Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין שלט(ושלט לא עושה את המתקין)

אלכס בעל המקום והוא גם עובד שם.

אני אדם שנוהג לא לזלזל בבן אדם שאני לא מכיר...הייתי מציע לך גם להיות כמוני (לפחות בנושא הזה).

זה יחסית ברדיוס שלך...

הבחור עושה עבודה יפה.

B.M.W 1802 1976

PUNTO GT 1996

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

חלילה.

אני לא מזלזל באלכס.

אין לי זכות בכלל כי אני לא מכיר אותו.

פשוט לא נתת פרטים אז הגבתי בצחוק. מקווה שאתה מבין.

-----------------------------

"יוסי מבצע התקנות פשוטות, ולא רק דברים מורכבים

תתפלא אבל גם המחירים שווים לכל נפגש, ההבדל הוא שבאותו מחיר אתה תקבל משהו שגם יעבוד לשנים ויעבוד טוב !, בלי לשבור את כל הפלסטיקה ברכב"

התקנות פשוטות הוא מבצע, זה כן.

מחירים שווים לכל נפש, תרשה לי לחלוק עליך.

כנראה שנפשי זקוקה למחיר נמוך יותר.

אני נמנע מלאמר את המחיר שדיברתי איתו עם יוסי אך אני יכול לציין שקיבלתי הצעה ממתקין ברמה גבוהה גם שהיא כמעט חצי מחיר.

השאלה שנשאלת היא למה אני לא הולך ומתקין אצלו כבר אם קיבלתי הצעה כזאת - הוא לא מבצע התקנות יותר.

Alpine 9887|XETEC GRAVITY 5G-900|tw:alpine spx pro|midbass:Morel hybrid ovation 6|Genesis audiophile 30.01

המערכת שלי למכירה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=292211

פורסם

אלעד תלמד ממשהו שיש לו הרבה ניסיון גם במערכות שמע וגם בהתקנות

(אני שייך לקטגורית ה-TOO OLD למרות שאני אוהב TOO LOUD:wink:)

מה שזול בסוף תמיד אבל תמיד עולה יקר תעשה את זה פעם אחת, אולי יותר יקר,

אבל רק פעם אחת בלי בעיות בלי רעשים טירטורים ועוגמת נפש.

אלי

פורסם

זה קצת מוזר ולא קל לחפש התקנה טובה ולא להיות מוכן לשלם עבורה את מחירה, ואיזה מין דבר זה שיש מישהו ש"לוקח חצי מחיר" אבל כבר לא מתקין? זה לא חכמה..

אם אתה מחפש הכי זול, אינני רואה טעם לבקש המלצות, פשוט תפתח ספר טלפונים ולך אל הזול ביותר בראשל"צ.

אם אתה באמת מחפש עבודה טובה, תרוץ אל יוסי. כלקוח מרוצה מאד שלו, במספר התקנות ובהיקפים לא קטנים, אני יותר מממליץ עליו גם לצורך עבודות "פשוטות" ו"קטנות". אצל יוסי אין דבר כזה מדי קטן או מדי גדול, מידי פשוט או מדי מורכב.

בהצלחה.

פורסם

ממצליץ אצל לה-קאר באיזור תעשייה הישן,ליד מצות ראשון.

אבל אם אתה הולך לשם רק שבחור בשם חי ייגע לך ברכב,כל השאר סנדלרים בנוגע להתקנות מערכות שמע.!

מומלץ בחום.

וממליץ גם על יוסי זה רמה אחרת.

שעכשיו אני עובר אצלו איטום כללי ובניות לסט הקדמי.

ממולץ בחום.

AmpTw/Mid: genesis st60 AmpWoofer:celesrta fa 2150x AmpSub: jbl GTO 601.1

Tw: hybrid audio legatia l1v2 Mid: hybrid audio legatia L3 Woofer: focal k2p Sub: jbl GTO 2104bp

HU:Alpine CDA 9887 SQ

פורסם

משהו שתמיד חוזר על עצמו זה שרוצים את הטוב ביותר בהכי פחות.

אז אני אגיד לך משהו חביבי...אנשים רוצים להתפרנס מהמקצוע ובצדק (זה כמו כל מקצוע אחר לא ככה?)

בא לך המבורגר ולא בא לך לשלם 15 שקל? תעשה בבית...

בא לך התקנה עם טבעות עץ +והתקנה אם החיווט שלך?שלם למתקין נורמלי שיעשה לך את העבודה

(כולם יקרים לך?)קח יוזמה ותעשה לבד.

הזמן של כולם עולה כסף .

וזה ממש לא בציניות .:-)

בהצלחה!

B.M.W 1802 1976

PUNTO GT 1996

פורסם

זול וזבל שניהם מתחילים ב"ז"

אין אפס בתחום הזה, ובכל תחום על מוצר טוב צריך לשלם בהתאם, והתקנה זה מוצר טוב לכל דבר.

עם זאת כמובן שלכל אדם יש את הכלכולציה שלו, וכמה זה תקין ולא תקין לשלם עבור התקנה.

ואז מתחילים להתפשר על ההתקנה תמורת המחיר איפה הגבול ? רק אתה תקבע את הגבול שלך, אבל שכל הגבולות נפרצים אתה מסיים כנראה במושב רנתיה :)

פורסם

יפה מאוד אתם יודעים לרדת על מה שאני אומר למרות שאת הנתון שהחשוב שהוא הסכום הנדרש אין לכם.

באמת יפה.

חוכמה או לא חוכמה זאת עובדה.

קיבלתי הצעה שהיא חצי מחיר מההצעה של יוסי והיא ממתקין מוכר וידוע בפורום. (זאת שלא אקטואלית ולא אפרסם את שמו)

כמה זמן לוקח להתקין 2 מגברים, להעביר חיווט ולהתקין הגבהות לרמקולים מקדימה ?

אין צורך לכווון אני עושה את זה לבד לפי הטעם שלי.

כמה זמן זה לוקח 6 שעות ? אני מאמין שלא יותר.

יוצאת משכורת לשעה שלא מביישת מרצה עם תואר שני.

Alpine 9887|XETEC GRAVITY 5G-900|tw:alpine spx pro|midbass:Morel hybrid ovation 6|Genesis audiophile 30.01

המערכת שלי למכירה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=292211

פורסם

ההצעה שקיבלת איננה רלוונטית ואינני מבין מדוע אתה חוזר עליה שוב, זה כמו שאני יגיד לך שאני עושה את העבודה המבוקשת הזו ב50 שקל, אבל "אני כבר לא עושה עבודות יותר". זה פשוט מגוחך.

אתה משלם על ידע, על מקצועיות ועל נסיון בעיקר, ואני לא מדבר כלל וכלל על הוצאותיו סביב כי זה הרי 'לא מעניין', נכון?

נהיה כאן טרנד לאחרונה להכנס לכיס של מתקינים ויבואנים, לעשות חישובים מופרכים ומטופשים של ההוצאות שלהם, ו"לא להבין" למה הם גובים כך וכך. זה כבר גם מגוחך לא. זה סתם טיפשי, ועל גבול החוצפה. אתה לא חייב לרכוש מוצר או שירות, אם אין לך את התקציב הדרוש לכך.

מדוע אנו הולכים לקבל חוו"ד בת 10 דקות של איש מקצוע מומחה בתחום הרפואה/המשפט/הפסיכולוגיה ומשלמים במיטב כספנו מאות שקלים? כי אותו רופא השקיע 7 שנים? ואם המתקין השקיע 17? אז הוא פחות מצדיק את המקצועיות שלו? הרי אם היית יודע לבצע זאת לבד, היית מבצע זאת לבד ולא נדרש למתקין שיבצע זאת, נכון? אז מדוע אפוא אינך חושב שעבור תמורה זו יש לשלם?

אני מבין לליבך ולכיסך, שאין לך את התקציב הדרוש. אך אינך יכול לדרוש או לחשוב לקבל תמורה הולמת מבלי לחשוב שיש לזה מחיר.

וזה אקטואלי לכל מתקין באשר הוא, יוסי, משה או דוד, לא משנה.

נ.ב.

יש לי מספר לא מבוטל של חברים בעלי תואר ראשון ושני, רובם אינם מתפרנסים ב'כבוד', חלקם עובדים בשכר נמוך ביותר..

פורסם

באמת שרציתי להיתעלם מתגובה אבל לפותח השרשור.

אתה כותב שיוצאת משכורת פר שעה,ואם נניח שנייה בצד את השנים שאותו אדם למד/התנסה כדי להגיע לרמה מקצועית, אתה בכל מקרה שוכח פה את כל העיקר שהוא היחווט,העץ,השכירות, ואפילו החשמל שאותו בעל סק צריך לשלם.

בגלל זה זה לא הוגן ולא מקצועי לחשב משכורת לאדם רק לפי שעות עבודה.

פורסם

באמת לא ברור העיניין הזה, איך אדם שלא עושה את זה יותר יכול לתת הצעת מחיר הריי הוא לא עוסק בזה יותר,

השאלה הפשוטה (אותה תשאל את עצמך, לא אותנו).

אתה צריך לעשות לך בראש טבלה כזאת :

עלות X

איכות Y

ולראות אצל מי אתה מקבל הכי הרבה Y עבור X,

בנוסף אתה צריך לגעת מה כמות הY המינימאלית אותה אתה מוכן לקבל, לדוגמא אם מתקין

א' נותן לנו, 5 Y עבור X אחד אז זה אומר שהיחס קוסט-אפקטיב שלו זה אחד לחמש, יתכן שמתקין ב' יתן לנו 3 פעמים Y עבור חצי X, הקוסט אפקטיב של מתקין כזה - אחד לשש. על הנייר הוא יותר כדאי, אבל אם רמת הY שלו לא עומדת ברמה המינימאלית שאותה אנחנו מצפים לקבל ? אז הוא בכלל לא ראוי להיות בטבלה !.

שורה תחתונה יש מתקינים בכל הרמות עם תמחור בהתאם,

לדוגמא : אם יש לך 400 שקל, וההתקנה שאתה יכול לקבל ב400 שקל זה מגברים מחוברים לגב המושב בלי פלאטה, חיבור פיראטי של הפלוסים בלי מפצל, הגעה עם חיווט עד לדש בורד ומשם לתוך הדלת על גבי החוטים המקוריים (וכן ב99 אחוז מהמיקרים זה מה שתקבל עבור 400 שקל). אתה צריך להחליט האם שווה לך לקבל רמה כזאת אפילו שעלותה עומדת בתקציב שלך.

אני במצב כזה לא הייתי מתקין בכלל ! מערכת סאונד זה מותרות ומותרות עושים כמו שצריך או לא עושים בכלל,

בקשר להתקנה שלך אם עושים כמו שצריך :

צריך לפתוח את התעלות ב2 הצדדים של הרכב, על מנת להעביר חשמל צד אחד, ואודיו צד שני.

צריך להעביר חיווט לתוך חלל הדלת בשביל המיד באס - ולפעמים זה מסובך מאוד, ויכול לקחת זמן רב שאתה לא מתאר לך.

טבעות התאמה : יש טבעות שנחתכו בצורה מכוערת עם ג'קסון משולחן מחשב שמצאו ברחוב (תתפלא אבל מתקינים רבים עובדים ככה). ואז כל העץ רעוע ולא אוחז טוב בדלת ולא אוחז טוב באלמנט, ומה התוצאה ? השקעת ים כסף על אלמנטים טובים וקיבלת 50 אחוז ניצול. מגיע למפגש בחור עם אלמנטים ב4 שקל ושומעים אצלו יותר טוב כי הוא ממקסם את היכולת.

ויש טבעות שנחתכו כמו שצריך עם פלאש כדי שהאלמנט ישב בתוך הטבעת ולא יפגע בשום דבר בזמן הניגון, וכדי לשמור על הסראונד שלו כמו שצריך

בקיצור התקנה יכולה להיות

זבל \ המיץ של הזבל \ איכותית

הכל שאלה של בחירה נכונה ומחיר,

שים לב לשם שיש לתומקאר רנתיה פה בפורום, זה לא סתם. אני לדוגמא אטמתי לחבר דלתות ברגע שפירקתי את הדיפון נפל עלי הקרוס, לדלת הוא נכנס עם החוטים המקוריים ולא השחיל חוט (למרות שיש שרוול נוח), המגבר חובר לגב המושב עם ברגים. החיווט למגבר זרוק בצורה מעפנה ומתנופף מאחורה

בקיצור התקנה דוחה ביותר !

• תוכן חדש...