Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה שבועות החלפתי רכב (מכרתי את הפג'ו) עכשיו יש לי פולו 2003 מנוע 1.2. ועכשיו לשאלה הרכב עם המצבר המקורי עדיין, מה אתם אומרים למה לצפות? בכמה ניתן לדחות את החלפתו?יש משהו שאפשר לעשות על מנת לדחות אותה? מה כדאי לקנות וכמה אמור לעלות העסק? חייבים מצבר גיבוי בזמן ההחלפה?

פורסם

עדכון:

קניתי היום מצבר של VARTA 60AH ב550 ש"ח הוא מגיע עם 20 חודש אחריות. כשהתקנתי את המצבר לא השתמשתי במצבר גיבוי פשוט ניתקתי וחיברתי את החדש אחרי שחפרתי בכל הפלסטיקה שנמצאת שם. אחרי זה התנעתי הנורה של ההגה כוח דלקה קצת יותר מהרגיל כבתה ואז הכל כרגיל. מה אתם אומרים הכל בסדר? קרה משהו לרכב? איך המחיר של המצבר?

פורסם

מחיר סביר-טוב.

פעלת נכון, אם הייתה בעיה כבר המחשב היה מודיע לך.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
אחלה מחיר, תתחדש.

אני אישית לא מחליף מצבר בלי גיבוי , אפשר לדפוק חיישנים חופשי , מנסיון (לא שלי אלא של אחרים)

מה הכוונה בלי גיבוי ?

תודה.

• תוכן חדש...