Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אולי כח חדש בישראל? מחירון יד2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זו לא פרסומת ליד-2 בתור התחלה.

פשוט נמאס ממונופול המחירון של יצחק לוי, ואני מאוד מאוד שמח שסוף סוף יש לו תחרות.

המחירון גם מתייחס לערך השוק האמיתי ולא לפי מצב הרוח של מר לוי.

יש אפשרות לחשב תוספות, מצב הרכב ואפילו תאונות.

בואו נעזור למהפכה, יחי כח השוק!

http://pricelist.yad2.co.il/

פורסם

אתר יד 2 זה אתר מאוד חביב, טוב ומצליח ואני מאחל להם הצלחה גם עם המחירון החדש, לי הוא כבר עזר לדעת שמגיע לי על הרכב יותר מהמחירון וגם כמה יותר ( קילומטר לא גבוה ).

פורסם

ועדיין חברות הביטוח במקרה של תאונה, כדי להאריך שווי רכב ישתמשו במחירון של לוי יצחק, עצוב

על הרכב שלי יש לדוג' הבדל של בערך 9K בין המחירונים, ככה שגם אני מבסוט ממנו

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

המחירון ביד 2 כמובן עדיף למוכרים, השאלה היא מה יגידו הקונים כאשר יאמר להם כי המחיר המבוקש על הרכב הוא לפי יד 2.

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם

זכו לי שלא מזמן פעל ביד2 מחירון , שהראה את המחיר כממוצע המחירים שבהם נוקבים המוכרים באתר.

האם זה אותו האחד , או אחד שימושי ( כתוב בו שנעזרים בשמאים) ?

It's never what it seems

You're watching the return of the machines

פורסם

אל תשכחו שמחירון לוי יצחק כבר ניהיה "מותג".

הכוונה היא שכל בן אדם בישראל הרוצה לקנות\ למכור רכב פונה למחירון לוי יצחק.

אני לא מאמין שכרגע אנשים יתחילו להשתמש במחירון של YAD2.

אל תשכחו שגם ללוי יצחק יש גם חוברת בפני עצמה ולא מתבססת רק משימוש באתר האינטרנט שלו.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

אני צופה מיקוח על בסיס סובייקטיבי.

מוכר: ביד 2 זה 60K.

קונה: מה פתאום? בלוי יצחק זה רק 52K.

למרבה הצער על המונופול של לוי יצחק, כרגע הוא הגוף המוסכם על כולם, ולפי המלצותיו נושאים ונותנים. אותו כנ"ל לגבי חברות הביטוח.

לא פשוט להציג את המחירון החדש כמיטיב עם הלקוחות, משום שלפעמים מי שעומד בצד המוכר זה אנו.

פורסם

אתם מעדיפים את מחירון יד 2 על פני לוי יצחק בגלל שאצלהם הרכב שלכם שווה יותר

מצב שוק הרכב היום קשה, וגם מכוניות במצב טוב מאוד נמכרות פחות מהמחירון הנוכחי של לוי יצחק.

פורסם

אתה קובע פה קביעה נחרצת?

לאחרונה ראיתי מזדה 97 שנמכרה 5 מעל המחירון, שלא לדבר על רכבי ספורט שלשם שינוי ממש כבר הרבה זמן לא מושפעים מנושא המחירון ונמכרים באיזור ה10K מעל לאקזמפלר שמור

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

מה זה אתם?

אתה מייצג בטענתך את הרוכש הפוטנציאלי, שישמח להפחתה משמעותית עוד יותר, מהמחירון ה"גבוה".

לו היית מוכר רכב כרגע, ושמח לקבל נתח גדול יותר, המנגינה הייתה שונה.

פורסם

בעיקרון, מחירון יד2 הוא יוזמה מעניינת ומרעננת. אם זה יתפוס או לא- ימים יגידו.

מה שאירוני הוא, שהמחירון מתבסס על איזשהו שקלול של מחירים בלוחות של יד2, שהם כשלעצמם, מתבססים על לוי יצחק...

כלומר- ללא מחירון בסיסי שיקבע איזשהו טווח מחירים, מחירון יד2 לא היה יכול לעמוד בפני עצמו. הדבר המעניין שהוא עושה, זה שהוא מייצג את ההבדלים בין מחירון לוי יצחק למחירי השוק, לגבי חלק מהרכבים שבהחלט מופלים לרעה, או לטובה, בלוי יצחק.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

לפחות נראה שיש כמה שפועלים עם המחירונים ולא רק לוי יצחק.

גם אתר מוטוקאר מפעיל מחירון כך שאולי לאט לאט לוי יצחק ירד למטה. למרות שאני כנראה חולם.

• תוכן חדש...