Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

24 שעות 3 קנסות והורדה אחת ?!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע איך להביע את עצבים שלי כדי שלאולי תבינו עד כמה אני עצבני ומתוסכל ומיואש יש לציין מה מדינה שלנו שמחפשת לעשות על האזרחים שלהם כסף בכמוית ?!!!

זה מתחיל אתמול בסיבובות 9 בערב שאני ודוד שלי מוציאים אתה הקורבט מהמוסך עם גלגלים שהוא הביא 5 דקות אחרי זה עוצר אותנו שוטר משום מקום ומבקש רשיון ומסמכים של הרכב אני נותן לו. הוא הולך ועושה סיבוב מקיף רכב והולך מהר לאוטו שלו ורושם דו"ח בלי לידע אותי וחוזר ואומר לי אתה מנוסע עם גלגלים לא מורשים ?!!! וו גרירה שלא רשום בתעודות הרכב, ושלט של נהג חדש מוסתר מאחוריה החולצה שהסתירה אותו,

אני צריך להוריד אתה הרכב מהכביש ולזמן אותך למשפט .. כמובן שהוא דיבר בזילזול ולא עזרו כול השיכנועים שלי והרכב נגרר לי על סיבוב של 5 דקות, ועכשיו מה אני אמור לחשוב ?!!!

חזרנו ברגל למוסך כדי לסוע הביתה, בדרך על כביש ליד זיקים ,עוצר אותי שוטר ואומר לי בוא איתי בקשה ומראה לי אתה המד מהירות 101 קמ"ש, ואומר לי נסעת על כביש של 90 ב 101 קמ"ש ואני מבקש ממנו ומאומר לו אני לא נסעתי כול כך מהר ( יחסית לכביש ) ומבקש ממנו שיעשה לי טובה, כמובן שהוא שם עליי זין ונותן לי 750 שקל ו8 נקודות ...

וחברה מי שהגיע עד לכאן תקשיבו טוב ...

אני נוסע היום עם הרכב של העבודה ובדרך חזרה מחדרה עוצר אותי שוטר ומהר לבקש ממני את הרישיונות של הרכב ואמור לי מה זה הוו גרירה הזה מאחור ?( מיצובושי מגנום ) הוא לא כתוב פה ברישון ... מה זה הראשיי האלה של הקננת הם לא יושבים נכון והגלגלים האלה לא מתאימים ברישוי ???!!!

הוא נותן לי 500 שקל וזימון למשפט !!! ..

תגידו לעזאל מה אני אומר לחשוב איך אפשר לעבודה במדינה הזאת למה אי אפשר לסוע ולחיות פה כי המדינה שלך דופק אותך ומנסה לקחת ממך עוד כסף על הכסף שאתה כבר משלם ...

ואני לצערי לא רואה שום שינוי לטובה בהתנהגות ובמדיניות של המשטרה ולכן חברה כולנו תדפקים פה !!!

24 שעות של עצבים !!! ... :evil:

יובל

פורסם

למה יצאת עם הקורבט לנסיעה כשעליה גלגלים לא מורשים?

ובנוגע לקנסות - תנחומיי, אבל 101 בכביש של 90 זה לא 750 ש"ח, אפילו ל-250 ברוב המקרים... (או שהייתה לך טעות דפוס?)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אני לא יודע איך להביע את עצבים שלי כדי שלאולי תבינו עד כמה אני עצבני ומתוסכל ומיואש יש לציין מה מדינה שלנו שמחפשת לעשות על האזרחים שלהם כסף בכמוית ?!!!

זה מתחיל אתמול בסיבובות 9 בערב שאני ודוד שלי מוציאים אתה הקורבט מהמוסך עם גלגלים שהוא הביא 5 דקות אחרי זה עוצר אותנו שוטר משום מקום ומבקש רשיון ומסמכים של הרכב אני נותן לו. הוא הולך ועושה סיבוב מקיף רכב והולך מהר לאוטו שלו ורושם דו"ח בלי לידע אותי וחוזר ואומר לי אתה מנוסע עם גלגלים לא מורשים ?!!! וו גרירה שלא רשום בתעודות הרכב, ושלט של נהג חדש מוסתר מאחוריה החולצה שהסתירה אותו,

אני צריך להוריד אתה הרכב מהכביש ולזמן אותך למשפט .. כמובן שהוא דיבר בזילזול ולא עזרו כול השיכנועים שלי והרכב נגרר לי על סיבוב של 5 דקות, ועכשיו מה אני אמור לחשוב ?!!!

חזרנו ברגל למוסך כדי לסוע הביתה, בדרך על כביש ליד זיקים ,עוצר אותי שוטר ואומר לי בוא איתי בקשה ומראה לי אתה המד מהירות 101 קמ"ש, ואומר לי נסעת על כביש של 90 ב 101 קמ"ש ואני מבקש ממנו ומאומר לו אני לא נסעתי כול כך מהר ( יחסית לכביש ) ומבקש ממנו שיעשה לי טובה, כמובן שהוא שם עליי זין ונותן לי 750 שקל ו8 נקודות ...

אני נוסע היום עם הרכב של העבודה ובדרך חזרה מחדרה עוצר אותי שוטר ומהר לבקש ממני את הרישיונות של הרכב ואמור לי מה זה הוו גרירה הזה מאחור ?( מיצובושי מגנום ) הוא לא כתוב פה ברישון ... מה זה הראשיי האלה של הקננת הם לא יושבים נכון והגלגלים האלה לא מתאימים ברישוי ???!!!

תגידו לעזאל מה אני אומר לחשוב איך אפשר לעבודה במדינה הזאת למה אי אפשר לסוע ולחיות פה כי המדינה שלך דופק אותך ומנסה לקחת ממך עוד כסף על הכסף שאתה כבר משלם ...

ואני לצערי לא רואה שום שינוי לטובה בהתנהגות ובמדיניות של המשטרה ולכן חברה כולנו תדפקים פה !!!

יובל

א. נשימה עמוקה. להוציא. עוד פעם. יופי, יותר טוב.

ב. לך למראה ותראה מי אשם. אתה יכול להתרגז, אבל עברת על החוק וזה המחיר שצריך לשלם.

לגבי המקרה הראשון, חמש דקות או חמש שנים זה אותו דבר.

לגבי המקרה השני, זה קורה לכולם, קנה גלאי או משבש , תירשם לשירות דרך בטוחה, פקח עינים ותקווה לטוב.

לגבי המקרה השלישי, לדעתי המעסיק שלך אשם לא פחות. אם נתן לך רכב עם שינויים לא מאושרים - שהוא ישלם. זה לא גורע מחובתך כנהג לבדוק כשאתה מקבל רכב שהכל כשורה. אני לא נוהג ברכב לא שלי לפני שאני בודק בעצמי שיש ביטוח וטסט.

נמרוד

פורסם

יובל

קודם כל אני במקומך הייתי לוקח נשימות ארוכות וחושב טוב טוב לפני פרסום של הודעה כזו ...

בוא נוריד שניה את הקטע של הרכב עבודה כי לא כולם שמקבלים רכב מהעבודה וישר בודקים שהצמיגים במידה הנכונה ושכל הפנסים/איתותים עובדים וכו' ...

אבל בקשר לקנס הראשון והשני זו אשמתך המלאה. אם הקורבט היא בבעלותך אז זו חובה שלך לבדוק שהוו גרירה מאושר ברישיון ושהצמיגים מאושרים ברישיון, היה על זה ת'רד פעם וכל פעם שהעניין מוזכר אנשים פה ממליצים קודם להשיג אישור לשינוי גודל צמיגים ורק לאחר מכן להחליף אותם ...

אם אתה עדיין חושב שאתה צודק (לפי טענתך השוטר לא הסכים להקשיב לדבריך) אתה מוזמן להציג אישור לוו גרירה ולצמיגים במפשט ואז במקום קנס ושלילה רציניים תקבל רק קנס מסכן של 150 ש"ח ו-2 נקודות על זה שהשלט נהג חדש שלך לא היה תלוי כראוי ...

אבל תקח בחשבון שאם אין לך את האישורים הדרושים ועדיין תמשיך לצעוק עד מחר שאתה צודק +השוטרים מתנהגים מגעיל +החוק במדינה הזו דפוק, אתה פשוט תקבל שלילה רצינית במשפט שתלמד אותך בפעם הבאה להשיג אישור לכל שינוי מרכב באוטו ...

ולסיכום, לפי דעתי הדברים שתפסו אותך לא חמורים כל כך בעיניי (וכנראה גם בענייך), אבל אין מה לעשות, זה החוק במדינה שלנו ואם זה לא מתאים לך אתה מוזמן לסוע באוטובוס/ללכת ברגל או לעזוב את הארץ ...

והנה משפט נחמד לסיום, אי ידיעת החוק אינה פוטרת מאשמה !!!

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אתה יודע מה אולי אתה צודק שאני מריך לתחיל לסוע באוטובוס או ללכת ברגל ( למרות שגם אז ידפוק לך דו"ח על משהו )

בקורבט הוו גרירה הזה מותקן שקניתי אותה והגלגלים היו בניסי מסביב למוסך אולי אתה צודק אבל לפחות עם הוא היה נותן לי להסביר לו מה אני עושה וכ'ו אולי זה היה נפטר יותר טוב ....

ואתה יודע מה אני אוהב שכולם יודעים לדבר ולהצדיק את החוק שזה לא פוגע בהם אבל שזה בא אלייהם הן יודעים לצעוק טוב טוב שכולם ישמעו אותם ... אני מקבל אתה הקנסות אבל עם לפחות היו נותנים לך להסביר כול עניין ועניין לפרטים אולי כול הזה היה נגמר אחרת ואני לא חושב שעם משהו פה היה רוצה לגרור לדוגמא משהו והיה שם וו גרירה הוא היה רץ להוציא טופס על המקום ...

אין לי בעיה עם החוק למרות שהוא ממש דפוק ולומדים להשלים עם זה יש לי בעיה עם האכיפה הגורפת שלו והנסיון לעשות כסף עלייך ...

ואני לא חושב שיש פה מישהו שיהיה רוצה לשלם לחינם עוד כסף על מה שהוא כבר משלם למדינה

פורסם
אתה יודע מה אולי אתה צודק שאני מריך לתחיל לסוע באוטובוס או ללכת ברגל ( למרות שגם אז ידפוק לך דו"ח על משהו )

בקורבט הוו גרירה הזה מותקן שקניתי אותה והגלגלים היו בניסי מסביב למוסך אולי אתה צודק אבל לפחות עם הוא היה נותן לי להסביר לו מה אני עושה וכ'ו אולי זה היה נפטר יותר טוב ....

ואתה יודע מה אני אוהב שכולם יודעים לדבר ולהצדיק את החוק שזה לא פוגע בהם אבל שזה בא אלייהם הן יודעים לצעוק טוב טוב שכולם ישמעו אותם ... אני מקבל אתה הקנסות אבל עם לפחות היו נותנים לך להסביר כול עניין ועניין לפרטים אולי כול הזה היה נגמר אחרת ואני לא חושב שעם משהו פה היה רוצה לגרור לדוגמא משהו והיה שם וו גרירה הוא היה רץ להוציא טופס על המקום ...

אין לי בעיה עם החוק למרות שהוא ממש דפוק ולומדים להשלים עם זה יש לי בעיה עם האכיפה הגורפת שלו והנסיון לעשות כסף עלייך ...

ואני לא חושב שיש פה מישהו שיהיה רוצה לשלם לחינם עוד כסף על מה שהוא כבר משלם למדינה

חמוד, אתה יכול לדבר עד מחר ...

אני ממש מציע לך להחליף גישה כשאתה הולך למשפט !!!

אז מה אם הצמיגים בניסוי ??? ואם היית עושה תאונה בזמן הניסוי ??? חשבת על זה ??? אתה יודע שאם הבוחן של חברת הביטוח היה מגלה שהצמיגים שלך לא תואמים את מה שרשום ברישיון חברת הביטוח הייתה מתנפנפת מהקייס הזה ואתה הייתה צריך לשלם את כל ההוצאות ????????

אתה יכול לדבר עד מחר אבל מאיפה לשוטר לדעת אם לפני 5 דקות לא העברת דירה בעזרת הוו גרירה הזה ??? יש חוק שאומר שצריך אישור ברישיון בשביל התקנה, שים לב טוב טוב לפועל, רשום התקנה ולא גרירה של נגרר בפועל ...

מה שאתה צריך להבין זה שאתה עברת על החוק ועוד אתה מודה פה שעשית את זה במודע. אם יתפסו אותי על מהירות מופרזת אני לא אבוא לבכות בפורום, כי ברגע שאני עברתי את המהירות המותרת אני לוקח אחריות על התוצאות !!!

אתה עברת על החוק, תשא בתוצאות.

אל תחשוב מלשון הדברים שלי שאני נגדך, גם אני חושב שהאכיפת המהירות בארץ מוגזמת וממש לא במקומות הנכונים וגם הבלאגן שעושים מכל מילימטר מיותר של גומי מעבר למה שרשום ברישיונות, אבל כפי שאומרים "ברומא תתנהג כרומאי", אז או שתתאים את עצמך לחוקים או שפשוט תעזוב את הארץ ...

לאחר עריכה:

גם אני רוצה להכניס מנוע V8 (או מינימום V6) במנטה שלי ולשים צמיגי 17 אינץ כי זה נראה ממש מצויין על רכבים בחו"ל ואתה יודע שבחו"ל זה אפילו חוקי ?!?!?!?!

אבל לצערי החוקים בארץ לא מאפשרים את זה ובנתיים אני נשאר עם מנוע 1200 סמ"ק וג'נט 13 אינץ ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

יש לך גישה מואד משלימה עם המדיניות של הארץ ... אנחנו נדפוק אותך ואתה תשתוק ותשלם או תעזוב את הארץ ...

תראה בקשר לקורבט אני לא יודע איך אני יוצא מזה עכשיו וזה ממש דבילי

ולמהירות אני רוצה להגיד לך הכביש הוא דו מסלולי עם גדר הפרדה למה לעזאל לסוע 90 ??

ולמה לקנוס אותי בכול כך הרבה כסף ( 750 שקל ) ובדקתי והקנס ו8 נקודות ...

אני לא בא לבכות לאף אחד אני יודע טוב מאוד איפה אני חי ולצערי אני לא יכול לשנות פה כלום, אני בא להראות פה לחברים בפרום על פה קונסים פה בארץ ואיך מוצצים לך את הכסף שלך בכול דרך אפשרי

אני מקווה שתבין ותנסה לראות דרך העניים שלי שלוקחים לי את האוטו קונסים אותי על מהירות ו"אי כשירות של הרכב" אגב גם את המגנום ניסו להוריד מכביש ...

* אני מאוד מקווה שיש לי טעות בדפוס של הרישוי של הרכב בקשר לוו גרירה

פורסם
אבל לפחות עם הוא היה נותן לי להסביר לו מה אני עושה וכ'ו אולי זה היה נפטר יותר טוב ....

אתה יודע.. איש חכם אמר פעם את המשפט הבא:

Stop Braking The Lawwwwwwwww Asss Hollllee!

:lol: [ג'ים קארי, שקרן, שקרן] :D

אבל אני באמת לא מבין מה אתה מנסה לומר פה!

בהתחלה אתה בא ואומר שזה לא הוגן ושהמשטרה סתם מחפשת לעשות כסף על האזרח הקטן ולא נותנת לך את האפשרות להסביר את עצמך!

אח"כ אתה מסכים ואומר שזה הגיוני ושהגיע לך!

ואח"כ שוב, המשטרה לא בסדר והחוק מטומטם ודבילי??!!

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

קורבט היא מכונית מאד בולטת בשטח, השוטרים עוצרים את רכב לפעמים רק מתוך סקרנות, ואם כבר מוצאים משהו...אז תוקעים דו"ח על הדרך.

יש לך רכב מיוחד :?: אכלת אותה :!:

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אח שלי

בקשר לדוח מהירות

משהו פה לא תקין העם אתה בטוח שהוא רשם לך דוח על 101 קמש ?

העם אתה בטוח שאותו קטע כביש היה מוגבל ל 90 ?

עם כן אתה צריך לקבל 250 שקל בלי נקודות !

פורסם

אחי כמה שלא תקלל ותגדף לא יעזור אכלת דו"ח (באשמתך בלבד--מלבד המקרה עם המגנום) ואתה צריך לדעת לשלם על כאלו קנסות!\

שיהיה לך אחלה יום! ותשים לב לפרטים חשובים כמו אלו! ומעכשיו סע בזהירות בסוף תצטרך למשכן את הבית בשביל לשלם דוחות ......

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

לבחור ן מה אני רוצה אני זה שנסעתי קצת יותר מהר ממה שיהיה צריך בכביש של 90 " מסלולי עם הפרד בנוייה זה נכון אבל למה לנתת לבנאדם דו"ח כזה שהכביש ריק ואין כלב שם ועוד שהוא עבר בכמה קמ"שים את המהירות ??? ... מה לעשות לשלם אני חייב

ובקשר לקנס כן זה 750 שקל 8 נקודות מה אני יגיד לך משהו דפוק בחוקים של המדינה הזאת ואני בטח לא מחדש פה לאף אחד אני רק יכול לכוות ליותר טוב

בקשר לקורבט המסכנה שלי :? היא יושבת עדיין יושבת במגרש יש לי משפט על זה עד אז לא נותנים להוציא אותה אומרים שיש עוד כמה דברים לא בסדר באוטו ??? בקיצור בזה כבר אני לא מטפל אל אבא שלי שהאוטו גם רשום על שמו ...

בקיצור הלוואי והמדינה הזאת תשתנה ... כולם ביחד ... אמן ...

אגב לדעתי יש שבוע של אכיפה מוגברת הכבישים כול חור שנסעתי היום ואתמול היו לפחות 3-5 ניידות שעוצרות לבדיקה שגרתית ולמן בדיקה של האוטו איזה זוג אנשים שהופכים את כול האוטו ...

• תוכן חדש...