Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צולמתי או שאני הוזה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעודי נוסע מכיוון איזור התעשייה הישן של ראשון לציון (מרחוב שמוטקין) בשעה 00:00 בלילה, אני מבין בהבזק אור

בכביש מספר 412. בכל אופן, נסעתי במהירות חוקית (אולי כמה קמ"ש מעל, לא משהו רציני) ולרגע נלחצתי שעברתי

ברמזור אדום, על אף שאני מאוד מרוכז בכביש ואני בטוח ב-99% אחוזים שלא פספסתי רמזור. האם מישהו יודע על מצלמת מהירות נייחת/מצלמת רמזור בכביש הזה? ואם כן, יכול להיות שלא אני צולמתי? לא ממש היתה סיבה שאני אצולם. אני מתחיל להלחץ אולי עברתי באדום בלי לשים לב? זה בחיים עוד לא קרה לי ואני בספק אם זה קרה.. אבל הלחץ מעלה כל מיני סיטואציות בראש. דרך אגב, יכול להיות שאת הבזק האור הזה הזיתי.. הוא לא היה חזק במיוחד ואולי נגרם סתם כתוצאה מפנס רחוב או מכונית שנסעה מאחורי.

Lexus CT200H

פורסם

כביש 412 מאיזור התעשייה הישן של ראשון ממשיך ל2 כיוונים.

האחד לכיוון רחובות והשני לכיוון מחלף שפירים.

השאלה היא, לאיזה כיוון נסעת?

למיטב זכרוני, מצלמות מהירות קבועות אין שם (לשתי הכיוונים).

אבל מצלמות רמזור לא חסר.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

גם אם כן צולמת אין לך ממש מה לעשות

תזכור את התאריך, חכה כמה חודשים תראה אם יגיע דוח לבעל הרכב

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...