Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי מדובר על קולט 94 אוטומט.שאני נוסע במהירות של120 אז האוטו עושה רעשים ממש חזקים ושאני יורד מהמהירות הזאת למ100 אז אין רעשים.

מה הבעיה???

תודה רבה:-(

פורסם

אתה צריך לפרט יותר איש יקר.

רעש מאיפה? מהחלק הקדמי? מהצד? מאחורה? אולי בעיה בפרונט? אתה חייב לפרט יותר, עד שלא תעשה זאת לא מאמין שתקבל בכלל תגובות.

יום טוב!

פורסם

זהו שאני לא כ"כ יודע הרעש עצום. פשוט בכל האוטו יש רעש ממש מציק ניראה לי יותר בכיוון של המנוע מה יכול להיות שחסר שם??שמן??מים??זה קשור לנושא?

פורסם

זה נשמע כמו רוח? שריקה?

או שזה זה רעש רקע קבוע ומעצבן, יכול להיות שזה הצמיגים גם, ויכול להיות שאין שום בעיה איתם, סתם ככה הם - מרגישים.

בתור התחלה תראה עם כאשר אתה עובר בין שני סוגי כבישים הרעש משתנה - כלומר האם חלקים שונים (איכות אספלט) נשמעים לך שונה.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

אתה חייב לבדוק את נושא המים והשמן גם בלי קשר למצב הרעש.

אם אתה לא יודע מה קורה שם - אני ממליץ לך להתחיל להתעניין. הקפד לבדוק מים ושמן בקביעות במיוחד ברכב משנתון זה. חיסרון באחד מהנ"ל יגרום לך נזק עצום.

• תוכן חדש...