Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי בבעיה של האוטו שלי שהרבה אנשים ניסו ולא הצליחו .....

יש לי מגאן שנת 2002 מנוע 2000 הבעיה באוטו היא שאני נוסע האוטו נחנק ומגיע לי ל-2000 סל"ד וכלפי מעלה כאילו מגיע לניתוק האוטו אוכל דלק ברמה מטורפת והכניסו את האוטו למחשב ואמרו שזה בעיה של ווסת דלק זה לא כיוון שהחליפו . אמרו משאבת דלק וזה גם לא , חייב עזרה דחוף תודה לעוזרים.......

user_online.gifreport.gif

פורסם

לא ברור מה זה, "האוטו נחנק ומגיע לי ל-2000 סל"ד וכלפי מעלה כאילו מגיע לניתוק "

פרט יותר, מתי נחנק ?.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

הרבה אנשים גן בפורום לא יצליחו לנהין אותך, מדוע אתה לא קורא את כללי הפורום, מדוע המשפטים שלך בורחים ולא מובנים, ומדוע אתה משתמש ב...... שמביע גמגום, וגמקום הוא תופעה פיזית שמתבטאת בצורת הדיבור, והיא לגטימית, אך לא כאשר אתה מתבטא בכתב.

המלצתי ערוך את הודעתך מחדש, כתוב בצורה פשוטה וברורה, עם משפטים קצרים וברורים, ועם סימני פיסוק בין משפט למשפט.

וכאשר תובן כהלכה, תקבל תשובה ופתרון לבעייתך כהלכה, ולא נעילת שרשור בפעם השניה כהלכה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...