Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יפה מאוד אתם יודעים לרדת על מה שאני אומר למרות שאת הנתון שהחשוב שהוא הסכום הנדרש אין לכם.

באמת יפה.

חוכמה או לא חוכמה זאת עובדה.

קיבלתי הצעה שהיא חצי מחיר מההצעה של יוסי והיא ממתקין מוכר וידוע בפורום. (זאת שלא אקטואלית ולא אפרסם את שמו)

כמה זמן לוקח להתקין 2 מגברים, להעביר חיווט ולהתקין הגבהות לרמקולים מקדימה ?

אין צורך לכווון אני עושה את זה לבד לפי הטעם שלי.

כמה זמן זה לוקח 6 שעות ? אני מאמין שלא יותר.

יוצאת משכורת לשעה שלא מביישת מרצה עם תואר שני.

כמה דברים:

1. אם קיבלת הצעה זולה ממתקין שלדעתך הוא אמין ומקצועי אז למה אתה לא הולך להתקין אצלו?

אם ההצעה היא לא אקטואלית אז למה אתה מעלה אותה בכלל?

2.התקנה זה שם כולל למגוון גדול של אפשרויות ואופציות, לכן להגיד שמתקין X עושה לי התקנה בY כסף זה טפשי, השאלה היא מה אתה מקבל בתמורה למחיר שאתה משלם.

יש הגבהות לרמקולים מסנדוויץ' שלא יחזיק מעבר לבורג הראשון ויש הגבהות מMDF שיחזיקו לך ברכב שנים.

יש פלטה למגברים מעץ סיבית שריפדו אותה עם לבד שמוחזק על 4 סיכות , ויש פלטה מסנדוויץ' שמרופד בהדבקה + סיכות שיחזיק לך שנים.

יש הרצת כבלים אחורה למגברים שבמשיכה אחת את תשלוף את כולם כי אין עליהם אזיקון אחד לרפואה, ויש כבלים שמורצים עם שרשורים ונקודות עיגון באזיקונים.

יש העברת כבלים בדלת בקדיחה של הקורה+הדלת ומעבר כבל עם שרשורי אומלל ללא סיליקון לאטימה ומצד שני יש מעבר כבל דרך הקונקטור הכולל את המצב שבכלל לא רואים שהועבר כבל וכמובן את המצב שבו הכל אטום למים כי אין פגיעה באטימות.

ראית פעם בית פיוז שנקדח לתוך בתא של הפילטר אוויר?

ראית פעם הלחמות על כבלי מתח?

נראה לי שהבנת.

אל תעשה את החישוב המגוכך של כמה יוצאת משכורת לשעה שלא מביישת מרצה מצידי גם עם פרופסורה, כי בניגוד למרצה בעל עסק פרטי בכל תחום הוא משלם שכירות,מיסים,כלי עבודה ולעיתים גם משכורות לכן ההשוואה שלך היא מטופשת.

תעשה ניסוי, תסגור את הברז מים למכונת כביסה שלך, תזמין טכנאי שיגיע ויעלה על העניין תוך 2 דקות, יפתח את הברז ויגבה ממך 80-150 ש"ח עבור הביקור, לא רע נכון?

כמה זמן לוקח לרופא שיניים לעשות סתימה? 20 דקות? חצי שעה? נגזים ונאמר שעה? וכמה זה עולה?.

למה אתם תמיד נכנסים לכיסים של המתקינים, זה הפרנסה שלהם ומזה הם חיים- מתאים לכם? תשלמו- לא מתאים לכם? תחפשו אלטרנטיבה זולה רק אל תצפו לקבל את הטוב ביותר בעלות הזולה ביותר.

ראיתי כבר התקנות מלאות של מערכת קומפלט כולל חיווט ב400ש"ח.

כמובן שהסכומים שהוצאו אח"כ על תיקון הנזקים שנעשו בהתקנה הראשונה עלו יותר מהמחירה של התקנה במקום מקצועי, מוכר ואמין

under construction..

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני רוצה לחזק את המילים של ניר בכמה שורות האחרונות.

הייתי אצל מתקין די "מקצועי" אפשר לומר.

בסופו של דבר הוא לא הייה מקצועי ולא נעליים.

הנזק שהוא עשה לי הייה 800 ש"ח(קצת יותר) וזה כי רציתי "לחסוך"...

את האמת אני די הרבה שנים בתחום הזה של אודיו לרכב (משהו כמו 6-7 שנים) ואני למדתי על בשרי שהתקנה זולה עולה ביוקר.יש לזה השלחות לכול מיני תחומים בחיים שלנו אבל אני מתמקד במה שרלוונטי.

אם תסתכל בפרופיל שלי תוכל לראות כמה ציוד החלפתי כל החיים שלי.

וכמובן שכול החלפה עולה כסף של התקנה אז תאמין לי שאני עברתי כול כך הרבה מבחינת התקנות (אני חושב שהתקנתי אצל יותר מ20-15 אנשים שונים ברמות שונות,במחירים שונים. אני ממש לא מגזים.

ולמה החלפתי כל פעם?!

בהתחלה כמו כולם חיפשתי את הזול אחר כך הבנתי שזול לא יהיה, אז הלכתי על יקר יותר(עדיין זול מאוד) אבל מישהו עם שם, אותו דבר,יצאתי בנזק.

רק לקראת הסוף(בשנה האחרונה)הבנתי שזול לא יצא מהתחביב הזה, כי כול פעם אני משלם המון כסף על תיקון של התקנה שעלה לי כבר כפול מאשר ללכת למתקין מקצועי וטוב.

אז שוב אני אומר שווה לבדוק אצלי מי אתה מתקין כי התקנה עושים פעם אחת לא 30 פעמים.

ותאמין לי שאני מדבר פה מתוך נסיון רחב של בעלי מקצוע,מכול הרמות.

אני אומר חד משמעית ה100-200 ש"ח יותר שאתה הולך לשלם למתקין טוב זה כלום לאומת ההיתרוצצויות של אחרי התקנה לא טובה,תאמין לי אחרי התקנה שעלתה לך נגיד 500 ש"ח אתה נוסע הביתה ופתאום אתה שומע רעשים,אתה יודע כמה שזה מרגיז?

אתה יוצא מדעתך,ואז אתה צריך שוב לחזור למתקין ולשרוף עוד זמן ועצבים...

לא שווה להוסיף את ה200 ש"ח האילו כדי שלא יהיה לך בלאגן?

אתה יודע שאתה יוצא מרוצה.

נתקלתי כבר גם במתקינים שעשו נזק גדול לרכב ע"י התקנה לא נכונה.

והנזק הוא גדול מאוד,אין לזה סוף לבעיות שיכולות להווצר מהתקנה לא נכונה,בטיחותית.

קיצור תעשה אם עצמך עוד פעם חושבים, ותראה עם שווה לך "לחסוך" את הכמה שקלים האילו.

בהצלחה.

פורסם

המלצות על מתקין ברשל"צ אין לי, אבל יש לי המלצות על מתקינים בסביבה - יוסי (Alpine) באור יהודה, ואליקו ורוני (Loud & Clear) בחולון.

מה שמתחיל בזול - נגמר ביוקר. שווה להשקיע מעט יותר ולקבל תוצאה סופית איכותית.

תחשוב על זה.

בהצלחה :-).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
כמה זמן זה לוקח 6 שעות ? אני מאמין שלא יותר.

אלעד,

אמונה זה דבר יפה, אני לא יודע איך הגעת ל-6 שעות, אולי אצל מתקינים אחרים, לא אצל יוסי, אל תתפלא אם זה יראה בהתאם.

בשונה ממתקינים אחרים, יוסי לא עובד בשיטת "גומרים הולכים", יוסי מקבל רכב אחד ביום, לא פחות לא יותר, רכב אחד.

יוסי מקדיש לכל רכב ורכב את מלוא צומת הלב, לא תראה אותו מקבל שני רכבים להתקנה באותו היום או חמור מכך עובד על שני רכבים בו זמנית.

כמו שציינו פה כבר לפני, יש עבודה X ויש עבודה Y, יש מתקין שכל מה שמעניין אותו זה לגמור ולעבור לרכב הבא כי הוא צריך לעשות יומית, יש מתקין שמקבל רכב אחד ביום, מקדיש לו את מלוא צומת הלב ומוציא עבודה מושלמת לא משנה כמה זמן זה יקח.

כמו שרבים וטובים אמרו פה לפני, אל תנסה לעשות חשבון למתקין, מתקין לא קם בבוקר ומחליט סכומים על דעתו כי נראה לו נחמד וטוב.

אם מצאת מישהו אחר שיעשה את אותה עבודה בפחות כסף, גש אליו, רק אל תתפלא אם הוא יעבוד על 3 רכבים בו זמנית ואותך ישחרר בשעה 12 כי יש לו עוד לקוחות שצריכים "התקנה".

דני.

• תוכן חדש...