Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד לפני יומיים היתה מותקנת באוטו שלי המערכת שרשומה בחתימה למטה ובנוסף היה מחובר סאב של מק-אודיו שממש לא אהבתי והורדתי אותו (הוא הוחזר למקום ממנו הוא בא.. :? )

הלכתי למתקין שלי וביקשתי ממנו שבינתיים עד שאני אחסוך לסאב טוב אני רוצה שהוא יחבר לי את הפיוניר 9*6 הקיימים מאחורה במקום 2 הערוצים שלקח הסאב..

המתקין אמר לי שזה דורש פירוק של החיווט הקיים כי החיבור שמגיע למגבר לא מתאים להוספת הרמקולים או משהו כזה...

לי דווקא זה נראה ממש פשוט בהתחלה, פשוט לחבר אותם עם חוטים להדקי המגבר ולסדר אותם בצורה יפה דרך המושב האחורי.

אז אם מה שהמתקין אומר נכון, אז הבעיה היא ב-rca שמגיע מה-hu למגבר..

מישהו יכול להסביר לי מה זה אומר? למה צריך לשנות חיווט??

דרך אגב- על ההתקנה הראשונה שילמתי 400 ש"ח ועכשיו על החיבור הזה של האחוריים הוא דורש 150... נראה לכם הגיוני?

פורסם

המגבר 4 ערוצים. המגבר בודד.

אין צורך שיגיע למגבר יותר מ RCA אחד (גם אם יש בו שתי כניסות RCA) והוא יוציא את הסאונד לארבעת הערוצים.

אתה יכול ללכת למתקין שלך ולהגיד לו שהוא אצל חיים הכט לא יצא צדיק!!!

כל מה שצריך לעשות זה לקחת כבלים, לחבר אותם פלוס ומינוס לרמקולים מהיציאות של המגבר ולהפעיל את המערכת ולכוון את הערוצים שלהם.

כל הסיפור 5 דק על השעון. (ואולי גם זה בהגזמה אם צריך לחתוך חוטים, לגלות קצוות, לשים נעליים וללחוץ, לחבר לרמקולים, ולכוון את הקרוס ואת הגיין, ולסלול את החוטים יפה בבגאז' שלא יהיו תלויים מגעיל ולתפוס אותם עם אזיקונים)

פורסם
עד לפני יומיים היתה מותקנת באוטו שלי המערכת שרשומה בחתימה למטה ובנוסף היה מחובר סאב של מק-אודיו שממש לא אהבתי והורדתי אותו (הוא הוחזר למקום ממנו הוא בא.. :? )

הלכתי למתקין שלי וביקשתי ממנו שבינתיים עד שאני אחסוך לסאב טוב אני רוצה שהוא יחבר לי את הפיוניר 9*6 הקיימים מאחורה במקום 2 הערוצים שלקח הסאב..

המתקין אמר לי שזה דורש פירוק של החיווט הקיים כי החיבור שמגיע למגבר לא מתאים להוספת הרמקולים או משהו כזה...

לי דווקא זה נראה ממש פשוט בהתחלה, פשוט לחבר אותם עם חוטים להדקי המגבר ולסדר אותם בצורה יפה דרך המושב האחורי.

אז אם מה שהמתקין אומר נכון, אז הבעיה היא ב-rca שמגיע מה-hu למגבר..

מישהו יכול להסביר לי מה זה אומר? למה צריך לשנות חיווט??

דרך אגב- על ההתקנה הראשונה שילמתי 400 ש"ח ועכשיו על החיבור הזה של האחוריים הוא דורש 150... נראה לכם הגיוני?

מה???????? :shock:

אתה לא נורמלי..מה זה המחירים האלה??

אני קונה אצל חנות בבת ים (שלא נזכיר את שמה) הכי גנבים בארץ,והוא לוקח לי גג 50 ש"ח.

8)
פורסם

אחי בקנווד 2023 יש יציאת RCA אחת שבתכל'ס לא מותאמת לסאב....אז אתה יכול לחבר אל המגבר של את הרמקולים ולהיות רגוע,רק אל תשכח לכוון אותו מחדש כי הוא כנראה היה מכוון על תדרים של סאב ואם תחבר אותם על הכיוון הקיים כנראה שתמע רק בום בום...(:

בקיצור ההודעה הק'ודמת ניראה לי תעזור לך יותר ואין טעם שאני יחזור על מה שהוא אמר

במקומך לא הייתי חוזר לאותה חנות...אבל כל אחד והשיקולים שלו

פורסם
המגבר 4 ערוצים. המגבר בודד.

אין צורך שיגיע למגבר יותר מ RCA אחד (גם אם יש בו שתי כניסות RCA) והוא יוציא את הסאונד לארבעת הערוצים.

אתה יכול ללכת למתקין שלך ולהגיד לו שהוא אצל חיים הכט לא יצא צדיק!!!

כל מה שצריך לעשות זה לקחת כבלים, לחבר אותם פלוס ומינוס לרמקולים מהיציאות של המגבר ולהפעיל את המערכת ולכוון את הערוצים שלהם.

כל הסיפור 5 דק על השעון. (ואולי גם זה בהגזמה אם צריך לחתוך חוטים, לגלות קצוות, לשים נעליים וללחוץ, לחבר לרמקולים, ולכוון את הקרוס ואת הגיין, ולסלול את החוטים יפה בבגאז' שלא יהיו תלויים מגעיל ולתפוס אותם עם אזיקונים)

זה בדיוק מה שאני חשבתי.. ואני עדיין חושב ככה בגלל זה זה לא נראה הגיוני..

ל-2023 באמת יש יציאה אחת של זוג RCA... משם זה רץ למגבר ושם הוא פיצל לי את 2 ה-RCA ל-4 פלאגים ומשם לחיבור של ה-4 במגבר..

הוא אומר שצריך לשנות את החיבור הזה- וזה ממש לא נראה לי הגיוני..

אין לי בעיה להתקין לבד ולחבר פלוס ומינוס מהמגבר לרמקולים.. הפחד שלי הוא מזה שהוא אמר שצריך לשנות את החיווט..

ושאלה נוספת.. למה צריך פיצול של 2 ה-RCA???

ממה שראיתי, 2 מפעילים את הקומפוננטים מקדימה ו-2 הפעילו את הסאב!!

פורסם

כל חיבור אחד של RCA הוא כעקרון רמקול אחד....

אז היתה לך יציאת RCA אחת (כלומר 2 חיבורים) וישב עליה גם הסאב(שדורש 2 חיבורים) וגם הקמפוננטים(שמצריכים עוד 2 חיבורים) אז הוא היה צריך לפצל ואתה עדיין צריך להשתמש בפיצול הזה אם אתה מחבר גם את הפיוניר למגבר רק שוב אל תשכח לכוון את המגבר בשביל הרמקולים ולא בשביל סאב...

פורסם
כל חיבור אחד של RCA הוא כעקרון רמקול אחד....

אז היתה לך יציאת RCA אחת (כלומר 2 חיבורים) וישב עליה גם הסאב(שדורש 2 חיבורים) וגם הקמפוננטים(שמצריכים עוד 2 חיבורים) אז הוא היה צריך לפצל ואתה עדיין צריך להשתמש בפיצול הזה אם אתה מחבר גם את הפיוניר למגבר רק שוב אל תשכח לכוון את המגבר בשביל הרמקולים ולא בשביל סאב...

זה בדיוק מה שאני חשבתי ובגלל זה אני מבין שהחיבורים של ה-rca הוא נכון בכל מקרה והחיווט הקיים בסדר גמור..

קיצר נראה לי שהוא סתם חירטט לי...

אני כנראה אבטל את החיבור הקיים לאחוריים ואני אחבר אותם בצורה זמנית למגבר.

תודה לעונים!!!

פורסם
לנתק את הרמקולים מההד יוניט

מה זה משנה??

חשבתי רק לבודד את החוטים שרצים לרמקולים מאחורה ולהשאיר אותם קיימים ופשוט לא לתת להם פאדר..

פורסם

bmw: אם הוא רצה 150 שקל על העבודה הזאת הוא כנראה רצה להעביר לך RCA חדש ומפוצל ל-4 בין ההד-יוניט למגבר...

כי אתה צריך הפרדת סטריאו בין הרמקולים... גם הקדמיים (2 RCA) וגם האחוריים (עוד 2 RCA).

סאבוופר הוא מונו ולכן הוא לא דורש הפרדה.

אתה יכול לקנות 2 מפצלי RCA של נקבה לשני זכרים כדיי לפצל את האות מההדיוניט גם לרמקולים האחוריים. שני מפצלים כאלה עלו לי 24 שקל אם אני זוכר נכון בחנות אלקטרוניקה. ואז תוכל בעצמך אפילו לחבר את הרמקולים האחוריים.

פורסם
bmw: אם הוא רצה 150 שקל על העבודה הזאת הוא כנראה רצה להעביר לך RCA חדש ומפוצל ל-4 בין ההד-יוניט למגבר...

כי אתה צריך הפרדת סטריאו בין הרמקולים... גם הקדמיים (2 RCA) וגם האחוריים (עוד 2 RCA).

סאבוופר הוא מונו ולכן הוא לא דורש הפרדה.

אתה יכול לקנות 2 מפצלי RCA של נקבה לשני זכרים כדיי לפצל את האות מההדיוניט גם לרמקולים האחוריים. שני מפצלים כאלה עלו לי 24 שקל אם אני זוכר נכון בחנות אלקטרוניקה. ואז תוכל בעצמך אפילו לחבר את הרמקולים האחוריים.

אבל זה מה שמותקן אצלי כרגע!!

מה-HU רצים זוג RCA לחלק האחורי ואליהם מחוברים שני מפצלים (נקבה ל-2 זכרים) ובסך הכל נכנסים למגבר 4 RCA!!!

אם לזה התכוונת, אז זה כבר קיים אצלי- אני לא חושב על אפשרות אחרת כיוון שה-HU גם ככה מגיע עם 2 יציאות ובכל מקרה צריך פיצול!

פורסם

וואלה סבבה

אז אם יש לך רק מגבר אחד שכל ה-4 RCAים מחוברים אליו (רק בודק :) ) - אתה מחבר את הרמקולים למגבר וז-ה-ו.

מתקין חאפר

יצא לא צדיק בהחלט.

פורסם

תודה על התגובות.. אני אחבר אותם לבד ואני ירשום בפורום איך שומעים..

מישהו יכול רק להסביר לי שוב למה אני חייב לנתק את החוטים מה-HU???

כי חשבתי לבודד אותם ולהשאיר אותם מאחורה למקרה שאקנה סאב ושוב לחבר את האחוריים ל-hu...

פורסם

מישהו???

אני חייב לדעת אם זה חשוב לנתק את החוטים או רק לבודד אותם..

אני מתכנן מחר כבר לחבר את הרמקולים!

• תוכן חדש...