Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[205 פוראבר 95'] מבנה הדשבורד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ניסיתי לדלות אינפורמציה מן החיפוש ומן האינטרנט, אבל לא מצאתי מה שאני מחפש. אין לי לצערי הרב כרגע כסף להיינס (סטודנט + תאונה - ביטוח מקיף = :cry: ) אז אני מבקש את עזרתכם.

מישהו יכול לספק תרשימים (ראיתי פעם אתר מדהים עם איורים מפורטים של כל החלקים כולם בדגמים שונים של פיג'ו) או תיאור כללי של מבנה הדשבורד ב-205 רגילה?

הכוונה היא בעצם לכל הפלסטיקה הפנימית בחזית - מסביב ללוח השעונים, מעל פתחי המזגן, פנלים מרכזיים, חלק אחורי עם חריצי ההפשרה וכו'. קשה מאוד להבין איך הדבר הזה מחובר ומכמה חלקים הוא מורכב בלי לפרק, ואני לא מספיק מטורף בשביל לעשות את זה.

הבעיה העיקרית מטעמה אני שואל היא שאצלי כמעט כל הדשבורד נראה די יפה מלבד הפלסטיק שמסביב ומעל ללוח השעונים שמפוצלח לחלוטין. אי לכך, אם אכן הדשבורד מורכב מכמה חלקים, האם ניתן לרכוש אותם בנפרד, חדשים או מפירוק, ובאיזה תחום מחירים?

היו דיונים רבים בעבר בנושא, אבל באף אחד מהם לא היה מידע קונקרטי. תודתי לכל העוזרים.

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

פורסם

חחח :) הדשבורד של 205.... אני חושב שאפשר להכתיר אותו ככשלון ההנדסי הגדול ביותר של פג'ו. עצה שלי: תמצא איזו 205 מפורקת, ותוריד ממנה את החלקים שאני צריך. לאחי היתה 205, והוא החליף לעצמו ככה את כל הדשבורד הסדוק וההרוס שלו - ולפי מה שהוא אמר לי זו לא משימה קשה מדיי. מצטער, אבל בחלק הטכני אני לא יכול לעזור לך.

בהצלחה !

לאון.

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

הדש בורד של 205 לא כזה נורא אם שומרים עליו

ישלי 205 עם דשבורד כמעט שלם לחלוטין בכללי יש לו 3 חלקים גדולים עיקריים:

1.סביב לוח השעונים

2.מערכת מיזוג

3.כל השאר

אם אתה מתכוון להחליף לבד...

:!::!::!:ב ז ה י ר ו ת :!::!::!:

יש המון ברגים שקשה לראות אותם

בהצלחה גבר!

gs 8)פעם הייתה לי וולקן......ואז הייתה גדר...

פורסם

אם תבטיח להחזיר בהקדם - אשאיל לך את ההיינס שלי.

אני פרקתי את הדש בורד, וכבר למוד נסיון (למרות שאצלי הוא קצת שונה).

צור קשר בה"פ.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

צור קשר בה"פ.

אלף תודות על ההצעה הנדיבה. אני יודע שאתה למוד קרבות בנושא זה. אהיה בקשר לפי הצורך. אבל אני מוכרח לציין שאני קצת מהסס לעשות את זה בעצמי. טוב, על מי אני עובד, אני מאוד מהסס לעשות את זה בעצמי. :?

היי

מאמין שתמצא את מבוקשך כאן:

http://www.elcats.ru

כן! כן! אתר מדהים... :!: תודה. :D

עכשיו לענייננו, החלק הזה (מספר 1 בתרשים):

205N2N82A22A.gif

האם ניתן לרכוש חדש? ג'אן? לובינסקי חלפים? מישהו יודע מה המחיר?

האם עדיף משומש? לא יתפרק יותר מהר (בהנחה ששומרים עליו בקנאות)? קל למצוא? מישהו יודע מה המחיר?

ושוב תודה!

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

פורסם

צור קשר בה"פ.

אלף תודות על ההצעה הנדיבה. אני יודע שאתה למוד קרבות בנושא זה. אהיה בקשר לפי הצורך. אבל אני מוכרח לציין שאני קצת מהסס לעשות את זה בעצמי. טוב, על מי אני עובד, אני מאוד מהסס לעשות את זה בעצמי. :?

היי

מאמין שתמצא את מבוקשך כאן:

http://www.elcats.ru

כן! כן! אתר מדהים... :!: תודה. :D

עכשיו לענייננו, החלק הזה (מספר 1 בתרשים):

205N2N82A22A.gif

האם ניתן לרכוש חדש? ג'אן? לובינסקי חלפים? מישהו יודע מה המחיר?

האם עדיף משומש? לא יתפרק יותר מהר (בהנחה ששומרים עליו בקנאות)? קל למצוא? מישהו יודע מה המחיר?

ושוב תודה!

אל תחשוב לכיוון חדש מקורי, יקר מאוד. אני גם לא בטוח אם יש חליפי.

דרך אגב, באיור שצירפת מופיע תרשים דש בורד של 205 עם לוח שעונים הכולל מד סל"ד (ראלי, GTI, XS, GT). ב-205 הרגילה הדשבורד קצת שונה באזור לוח השעונים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

מחירו של חלק מס' 1 בלובינסקי מעל 1200 ש"ח.

קנה 2 יחידות. תמיד טוב שיש אחד ספייר.

אפרופו ספייר - כספיייר צודק. זה של GTI.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם
מחירו של חלק מס' 1 בלובינסקי מעל 1200 ש"ח.

קנה 2 יחידות. תמיד טוב שיש אחד ספייר.

אפרופו ספייר - כספיייר צודק. זה של GTI.

חיובי. אצלי גם הפנל העליון במרכז (הטרפז ישר הזוית) הוא יחידה אחת ולא שני חלקים. אולי זה בכלל 2 ולא 1. רק שאצלי יש גם את הפס המחלק העליון של לוח השעונים - איפה שנמצאות נוריות החיווי.

טוב, לא משנה. אני מחזיק אצבעות שאולי גם במקרה זה החלק ללא-ספורטיבית יהיה מעט זול יותר. אתקשר ואבדוק מה המחיר. למישהו יש מושג מה מחיר החלק לפוראבר מפירוק, והאם אכן כדאי לקנות משומש (בהנחה שדשבורדים של 205 רגילה נפוצים פי מונים משל GTI)?

רז, מסקרנות (או אולי מראייה קדימה), כמה עולה החלק הגדול של הדשבורד? :?

פורסם
מסקרנות (או אולי מראייה קדימה), כמה עולה החלק הגדול של הדשבורד?

על החלק המלא אתה אמור לשלם 6000 ש"ח, ועוד לצאת משם עם חיוך.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם
על החלק המלא אתה אמור לשלם 6000 ש"ח, ועוד לצאת משם עם חיוך.

הייתי חייב לשאול... :oops:

פורסם

כמה כמה?! :shock: לג'אן אני בכלל לא נכנס, אחרי שהוא רצה 100 ש"ח על ממסר איתותים פשוט, שעולה 20-30 במקום אחר, צמוד אליו אפילו...

בכל אופן, את הדש-בורד פירקתי מרכב מושבת.. ואני ממליץ לך לחפש גם.. במידה ונותנים לך אישור לעשות את זה - עוד יותר טוב...

אופן הביצוע הוא כזה, מושכים את ידיות השליטה במזגן החוצה, יש שם שתי ברגים.. משחררים ומוציאים את הפאנל של המזגן.. יש שם 4 ברגים... מוציאים.. החלק הזה כבר חופשי, לחלק מהמכוניות יש בורד משמאל להגה.. בכל מקרה, עוברים על כל החלק בעדינות ומוציאים ללא כוח.. אם יש צורך - מפרקים גם את ההגה... (אני כבר מלומד בלי לפרק אותו, חיחי)

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

ואם כבר, אז ננצל את השרשור...

זו הדרך הטובה ביותר להעביר את שישי בצהריים. :wink:

אה, זו גם התשובה לכמה אנשים ששאלו מה שלום האוטו שלי.

download.php?id=10841

ללא מד המהירות היות והמד המתאפס לא תקין.

יאללה לסדר.

download.php?id=10840

מי מוצא זמן לצלם בעת העבודה ושמו אינו איציק? :lol:

בטח לא אני... :p

download.php?id=10839

הכל הוצא החוצה על מנת לדנדש את השטיח האדום ובעיקר כדי למצוא

מקור של נזילת מים לתוך תא הנוסעים.

inside.jpg

dash1.jpg

dash.jpg

MCS 2008

פורסם
כמה כמה?! :shock: לג'אן אני בכלל לא נכנס, אחרי שהוא רצה 100 ש"ח על ממסר איתותים פשוט, שעולה 20-30 במקום אחר, צמוד אליו אפילו...

בכל אופן, את הדש-בורד פירקתי מרכב מושבת.. ואני ממליץ לך לחפש גם.. במידה ונותנים לך אישור לעשות את זה - עוד יותר טוב...

אצל ג'אן אני קונה בינתיים רק דברים די בנאליים כמו נוזל קירור ושמן גיר. מה זה בדיוק רכב "מושבת" ואיפה מוצאים כאלה? אה, ואם יש לך עצות נוספות מנסיון על הלביאה הזו, בעיקר לגבי איך חוסכים כסף על חלקים, אשמח מאוד לשמוח.

ללא מד המהירות היות והמד המתאפס לא תקין.

יאללה לסדר.

מד טורים...! שעון חום...! :lol:

אשרי המאמין.

סחתיין על הפירוק האולטרה-משני והתמונות. :D

• תוכן חדש...