Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמעט כלום.

רק כדי לסבר את האוזן, כדי להוציא מהמנוע הזה 180 סוסים (206RC), פג'ו והסדנה שפיתחה אותו ירקו דם. צ'יפ בלבד לא ייתן לך תוספת נורמלית.

פורסם

רק פותח השרשור יודע אם שווה לו להשקיע בסביבות 1500 ש"ח כדי לקבל תוספת של 5 כ"ס +-.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

זה מה שהוא לא יודע

מי שכבר עשה את זה כן יודע

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לדעתי הצ'יפ הכי טוב לרכב הזה (מנסיון של מעל שנה איתו, ועם שכמותו C5 / C3 / 206 בעלי AL4 שהיו לי) הוא להוריד גיר מהפירוקיה הקרובה למקום מגוריך של XSI ידני מנוע 2000 ולהרכיב על ה XT שלך.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
לדעתי הצ'יפ הכי טוב לרכב הזה (מנסיון של מעל שנה איתו, ועם שכמותו C5 / C3 / 206 בעלי AL4 שהיו לי) הוא להוריד גיר מהפירוקיה הקרובה למקום מגוריך של XSI ידני מנוע 2000 ולהרכיב על ה XT שלך.

זה ממש לא פשוט כמו שזה נשמע.

מלבד ההחלפות המכניות שצריך לעשות (גיר, ציריות, קלאץ', גלגל תנופה, חיישנים למיניהם, שינויים פיזיים בתא הנהג וכו'), לא לשכוח שברכב הזה כל המערכות (כמעט) מחוברות ל-BSI של הרכב. מחשב הרכב מיועד לגיר אוטומטי, לוח השעונים..

אני בטוח שיש עוד דברים שלא זכרתי, אבל זה לא זול ופשוט.

עדיף למכור את הרכב ולקנות אחת ידנית (אני יודע שהן נדירות בדרם של 5 דלתות - אבל קיימות).

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אז למה לא להוריד גם את המנוע על הדרך?

פרוייקט הסבה לגיר ידני יעלה אלפי שקלים (6-7) והוא לא כדאי.

פורסם
אז למה לא להוריד גם את המנוע על הדרך?

פרוייקט הסבה לגיר ידני יעלה אלפי שקלים (6-7) והוא לא כדאי.

אז מה?

ואם אתה נשאר עם רכב שאתה אוהב 6 שנים, אז השקעת 1000 ש"ח בשנה בממוצע, ובתמורה אתה מקבל שיפור אדיר, שלא לדבר על חווית נהיגה פי כמה מאשר הניוון האוטומטי.

אה , ויש גם חסכון של 15% בערך בצריכת דלק שלא לקחתי בחשבון.

במחירים של היום בערך 400 ש"ח למיכל מלא. כפול 15% חסכון יוצא בערך 60 ש"ח למיכל. תעשה חשבון כמה אתה חוסך בשנה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

הבנאדם חשב לשים 1500 ש"ח ולקבל קיק של אמריקאית, איזה משביתי שמחות אתם, מציעים לו להחליף לידני ואשכרה להתעסק בנהיגה אקטיבית.

בחיי שיש כאן יועצים מעולים, צריך לכוון את התשובה לעניין השאלה ולא לההציע אפליקציות יקרות ושינויים מכאנים מרחיקי לכת, לא עדיף להמליץ על איזה טורבו חשמלי ב200 ש"ח, הבנאדם ישכנע עצמו שהשיפור שהוא חווה הוא לא פחות מדרמאטי ובא לציון גואל.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם
אז מה?

ואם אתה נשאר עם רכב שאתה אוהב 6 שנים, אז השקעת 1000 ש"ח בשנה בממוצע, ובתמורה אתה מקבל שיפור אדיר, שלא לדבר על חווית נהיגה פי כמה מאשר הניוון האוטומטי.

אה , ויש גם חסכון של 15% בערך בצריכת דלק שלא לקחתי בחשבון.

במחירים של היום בערך 400 ש"ח למיכל מלא. כפול 15% חסכון יוצא בערך 60 ש"ח למיכל. תעשה חשבון כמה אתה חוסך בשנה.

אני מניח שפותח השרשור לא מעוניין ברכב ידני, לכן רכש אוטומטי מלכתחילה.

ואם כבר, אז מכירת הרכב וקנייה של אקזמפלר ידני מאותה השנה ישאיר אותו עם עודף ביד (או עלייה בשנתון).

פורסם

מה לעשות שמיכל הוא בערך 50 ליטר ומחיר לייטר כיום בתדלוק עצמי הוא 4.73 ואף פחות בתחנות אחרות (4.58).

אנחנו נחשב לפי 5 ש"ח לליטר כדי לפשט את העניין.

50*5= 250. 15% מ250 זה 37.5*12=450 ש"ח לשנה.

וגם בקשר ל15% ניתן להתווכח.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לא משנה מה ייתן הצ'יפ, 5 או 10 כ"ס, התיבה הזאת לוקחת את המספר הזה ועושה לו 'שורש' לפני שמעבירה אותו לכביש.. כך שבאמת חבל על ההשקעה. המנוע שלך חזק וגמיש, התיבה מסרסת.

CoupéF7R

פורסם

לכל ה"דוקטורים" שמבינים.

במקרה לפני חודש ה307 שלי יצאה מפרוייקט הסבה מגיר לאוטומט.ובמקרה יש לאוטו הזה צ'יפ יש עוד ים דברים על האוטו אבל לא רלוונטי למקרה הזה.

אז ככה.

צ'יפ אולי מוסיף 5-7 כ"ס אבל זה על הנייר. מה שמשנה זה בעצם התגובה שעל זה לא חשבתם וזה משמעותי.

ולגבי הגיר הרגיל זה ממש לא קל כמו שזה נשמע ואולי רק חלקים זה הרבה מעל 6-7 ויש הרבה מעבר לחלקים.

וכן אם הוצאת רכב מהסוכנות שכבר מושקע מעל 10 ובא לך גיר רגיל אז כן זה עדיף הXSI יותר יקרה מהXT יותר ויותר נדירה.

ד"א אין דבר כזה גיר XSI יש גיר RFN שזה לא יחודי לXSI אלא לכל מנועי הXU 2000.

ולפי דעתי לשאלתך כן לשים צ'יפ. האוטו לא "יעוף" אבל יסע חמוד ותרגיש את זה מיד. נ.ב תלוי גם של מי הצ'יפ.

אני מבטיח להעלות בזמן הקרוב את הפרוייקט כדי להראות לכם..

הצרפתיה ששיגעה אותי!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=249379

• תוכן חדש...