Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ| רכב עד 15K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז ככה אני רוצה לקנות רכב שיגמר לי המלווה

אני מחפש רכב חסכוני ואמין עד 15K אשמח אם תיעצו לי

תודה מראש:)

פורסם

איזה עוד דרישות יש לך מהרכב? במחיר כזה אפשר לקנות למשל פונטו, קליאו, 106, 205, סאקסו או רכב כלשהו עם קצת פלפל מתחילת שנות ה-90'.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

במקרה כזה, אני חושב שהבחירה ההגיונית היא פונטו. רכב חסכוני עם מנוע 1250סמ"ק, חלקים יחסית זולים ולא קשה למצוא (יש הרבה מכוניות כאלה). בתקציב שלך אפשר לקנות פונטו אפילו שנת 2000. חפש אחת מידיים פרטיות וקח לבדיקה לפני הקנייה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לפי דעתי אם אין לך משכורת קבוע ונחמדה אז לא כדי לך ליקנות אוטו

גם אם אתה ליפני צבא והולך להיות קרבי אז ביכלל לא כדי ליקנות רכב

זו סתם דעה שלי כי גם אני רציתי ליקנות ליפני שנה רכב שניגמר לי המלווה וטוב שלא קניתי סתם הוצאות אם יש רכב בבית כדי להיסתדר איתו

פורסם

אני מחפש רכב חסכוני ואמין עד 15K אשמח אם תיעצו לי

הנה עיצה ראשונה - כדאי שתתחיל לכתוב הודעות עם תוכן וסימני פיסוק.

כמו שכבר ניסו להסביר לך קודם, אם לא תציין דרישות מינימליות מהרכב או לפחות רכבים שהם פחות או יותר בסגנון הרכב שחשבת לקנות לא יהיה אפשר להמליץ בצורה נבונה ואחראית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הרכבים שהציעו לי זה פולקסווגן פולו, פורד פיאסטה וסיאט איביזה...

הדרישות המינימליות, כמו שכבר אמרתי, שתהיה חסכונית, אמינה ורצוי שהחלקים שלה לא יהיו יקרים למרות שאם היא אמינה אז זה לא כל כך משנה...

פורסם

אם סך כל הדרישות שלך מסתכמות בזה כדאי שתבחר ברכב פשוט, ללא יומרות מיוחדות ועם מינימום אבזור ותוספות שיכולות להתקלקל כדוגמאת הסוזוקי סוויפט או פורד פיאסטה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...