Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבצע אכיפה של שוטרי התנועה בתחנת מסובים

בתאריך ה- 15.01.2004 ערכו שוטרי משרד התנועה של תחנת מסובים בפיקודו של רס''ר ג'קי יעקובוביץ', בסיועה של לשכת התנועה של מרחב דן בפיקודו של רפ''ק גיל כהנוב, מבצע אכיפה באזור אור יהודה וקרית אונו.

במהלך המבצע, בו נטלו חלק 26 שוטרים ומתנדבי המשמר האזרחי, נרשמו 60 דוחות תנועה. העבירות הבולטות בגינן נרשמו היו אי ציות לתמרור עצור, שימוש בטלפון נייד בזמן נהיגה, סטייה מנתיב הנסיעה ושימוש אסור בחנייה המיועדת לנכים.

תחנת משטרת מסובים תמשיך בפעילות שוטפת למען הבטחת שלום המשתמשים בדרך בתחומה.

--------------------------------

מבצע אכיפה של לשכת התנועה במרחב איילון

בתאריך ה- 15.01.2004 ערכו שוטרי לשכת התנועה של משטרת מרחב איילון, בפיקודו של רפ''ק דני פרץ, מבצע אכיפה בתחום המרחב.

במהלך המבצע, בו נטלו חלק 28 שוטרים ומתנדבי המשמר האזרחי, נרשמו 129דוחות תנועה. העבירות הבולטות בגינן נרשמו היו נסיעה במהירות העולה על המותר, אי חגירת חגורות בטיחות ואי ציות לתמרור עצור.

ששה נהגים נפסלו לנהיגה וארבעה נעצרו בגין עבירות שונות, בכללן נהיגה בשכרות, והועברו לטיפול אגף התנועה של משטרת מחוז תל אביב (את''ן ת''א).

משטרת מרחב איילון תמשיך בפעילות שוטפת למען הבטחת שלום המשתמשים בדרך בתחומה.

---------------------------------------

מבצע אכיפה של לשכת התנועה במרחב ירקון

בתאריך ה- 15.01.2004, בשעות הבוקר ואחר הצהרים, ערכה לשכת התנועה של משטרת מרחב ירקון מבצע אכיפה על פי מיפוי תאונות הדרכים בתחומה.

במהלך המבצע, בו נטלו חלק 14 שוטרים ומתנדבי המשמר האזרחי, נרשמו 159 דוחות תנועה. העבירות הבולטות בגינן נרשמו היו אי ציות לרמזור אדום, אי מתן זכות קדימה להולכי רגל והתנהגות הולכי רגל.

ששה כלי רכב הורדו מן הכביש על רקע ליקויים.

משטרת מרחב ירקון תמשיך בפעילות שוטפת למען הבטחת שלום המשתמשים בדרך בתחומה.

מקור ההודעות: דובר משטרת מחוז ת"א

פורסם

עושה טוב על הנשמה לשמוע שהמשטרה עושה את פעילות.

במידה וזה מסמן תחילת מפנה מבחינת האכיפה, שמשמעותו לא רק מהירות,

אני מברך על כך.

בקשר לדוחות על מהירות שנתנו:

דעתי - עד שהחוק לא ישתנה, טוב עושה המשטרה שאוכפת מהירות,

בטח ובטח בשטח בנוי.

העניין הוא, שכל עוד הם אוכפים בעיקר מהירות, זה שלילי,

שהרי זוהי עבירה מבין הפחות מסוכנות שיש ***חוץ משטח בנוי***

אבל במידה וזהו רק חלק שולי מכמות הדוחות וריכוז מאמץ האכיפה,

טוב מאד. :p

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם
מבצע אכיפה של שוטרי התנועה בתחנת מסובים

במהלך המבצע, בו נטלו חלק 28 שוטרים ומתנדבי המשמר האזרחי, נרשמו 129דוחות תנועה. העבירות הבולטות בגינן נרשמו היו נסיעה במהירות העולה על המותר, אי חגירת חגורות בטיחות ואי ציות לתמרור עצור.

את זה לדעתי צריך לאכוף הכי חזק.אני מקווה שימשיכו במגמה הזו.

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

לדעתי שתי העבירות המסוכנות ביותר (וטוב שנאכפו) - אי עצירה בעצור (הכוונה, נסיעה ממש, לא זה שמישהו לא עצר עציר מוחלטת) ומעבר באור אדום.

שני סוגי נהגים פושעים שלמי שחוצה את מסלולם אין הרבה סיכויים.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
אבל למה, למה לתת לי דוח על אורות עשר שניות אחרי שנכנסתי לאוטו

אני דווקא מודה למר מתנ"אייק נחמד ששאל אותי : "אתה חושב שאתה בראלי קיסריה?" (לא ידעתי שיש כזה ראלי, כל הכבוד לו על ההומור :D ) אחרי שהוא ראה אותי עולה את מחלף קיסריה לכיוון דרום על 100 (מטר לשעה) בשבת בבוקר והחליט לשחרר אותי בברכת שבת שלום ותתחדש (על האוטו :p )

ותודה למהנדס החכם שתיכנן את העליות לזכרון :lol:

:-)

• תוכן חדש...