Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתאם AUX למאזדה 6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי מתאם AUX למזדה 6 (מגיע עם חיבור מקורי בגב המכשיר וממנו יוצא חיבור לRCA)

קיצור חיברתי אותו לDVD גולם ,ולא שומעים כלום,היתיעצתי עם מתקין שאמר לי שצריך ליפתוח את המכשיר ולבצע משהו כדי

שיהיה פעיל,עכשיו לא כולכך הבנתי מה בידיוק.

מה צריך לעשות כדי שהאופציה של TAPE\MD יהיה פעיל ואיפה עושים את זה ??תודה!

מאזדה 6 2.3 פרימיום בציר 048)

פורסם

בהנחה שזה המתאם הזה:

http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=10263

יש הוראות בסוף הדף איך לגשת למכשיר:

Press the CD button twice or use the MODE button on your steering wheel to access the AudioLink unit

לפי מה שכתוב באתר המתאם הינו לנגני MP3 ול-USB בלבד אני לא בטוח שתוכל לנגן עם DVD גולם

וגם לא צריך את כל הסרבול הנ"ל, פשוט חבר כל נגן MP3 למתאם.

אלי

פורסם

הDVD תקין לחלוטין עם מגבירים עוצמה עד הסוף במערכת(שהמתאם מחובר) אז שומעים ממש טיפונת כמו שהגברת עד רמה 1 מתוך מתוך 30, אולי יש אופציה שצריך לכוון בDVD עצמו?דגם ה DVD הוא של DALCO דגם 6050

פורסם

אוקיי ,הגבהתי ווליום דרך השלט של ה DVD (הנגן DVD היה בעוצמה הכי גבוהה)אני כבר אובד עצות ,מה עוד אפשר ליבדוק?תודה.

פורסם

במזדה 6 בשנתונים 2003 2004

בכדי להפעיל את מתאם הaux

צריך לפתוח את המכשיר ולעשות הלחמה בין שני פינים

L716

שנמצאים ליד הפלג

רק אז המתאם מתחיל לעבוד

מקווה שעזרתי

פורסם

יש לך סכמה,שרטוט,צילום איזה נקודות צריך להלחים?אם לא אשמח להמלצה של בעל מיקצוע שיוכל לעשות את זה(רצוי אחד עם ניסיון ,שיודע מה הוא עושה).תודה!

פורסם

איזה נקודות אני אמור לגשר?ראיתי שסימנת בעיגול את המיקום של ההלחמה,תודה על שיתוף הידע אין כמוך!

• תוכן חדש...