Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם... לא מזמן קיבלתי, די בהפתעה אפשר להגיד, מתנה נחמדה:

סט קומפוננט mb-quart dsd216, וכן רדיו דיסק קנווד kdcmp339s

אז קודם כל הייתי רוצה לדעת מה דעתכם על המערכת בכללי? דעתי בכל אופן היא שצריך הגברה בכל מקרה

בקיצור - לענייננו: אני מחפש מגבר, עד 800 שקל, לא אכפת לי יד שניה (ואז הייתי שמח לקישור אם מישהו מכיר, אפילו בהודעה פרטית). אני לא צריך שכל השכונה תשמע, אבל כן רוצה לנצל את הקומפוננט עד הסוף. כמו כן יש אפשרות שבעתיד אוסיף עוד זוג רמקולים מאחורה (9*6, כרגע משתמש בסטנדרטים של האוטו - 306)...

תודה רבה בכל מקרה

נ.ב. מקווה שאין בעיה לעשות קישור לחנות, אם כן אתקן

פורסם

ממש לא.

מגבר תוסיף רק בסוף.

הדבר הראשון שאתה צריך להוסיף זה רמקולים 6\9 כיוון שלקומפוננטים האילו אין באס בכלל

תתקין אותם בדלתות מקדימה ורמקולים 6\9 מאחורה ,בהמשך תחסוך עוד קצת

ותקנה מגבר ואולי סאב ואתה מסודר.

המלצה :

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=37554

פורסם

עזוב אותך 9*6, עדיף בעתיד תוסיף סאב.

יש JBL GTO75.4 יד שנייה במצב חדש למכירה כאן בתקציב שאתה הגדרת לעצמך, שיעשה את מלאכתו נאמנה.

אם תמתח את התקציב עוד קצת (לכיוון האלפייה) ייכנס מקאודיו Z4200 חדש.

פורסם
ממש לא.

מגבר תוסיף רק בסוף.

הדבר הראשון שאתה צריך להוסיף זה רמקולים 6\9 כיוון שלקומפוננטים האילו אין באס בכלל

תתקין אותם בדלתות מקדימה ורמקולים 6\9 מאחורה ,בהמשך תחסוך עוד קצת

ותקנה מגבר ואולי סאב ואתה מסודר.

המלצה :

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=37554

רגע, אבל יכול להיות שאני בכלל לא רוצה לקנות רמקולים אחוריים... בוא נעשה ככה - בלי קשר אני צריך המלצה למגבר, כדי לנצל משהו שגם ככה יש לי ופשוט חבל שלא יוגבר. באסים מטורפים לא בהכרח אני רוצה. לאחר מכן אשקול לקנות זוג רמקולים אחוריים. אז שוב - מגבר עד 800 שקל, יש הצעות?

תודה בכל מקרה

פורסם

או שבונים מערכת כמו שצריך או שלא,אם באתה להתייעץ בפורום אז תקשיב לעצות ואל תהיה מקובע.

להשקיע במצב הקיים 800 שח על מגבר זה ביזבוז כסף נקודה.

אתה תשמע גרוע

לקומפוננטים האילו אין באס בכלל גם אם תגביר אותם עם המגבר הכי חזק שיש

על מנת לשמוע איכותי באוטו אתה לא צריך מגבר בכלל תתקין את הקומפוננטים תקנה 6\9 מאחורה

תחבר אותם לרדיודיסק וזהוא.

פורסם

אודיו קינג להגיד שאין להם באס בכלל זה לא נכון עדיף שיקנה מגבר ואז סאב מאשר 6על9 סאב ומגבר.

הוא לא ימות בלי באס לתקופה קצרה

בנאדם שמחפש ב800 שקל מגבר רוב הפעמים לא מעוניין בעוד חלק ועוד חלק אלא עם כן זה למטרת שדרוג

עצתי לך קנה מגבר ואז תוסיף סאב

מה גם ש6 על 9 איכותיים אם ניתן להגדיר זאת כך יעלו הרבה

ומגברים תחפש JBL 75.4

לאנזארים למינהם

רוקפורד 400.4

ודומים

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

חבר'ה קודם כל תודה על התגובות

צריך להבין שהאוטו לא רק שלי, ולכן אני לא אוסיף סאב במטען שיתפוס חלק נכבד ממנו. כמה שזה נראה לנו טפשי - ככה סאב נראה טפשי בעיני בעל האוטו (אבא), וחבל לריב סתם, לא?

אז עכשיו יש לנו שאלה חדשה - מגבר או 9*6? ואם כן המלצות בבקשה... מהמגבר אני צריך שיהיה 4 ערוצים כי אולי אשים רמקולים אחוריים בעתיד. אז בבקשה המלצות למגבר חדש בתקציב. משומשים גם אני פתוח להצעות מאנשים שמוכרים

שוב, תודה

מקווה שהבהרתי את עצמי טוב יותר

פורסם

מסכים עם קודמיי,

יש ביד שניה מגבר של jbl 75.4 כחדש לדברי המוכר במחיר מצויין לדעתי - תנסה אותו.

audio king-למה אתה חושב שהעצות שלך טובות יותר משל אחרים? אתה ממליץ סתם על רמקולים אחוריים,

למה הוא צריך רמקולים אחוריים? הרי במחיר של אחוריים טובים הוא יכול לקנות סאב ממוצע ולקבל המון באס.

אם פותח השרשור לא רוצה סאב ברכב(שזאת טעות, ישנם סאבים שצריכים תיבה פיצפונת ונותנים באס חביב) אז הוא צריך קודם מגבר טוב-

באס זה לא תמיד עניין של רמקול-לדוגמא בינתיים יש לי ברכב רמקולים קידמיים של קנווד משהו זול שיושבים על מגבר סיני של קונקורד,

באמת לא היה להם באס אבל אחרי התקנה נכונה ובידוד פתאום יש באס עמוק וטוב.

אולי בפעם שאתה שמעת את הסט הזה הוא לא היה מותקן כראוי.

אז שים לב מה אתה מציע לאנשים, לרוב החבר'ה הללו שומעים בעצותינו וקונים מה שאנו אומרים.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

אוקיי המגבר המוצע הוא באמת אפשרות... מישהו אמר לנזרים למיניהם - יש כמה דגמים במחירים דומים אבל משהו יותר ספציפי?

ובכלל עוד הצעות? תודה

פורסם

להגיד שאין להם באס זה מדויק מאוד שמעתי את הרמקולים האילו לא מעט פעמים ובכלל קומפוננטים של MB קווארט

בכול הרמות ,הסט הזה ספציפי הוא לא פאר היצירה בלשון המעטה ,ובמחיר שהוא עולה חדש הייתי מעדיף כול קומפוננט אחר באותו מחיר ,אבל אם הוא קיבל אותו במתנה אז שיהיה ,אני ממליץ מניסיון אם הבחור לא רוצה לשמוע זכותו.

בלי רמקולים 6\9 מאחורה או סאב עדיף שישאר עם הרמקולים המקוריים.

פורסם
או שבונים מערכת כמו שצריך או שלא,אם באתה להתייעץ בפורום אז תקשיב לעצות ואל תהיה מקובע.

להשקיע במצב הקיים 800 שח על מגבר זה ביזבוז כסף נקודה.

אתה תשמע גרוע

לקומפוננטים האילו אין באס בכלל גם אם תגביר אותם עם המגבר הכי חזק שיש

על מנת לשמוע איכותי באוטו אתה לא צריך מגבר בכלל תתקין את הקומפוננטים תקנה 6\9 מאחורה

תחבר אותם לרדיודיסק וזהוא.

ידידי אודיו-קינג.

תמיד אבל תמיד יהיה עדיף סט קומפוננט מוגבר +אופציה עתידית לסאב מאשר קומפוננט+9*6 שיוגברו ע"י הגברה פנימית אומללה של HU ועוד בין הבסיסיים שיש.

אני לא מבין את ההמלצה הנחרצת שלך ל9*6.

בנוסף, כמי שנמצא קצת מעל לחודשיים בפורום, אני לא מבין את התוקפנות שלך לגבי מתן עיצות, הבחור אומר לך שלא בטוח בכלל שהוא רוצה רמקולים אחוריים ואתה עומד על כך כאילו היה עמוד התווך של המערכת, אתה לא חושב שזה קצת אבסורד?

אם אתה בפורום, אז תדע לייעץ לבחור ולא לקבוע עבורו מה טוב ומה לא טוב, זאת הבחירה שלו ולא שלך .

לכן אם הוא אינו מעוניין ב9*6, אז תמליץ לו בהתאם לדרישותיו ולא בהתאם לאמונתך.

under construction..

פורסם

אחרי לאנזאר אני כבר לא ממש עוקב, אבל יד שנייה תוכל להביא במחיר מגוחך את הסדרות הרטייג ווייב שהם לא פחות ממצויינים בהתאם למה שאתה צריך.

וגם ישאר לך עודף שיעזור לך לסאב 6 על 9 או כול דבר אחר

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

כמה זה?

זה משתנה, תלוי ברכב, תלוי בסוג החיווט, באיזה התקנה אתה רוצה וזה יכול לנוע בין מאות בודדות מאוד ואלפים רבים מאוד.

כאשר מאוד חשוב לא לזלזל בהתקנה כי התקנה גרועה תהרוס לך את כל ההנאה מהמערכת.

• תוכן חדש...