?, תפרט לי את הסכומים הוא אומר לי 300 שקל תא, 300 שקל מגיני בוץ. אמרתי לו בחברה עולה התא 240 ש"ח כולל מע"מ אתה מוכר לי מרכב אחרי תאונה ב60 ש"ח יותר. אז הוא עונה לי תילך תקנה בחברה. תפסתי קריז אמרתי לו תביא לי את המנהל לפקיד החוצפן. הוא עונה לי אני המנהל. אמרתי לו ממש לא ניראה לי.

התקשרתי לטלפון שלהם הגעתי להנהלה, ענה לי המנהל הסברתי לו הוא ענה לי נכון אני דיברתי איתך לפני כמה ימים 100 שקל כמו שסיכמנו, אמרתי לו תגיד את זה לשמוק שיושב בקבלה. הוא ירד אמר לו את זה, והוא בשיא האדישות למה לא אמרתי לי שעמוס אמר לך, אמרתי לו אני לא יודע עם מי דיברתי, אתם לא מודעים למחירים זאת הבעיה שלכם.

אמר לי טוב אני ילך להגיד להם שילכו לפרק לך. חכיתי עוד רבע שעה יוצא השמוק מהקבלה, אומר לי הוא לא יכול לפרק לך כי אין לו זמן (לערבי מהמחסן), תבוא מחר. אמרתי לו אני בא אלייך מאשדוד, כשאמרו שאפשר לבוא עד 16:00, אמרתי לו זה כולה 10 דקות לפרק. לא אין לו זמן בשביל 100 שקל אין לו זמן לפרק לך.

אמרתי לעצמי איו בעיה אני יבוא אלייך בהפוכה, עוד פעם התקשרתי למנהל הסברתי לו את המצב, הוא ירד למטה אמר שיפרקו את זה עכשיו ויתנו לי. אחרי שהמתנתי 20 דקות. הפקיד השמוק חוזר עם התא הזה, ונותן לי אני מסתכל ואומר לו שיש בתא שני אוזניים מפלסטיק, זה בשביל להבריג אותם לקונסולה, והם שבורות הוא עקר את התא. הוא עונה לי מה פתאום ככה זה. אמרתי לו מה ככה זה מה אני יכניס את זה וזה יחזיק לי ברוח הקודש?

הוא עונה לי אין מה לעשות. זה התא אני לא יפרק לך מעוד הונדות. רוצה תיקח.

וזהו לא לקחתי את התא ואני כבר יקנה בהונדה וולו וזהו. ויותר אני לא יקנה כלום שמה ולא ממליץ לאף אחד.

89613817nt0.th.jpg

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

פורסם

זה בסדר, החברה הזו לא סופרת לקוחות קטנים כמוך, מבחינתם לא למכור כלום.

יש להם מספיק לקוחות גדולים, יש להם מספיק הכנסות.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

החאים יזדי ידועים בתור מקום שוקק עובדים שלא יודעים לתת שירות לאדם הפשוט. הרמה של המקום הזה שווה לרמה של העובדים (כמובן לא בהכללה) , צריך לעורר את ההנהלה שם ולדווח להם מה קורה במקומות "השחורים".

פורסם

גם לי יצא להיתקל בהם,

1. הם לא סופרים אנשים פרטיים זה קודם כל.

2. לדעתי הפקידים שם מעלימים הכנסות לעצמם.(יש להם העדפה משמעותית למזומן - ללא קבלה[הוא עוד אמר לי אני לא אקח לך מע"מ])

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
מה הבעיה? חצי קילומטר משם יש את המאגר שהם: א. זולים יותר ב. יחס הרבה יותר טוב.

התקשרתי אליהם לא היה לא סיוויק ולא טרנזיט

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

פורסם
מה הבעיה? חצי קילומטר משם יש את המאגר שהם: א. זולים יותר ב. יחס הרבה יותר טוב.

מאגר סגורים ביום שישי.לצערי.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

אני לא יודע אם אתם יודעים,אבל המאגר פתח חנות כלבו כמו אוטו דיפו ממש מאחורי טיב טעם ולחנות קוראים OTO. הם מוכרים שם גם חלפים משומשים וגם אביזרים ואין צורך יותר להיכנס בדרך העבר המשובשת לחור הזה.

לא מזמן רכשתי פנס אחורי לפולו במצב ממש חדש, ב120 שקלים.

פורסם

כן,השאלה אם יש שם חלפים לכל סוגי הרכבים (עם דגש על מכוניות ספורט) ,

או שצריך לנסוע בדרך הלא-סלולה והמרגיזה הזאת עם התחמקויות מבורות וקפיצות (לא קל כשיש קיט הנמכה).

פורסם

במידה ולא הבהרתי את עצמי ,אז לפי מה שהם אמרו לי אז, המכירה ללקוחות פרטיים תהיה אך ורק בסניף שציינתי ומן הסתם את החלקים הם מביאים מהמאגר עצמו,בכל מקרה,ניתן להתקשר אליהם ולשאול אם יש חלק במלאי,אין צורך להגיע סתם.

• תוכן חדש...