Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עלות של סט MLK 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הסט הגבוה שלהם הוא הMLK 3 והוא עולה בארץ בסיבות 10K.

ה165 הוא גם מילה אבל הוא "נחות" יותר. לא שמעתי אותו אבל את הMLK שמעתי והייה לי את הוופר שלו וזה נשמע פשוט מדהים.

*אם אתה הולך לעבוד באקטיבי אני הייתי ממליץ לך בחום לשמוע את הרבוליטור של סקאן ספיק(3 WAY).

עם כל הכבוד למילה,ויש לי הרבה כבוד הוא לא מתקרב לסקאן ספיק.

אני מדבר בהנחה ואתה הולך להוציא סכום כזה.

אם לא, ואתה מחפש משהו טוב מאוד וזול יחסית אני ממליץ בחום על הלגטייה 3 חלקים, פשוט נשמע נפלא,צלול ועמוק.

פורסם

לדעתי הכל עניין של טעם אני שמעתי את שני הסטים , אני אומר ללא צל של ספק שה MLK3 נשמע הרבה יותר מפורט צלול ועמוק מהסקאן ספיק , לא שמעתי הרבה סטים ברמה של הMLK3 עם זאת אני חוזר ואומר הכל עניין של טעם ויש לשמוע כל רמקול לפני קנייה.

פורסם

אכן כן , שמעתי את הסט הנ"ל ואני מדבר מניסיון , הסט ששמעתי מותקן אצל בחור בשם אלעד ( אם אינני טועה מחיפה) וכמו שאמרתי המילה לא סט נחות ברמתו מהסקאן ספיק וזה הרבה עניין של טעם אישי.

פורסם

שמע מה אני חושב.

אני אישית שמעתי את המילה ואין לי מילים באמת סט לא פחות ממעולה.

הייה נקי מאוד וחד מאוד,צלול.

הייה לי את המיד באס של המילה ML1600 הוא הייה בשבילי משהו מיוחד(לפניו הייה לי את האילייט)

ואז הכרתי את הוופר של סקאן ספיק.פשוט לא האמנתי למה שהוופר הזה מסוגל לעשות.

שמעתי איתו יותר מכמה חודשים,ואז לא מזמן עשיתי לוופר בניות של תיבות(8.5 ליטר)

אני לא האמנתי שזה מנגן כך ללא סאב. פשוט מושלם.

אני מתייחס לוופר בלבד כי איתו יש לי הכי הרבה נסיון.

בקשר לטוייטר שלי זה באמת הטוויטר הכי טוב ששמעתי לטעמי גם יותר מהמילה.

בקשר למידר'ג,אני אגיד לך את האמת שמעתי את המיד של המילה הוא ריבון.הוא נשמע מעולה אבל היה לי חסר משהו שיש אצלי היום.

אני שוב לא אומר חס וחלילה שהמילה לא טוב כי הוא מעולה אבל,אם מישהו רוצה להגביר את הסט מילה אקטיבי ומוכן להוציא 10K אני ממליץ לו בחום על הסקאן ספיק או על הF1 סטטוס של אלפיין באותו מחיר.

לדעתי התוצאה הרבה יותר טובה להמילה.

אבל כמובן שברמות האילו זה כבר עניין של טעם, וכל אחד בסופו של דבר יאהב משהו שונה.

אבל כמובן ממליץ לשמוע לפני שקונים סט ב10K.

*איזה מגברים היו אצל הבחור עם הסקאן ספיק?

והאם הייה לו התקנה נכונה ברכב(נפחים,זוויות)

והאם הייה לו את הטוויטר הרינג רדיאטור?

לילה טוב.

פורסם

רועי, לא צריך להתרגש.

עיון קל בארסנל ההודעות שהועלו ע"י אודיוהוליק מראה כי ב 30 מתוך 32 ההודעות שלו יש המלצות על הרץ, אודיסון ואקליפס. אני לא חושב שצריך להרחיב יותר מזה.

לא צריך לקבל את כל מה שנרשם כאן כמובן מאליו, כאמיתי, ובטח שלא לקבל כל הודעה כתורה מסיני. כל הנאמר בפורום הינו בגדר המלצה בלבד.

בשורה התחתונה אין תחליף לאוזניים שלנו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר ,

נראה לי שיש לך פוביה מאנשים שחושבים אחרת ממך , אם אתה חושב שכולם כאן מרגלים , אז אל תתיחס לשום תגובה , אני בעצמי לא מחזיק מערכת של הרץ ברכב ( בגלל בעייה תקציבית) אך אני מעריך את המוצרים שלהם , אם תבדור קצת יותק לעומק תבין שהמלצתי עם על מוצרים אחרים כאשר הרץ עמדו מנגד.

פורסם

אוקי הבנתי בקשר לשלושה חלקים שהוא סט ברמה גובהה ויש אתו עוד מס' מתחרים ששווה לשמוע לפני קנייה.

ומה ההבדל בין הסט MLK 2 ל MLK 165?

פורסם

עוד שרשור שהולך להנעל :?.

תבינו דבר אחד, כל אחד והאוזניים שלו והשטויות והשגעונות שלו, כך גם המלצות ושטיפת מוח מצד המוכרים.

אחד יאהב את ההרץ ואחד יעדיף מורל האחר סקאן ספיק ועוד אחד יסגר על מאגנט.

אין פה טעם לוויכוחים, שמעת?אהבת?תקציב מתאים? תתחדש!.

אז כן , ואיתמר צודק.

יש פה מלא חארטות רצות,מלא שרשורים שנפתחים סתם, ומוכרים מנסים לדחוף את הציוד שלהם.

אבל בחיאת?,שווה את הכאב ראש?,תגיבו תנו חוות דעת וזהו.

עוד דבר, כל סט , לא משנה רמתו ומהו, ישמע בכל רכב אחר.

את הבמה אפשר לשנות אפילו בתזוזה קלה של משענת הראש.

ה165 הוא הסט הנחות ביותר של מילה.

אחריו בא הMLK2.

לפי זכרוני, המידבאס שונה במקצת והטויטר גם כן, כך גם המחיר ביניהם.

אם יש לך את התקציב הנ"ל,הייתי ממליץ לך לשמוע את הסט של אודיסון טזיס.

סטס.

פורסם

רועי - אל תאמר את הדברים בצורה כל כך ברורה כאילו זה "ממש ברור "שסקאן ספיק" יותר טוב מ MLK3...

אתה צריך לעבור כל כך הרבה כדי להיות בטוח במשהו כזה.

אני אשמח לשמוע את הסט הנ"ל ותן לי לראות אם הוא "עובר" את MLK3

מה שאני כן יכול לומר לך בוודאות, שלעבור MLK3 זה לא דבר כל כך פשוט ואני די בטוח שלא מעט אנשים יסכימו איתי כאן

( ורובם שמעו את הסט אפ האחרון שהיה מותקן אצלי)

בכל מקרה, לפותח התרד- הסט הזה מעולה ברמות הגבוהות ביותר, מומלץ בחום. (שים לב הוא לא זול ודורש הגברה בהתאם)

הייתי מאוד שמח להשמיע לך אותו, אך זה כבר די מאוחר :)

Sound Monitor DTA-500X + CDT-450X

Audison THESIS HV VENTI @ High-End Custom X-over

Audison THESIS THX3 @ Audison THESIS Sax & Voce & Violino

Audison THESIS Uno @ 2X Audison THESIS Basso

פורסם

לאון אני שוב מדבגיש שהמילה הוא סט מצוייןם באמת לא שמעתי הרבה סטים ברמה הזו.(לא שמעתי כל כך הרבה סטים ברמות האילו אבל יצאה לי פה ושם)

מה שאני אומר זה ,שלאף אחד (למעט ניר המיפלצת) לא יצא לשמוע את הסקאן ספיק מנגן כמו שצריך ברכב\אפילו בבית.

ומה זה אומר?

שיש נפחים נכונים למידרנ'ג ונפחים נכונים לוופר וכמובן זוויות נכונות.

אני אישית שמעתי אצל נאדר שיש לו כמעט את אותו הסט כמו שלי(מבוסס על סקאן ספיק)

ההבדל היחידי שיש ביננו זה שאצלו הסט לא מורכב כמו שצריך.

אני אומר את האמת ואני מקווה שנאדר לא יפגע.

שמעו לא יפה,ומה זה אומר? הכיוונים אצלו היו על הפנים הבאס בא מאחור לא הייה באס בכלל מקדימה הטוויטרים שלו תלוים באוויר ללא זווית הוופרים בנפח הדלת ושומעים את זה.

אז מה זה אומר שאין לו רמקולים טובים ?

יש לו רמקולים מעולים כמו שלי אם לו טובים יותר.

אני לא מדבר על שאר הציוד שלו שהוא טוב יותר משלי (אולי לא אבל כל אחד וטעמו)

הנקודה היא שיש לו ציוד ברמה בין לאומית ושמעו אצלו לא הכי טוב למה כי לא הייה מותקן אצלו כמו שצריך הסט בין הטובים בעולם.

אצל נאדר הייה משהו בצליל שהייה חסר אצלי וזה אולי השקיפות יתר אני בטוח שישמעו מעולה אחרי בניות של תיבה לוופרים והתקנה טובה כולל זוויות(כי סה"כ יש לנאדר את אחד הסטים הטובים בעולם.

נאדר תקן אותי אם אתה לא חושב כמוני ואני אשמח אם יש לך מה להוסיף לעניין.

אז שוב אני מדגיש אף אחד לא שמע את הסט הנ"ל מורכב כמו שצריך.

פורסם

הסטאפ האחרון שלך באמת היה נשמע מעולה, אהבתי ונהנתי מאד לשמוע אצלך, אבל גם לא קולע לטעמו של כל אחד. לפחות לא לכל אחד שהולך להוציא סכום כזה על סט ויש לו דרישות ספציפיות ורצונות איך הוא רוצה שזה יישמע לו, ואלטרנטיבות נוספות בשוק.

איזה מין הגדרה זו טוב יותר? טוב למי? אתה צודק שאולי לא ניתן בהחלטיות לומר ש"ממש ברור שהסקאן ספיק טובים יותר מהMLK3", אבל על אותו משקל כמובן שלא ניתן לומר ההפך.

פורסם
הסטאפ האחרון שלך באמת היה נשמע מעולה, אהבתי ונהנתי מאד לשמוע אצלך, אבל גם לא קולע לטעמו של כל אחד. לפחות לא לכל אחד שהולך להוציא סכום כזה על סט ויש לו דרישות ספציפיות ורצונות איך הוא רוצה שזה יישמע לו, ואלטרנטיבות נוספות בשוק.

איזה מין הגדרה זו טוב יותר? טוב למי? אתה צודק שאולי לא ניתן בהחלטיות לומר ש"ממש ברור שהסקאן ספיק טובים יותר מהMLK3", אבל על אותו משקל כמובן שלא ניתן לומר ההפך.

נכון וזו הסיבה שאף פעם לא תשמע אותי אומר שהסט "הכי טוב", אבל אצלי התוצאות מדברות בשטח.

לגבי ה MLK3 צריך להבין דבר אחד - הסט הזה תוכנן בצורה כל כך מיוחדת כאשר הכל מבוסס על מאפייני האקוסטיקה ברכב וזו הסיבה שהסט יקר, נשמע פיצוץ ולא דורש כל מני דברים מוזרים ברכב - כי הוא פשוט נשמע טוב!

ללא אקולייזר, ללא תיבות מיוחדות. ובוסף הכל יוצא הרמוני, בלי להילחם ב"להוריד את באלמנט לחיתוך קצת יותר נמון כדי שישמע למעלה"

צביקה תראה, סאונד טוב זה סאונד טוב, תקח אנשים תעצום להם את העיניים ותכניס אותם לרכבים ותשמע את דעתם,

אני אומר לך אתה תהיה מופתע מהתגובות.

לגבי הסקאן ספיק , נתקלתי בלא אחד ולא שניםי שאמרו לי את אותו דבר שאמר כאן רועי... ואני אומר לעצמי - למה זה ככה??! תתקנו את זה...

אתה מבין - לא צריך להיות מהנדס או אלוהים כדי שסט ינגן טוב.

אני אשמח שמישהו כאן ישמיע לי את הסט הנ"ל בסטאפ שהוא מגדיר טוב ותן לי לראות איך הוא ביחס ל MLK3.

מה שאני יכול להבטיח לך ש MLK3, כל עוד ההגברה תהיה טובה והתקנה לפי הכללים הוא ישמע פיצוץ. ואת זה אני מבטיח בצורה חד משמעית לפותח התרד ולכ עם ישראל :)

Sound Monitor DTA-500X + CDT-450X

Audison THESIS HV VENTI @ High-End Custom X-over

Audison THESIS THX3 @ Audison THESIS Sax & Voce & Violino

Audison THESIS Uno @ 2X Audison THESIS Basso

• תוכן חדש...