Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הוציאו את כל המפעל לחופש אז היה לי זמן להתעסק קצת עם הפולו.

ראיתי שיש לי נזילה מהמיכל של מי הוישרים

מה אפשר לעשות בנידון?

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

פורסם

יש דבק מסטיק שמעסים אותו הרבה ואז אתה מורח אותו על מה שאתה רוצה והוא יהיה ממש כמו חלק מהמיכל.

בכל טמבוריה יש את זה.

בהצלחה.

פורסם

אפוקסי?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אני חושב ששמו אפוקסי אבל הוא בצבע כחול ובאמצע לבן את שניהם אתה מעסה עד שיהיו בצבע אחיד.

אין מצב שלא ניתן לפרק אבל איני מכיר את הרכב אישית. ואם אתה רוצה עבודה טובה רצוי לפרק.

פורסם

האם בדגם שלך המשאבה של מערכת המתזים מותקנת על המיכל בחלקו החיצוני ? במידה וכן אזי בדרך כלל הנזילה היא מהאטם של המשאבה וניתן להחליפו בעלות של 10 שקלים.

במידה והנזילה מהמיכל עצמו אזי ניתן לפרק אותו בקלות רבה ולהחליפו בחדש. חבל על הכסף והזמן שתבזבז בניסיון לתקן את המיכל שעלותו לא גבוהה במיוחד.

יש לפרק את המשאבה או/גם את הצנרת המתחברת למיכל/משאבה ולפרק אום בודדת המחזקת את המיכל לגוף הרכב.

איזה כייף לי :)

פורסם

לא ממליץ לך לנסות לתקן אותו במידה והנזילה אינה מהאטם.

יש מספיק מכוניות בפירוק עם מיכל תקין לחלוטין שלא סובל משום נזילה.

אני מאמין שלרכב כמו שלך זה אמור לעלות לא יותר מ-150 ש"ח.

אם אתה מעוניין בחלק כזה, צור קשר בה"פ ואעזור לך להשיגו.

פורסם

אם מדובר בסדק במיכל אז יש לי עצה ורעיון,

לא מזמן סידרתי למישהו בעל סיטרואן קסרה מיכל מים לוישרים, למיכל היה סדק די גדול , פירקתי את המיכל מהרכב איתרתי את הסדק, בעזרת מלחם בדיל שחומם מראש, המסתי את הפלסטיק באיזור הסדק ובכך אטמתי את הסדק, גם החלקתי אותו באמצעות המלחם, הנזילה בוטלה , חסכתי לו מיכל, עבודב של 10 דקות,

תחשוב על זה.

:twisted:הכל נראה בסדר אבל בעצם שום דבר לא בסדר.:twisted:

• תוכן חדש...