Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ידידי הוירטואלים, אני יכול לומר בלב שלם תודה לכל העצות שלכם בנוגע למה ששאלתי, בתקציב דל מאוד והרבה קומבינות סיימתי את ההתקנה הראשונה שלי ואני מרוצה מאוד!!!!!! לומרות שיש לי המון עוד לשפר נכון להיום קיבלתי את התוצאה שאני רוצה,

הרכיבים שלי הם:

רדיו דיסק פיונר 6050 ub

מגבר Logic 800 vat 4 יציאות,

מגבר פרימייר חייזר 4 יציאות 800 vat גם כן,

רמקולים 6,9 פיוניר 440 vat,

סאב פיוניר 1200 12vat אינצ',

זאת המערכת הראשונה שאני בונה, ואני מתאר לעצמי שחלק יזלזלו (ומובן, אחרי הכל יש פה אנשים שהשקיעו עשרות אלפי שקלים), אבל!!!! וזה אבל גדול:) אני מרוצה מאוד אפילו וזה הכי חשוב, אז שוב תודה רבה לכל מי שעזר לי,

אתם 10

פורסם

למה שיזלזלו?.:|

אנחנו לא מנסים לבנות מערכות בעשרות אלפי שקלים כדי להגיד "וואלה! יש לי ככה וככה..".

רובנו מנסים אף להגיע למצב שאתה הגעת אליו, סיפוק מהמערכת.

מי שנכנס דיי לתחום וכל יום שומע משהו חדש זה קשה ולכן זה מגיע לסכומים כאלה,אגב, יש פה כבר כמה עם סכומים של מאות אלפי .

תתחדש ו.. תמונות כמובן :).

סטס.

פורסם

מאות אלפים, תגיד לי אין סוף לדבר הזה? אני בהלם:shock:, תמונות יגיעו בימים הקרובים, ותאמין לי ידידי בלב שלם אני אומר, באמת שומעים מדליק, הבאס מדויק, הצלילים חדים, כמובן שיש חיסרון אחד קטנטן, (כמו בכל דבר בחיים), אם אני עובר בווליום של המערכת את ה-42 עוצמה (וזה מחריש אוזנים:)) אז האיכות נעלמת, למה זה אתה יכול להסביר לי?

פורסם

ובנוגע למה שרשמתי "יזלזלו" לא ניסחתי את עצמי נכון ואני מתנצל אחרי הכל אף אחד לא בא לזלזל באף אחד, אז כוונתי היית שחלק מהאנשים פה יראו את המערכת שלא איכותית לרמות שהם מכירים ושוב אני אומר זה מובן, תיקנתי את טעותי:)

פורסם

תתחדש על המערכת ותהנה ממנה כמה שיותר.

ותזכור דבר אחד,לא צריך להוציא המון כסף בשביל להנות מהמערכת,יש כאלו שהשקיעו פחות ממך ומאוד נהנים מהצליל שהמערכת שלהם מפיקה.

פורסם

למה שיחליף?

אולי לא הבנת אותו, אבל הוא מבסוט מהמערכת ומהבאסים.

בכל אופן לפותח השירשור, תתחדש ותהנה!

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

אני ממליץ לך לא לעבור את ה-40 בווליום,כי אז בהיוות מתחיל,ואז תרצה לשדרג ,ואז לא תצא מזה, כמו כולם כאן, אני מאמין.

תתחדש ותהנה.

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

עזוב אותך ממה אנשים אומרים.

אתה מרוצה זה הכי חשוב. גם אם לא הייה לך מגברים כלל עם רמקולים קרטון,

והייתה אומר שאתה מרוצה, זה הכי חשוב.

אל תשכח שכול מה שאנשים משקיעים פה בפורום זה כדי להיות מרוצים.

אני אישית אוהב את העניין של השידרוגים בנוסף לתחביב הספציפי הזה.

אז כול אחד אוהב משהו אחר, אבל בסופו של דבר כולם רוצים להיות מרוצים.

לחלקינו זה עולה יותר ולחלקינו זה עולה פחות.

אתה "זכית" זה עולה לך זול...:wink:

תתחדש.

פורסם
נראה לי ש 6*9 זה מקדימה

חחח**נא שמור על עברית תקנית** תודה באמת שאני מרוצה, סאונד נקי, צלול, חזק, שאני יוצא מהרכב דבר אחד אני יודע לוקח לשמיעה שלי לפחות 10 שניות לחזור לעצמה:)

• תוכן חדש...