Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני בא בלי רקע טכני נרחב ברכבים...

אולי יש פה מישהו שיוכל לתת לי עצה,

אני עם יונדאי אקסנט 97 אוטומט - דגם LS עם ה1300 סמ"ק

אני נוסע בכיף... פתאום אני שם לב שהוא לא עובר הילוך שלישי יותר (מסתמך על הרגש... היה לי ידני לתקופה)

זה יכול לקרות לאחר 15-20 דקות נסיעה, יותר מזה - פתאום קורה שהוא נשאר על שלישי וקשה להתחיל נסיעה כשעובר לירוק...

יש למישהו נסיון עם דבר כזה :?:

כל עצה תתקבל!

תודה מראש

פורסם

יתכן כי מדובר בתקלה של אחד החיישנים שיש לתיבה ואז יחידת בקרת התיבה נכנסת למצב חירום "ותוקעת" את התיבה להילוך 3.

אני מציע לך להכנס למוסך או מכון שיפוץ תיבות אוטומטיות לבדיקה ראשית עם סורק תקלות, לרוב תקלות חשמליות נשמרות בזכרון המחשב, ישלפו ע"י המכשיר אבחון ומכאן הדרך לתיקון התקלה פשוטה יחסית.

פורסם

אצל חברים בעלי דייהטסו אפלאוז היתה בעיה דומה, שנפתרה כליל עם החלפת שמן גיר בעלות מינימלית.

אולי כדאי לנסות.

פורסם

היה לחבר שלי אותה בעיה בידיוק אותו דגם הוא היה במכון גירים וכל מה שהם אשו זה לפרק את המצבר ל 15 דקות וטענו שזה מאפס את המחשב של הגיר ואמרו לו שיש שתי אפשרויות או להחליף את המחשב של הגיר או כל פעם לאשות את התהליך הזה ובאמת כל שבעיים בערך זה מה שהוא אשה עד שמכר את הרכב (גם בבדיקה לא עלו על זה).

פורסם
אצל חברים בעלי דייהטסו אפלאוז היתה בעיה דומה, שנפתרה כליל עם החלפת שמן גיר בעלות מינימלית.

אולי כדאי לנסות.

אם זכרוני לא בוגד בי באפלאוז התיבה הידראולית ללא פיקוד מחשב כך שאנו מדברים אולי על תופעות דומות אך נגרמות מכשלים אחרים.

• תוכן חדש...