Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יניב, אני לא מסכים איתך.

אני חושב שאם היה לימין מנהיג שהוא לא ביבי , הוא היה מנצח ברוב עצום.

הבעיה של ביבי שהוא לא יודע להתנסח מספיק טוב בתקשורת, הוא סובל מהתקשורת השמאלנית שמוציאה אותו שקרן ונוכל (וטוב עשה שלא הסכים להיות מובל לעימות בו היה נטבח ע"י שאלות מגמתיות), וגם מתוייג ככשלון בציבור, למרות שלדעתי האישית הוא לא נכשל יותר מאף אחד מראשי הממשלה האחרים שהיו, בטוח לא יותר מברק, אולמרט ושרון עם ההתנתקות.

בטוח לא יותר מאלה שחתמו על הסכמי אוסלו ההזויים.

הפילוג בעם,ובאמת מדובר בפילוג, הוא עקב היעדר מנהיג דומיננטי שמסוגל לסחוף אחריו את העם, ולקבל החלטות בלי ספינים (כמו מפלגת קדימה, כמו אהוד ברק ומפלגת העבודה) , לכן כיום הרע במיעוטו הוא ביבי נתניהו.

אם כיום היה עומד בראש הליכוד מנהיג כמו אריאל שרון (למשל), לדעתי הליכוד היה חוצה את ה40 מנדטים אם לא 50.

ונקנח בבדיחה ששמעתי אתמול בתוכנית של ליאור שליין (לא ראיתי את התוכנית! רק זיפזפתי)

איך מכניסים במכונית אחת 5 חברי כנסת מושחתים (בדרכם לחקירה במשטרה)

2 מקדימה, ועוד 3 מקדימה...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הבעיה של ביבי שהוא לא יודע להתנסח מספיק טוב בתקשורת,

ביבי הוא כנראה חבר הכנסת הכי רהוט בתקשורת מאז ומעולם אז הטיעון הזה כמו שאתה אומר, לא מחזיק מים.

הוא סובל מהתקשורת השמאלנית שמוציאה אותו שקרן ונוכל (וטוב עשה שלא הסכים להיות מובל לעימות בו היה נטבח ע"י שאלות מגמתיות), וגם מתוייג ככשלון בציבור.

בא נגיד שהוא סובל מעוד בעיה או שתיים חוץ מאשר התקשורת.

למרות שלדעתי האישית הוא לא נכשל יותר מאף אחד מראשי הממשלה האחרים שהיו, בטוח לא יותר מברק, אולמרט ושרון עם ההתנתקות. בטוח לא יותר מאלה שחתמו על הסכמי אוסלו ההזויים.

תפסיק להגרר להשמצות של אחרים, דבר ענייני.

הפילוג בעם,ובאמת מדובר בפילוג, הוא עקב היעדר מנהיג דומיננטי שמסוגל לסחוף אחריו את העם, ולקבל החלטות בלי ספינים (כמו מפלגת קדימה, כמו אהוד ברק ומפלגת העבודה),

אתה שוב משמיץ.

ונקנח בבדיחה ששמעתי אתמול בתוכנית של ליאור שליין (לא ראיתי את התוכנית! רק זיפזפתי)

איך מכניסים במכונית אחת 5 חברי כנסת מושחתים (בדרכם לחקירה במשטרה)

2 מקדימה, ועוד 3 מקדימה...

שמעתי אותה אפילו צחי הנגבי שהיה באולפן התעלף מצחוק.

אייל, אני שאלתי שאלה ואתה בכלל עונה על דברים אחרים.

מאיפה הנחרצות לבטל במחי יד דעה של כ"כ הרבה אנשים בזמן שהאגנדה האישית שלך היא של מיעוט קיצוני ושולי?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לפי מה שאתה אומר, אתה מצדיק את המעשה של צה"ל ופה אין לי יותר מידי מה להתווכח איתך על העניין.

בכלל לא ברור מה ראו שם, את מי וכמה הם סיכנו ואת מי בכללאבל אין מה לעשות ובמלחמה בשטח כזה גם אזרחים נפגעים לצערנו., אבל אני חוזר ומדגיש, ההתדיינות שלי היא לא אם היו צריכים להפציץ אותו או לא אלא למה לראות בן אדם מבכה את משפחתו שהרגע חוסלה ולרקוד על הדם ולצרוח לו "מי יודע מה היה לך בבית..." ושטויות כאלה.

נכון, כבר חזלנו אמרו שאין שופטים אדם בשעת צערו אבל גאון הדור או צדיקה גדולה היא בטח לא יצאה שם.

הבן אדם הרגע הופגז, שכל את משפחתו( בניהן 3 ילדותיו הקטנות) והקפצון התורן קופץ וצווח כציוואווה מוכת שחין.

אני תומך בזה שצה"ל יכול לעשות מה שהוא רוצה בשביל להגן על החיילים.

כל החשיפה שקיבלה הפרשה מסריחה, מדוע לא העלו לשידור את האמא של הילד משדרות רגע אחרי שהוא נפגע? אני יכול להבטיח לך שהבכי שלה לא היה מבייש את הצעקות בשפה הערבית שהוא צעק.

הבנאדם הביא על עצמו את שכילת בנותיו ועל זה הוא יכול להאשים בעיקר את עצמו.

to finish first first you have to finish

פורסם
שמעתי אותה אפילו צחי הנגבי שהיה באולפן התעלף מצחוק.

אייל, אני שאלתי שאלה ואתה בכלל עונה על דברים אחרים.

מאיפה הנחרצות לבטל במחי יד דעה של כ"כ הרבה אנשים בזמן שהאגנדה האישית שלך היא של מיעוט קיצוני ושולי?

זה לא מיעוט קיצוני, תפסיק עם הקשקוש הזה. תלמד לספור ותחזור עם מספרים נכונים.

מיעוט קיצוני הם אנשים כמוך, שמוכנים למכור את אמא שלהם בשביל רגיעה.

דרך אגב, מותר לשאול אם עשית צבא?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

3 שנים בסדיר, שנה וחצי בקבע.

לוחם בשייטת הצוללות הישראלית.

כולל חצי שנה בקסבה של שכם (התגייסתי בנובמבר 87, יודע מה קרה אז?)

זה כן מיעוט קיצוני והזוי כי :

1.לירות אש למרכזי אוכלוסיה בכוונה תחילה.

2.לפזר כרוזים לאוכלוסיה לברוח למקום מסוים מאימת הפצצות ואז להפציץ בכוונה את המיקום שהם ברחו אליו.

3.ולהעמיד שורה של D9 על הרצועה ולהתקדם לים.

את כל אלא לא ראיתי באף מצע של אץ מפלגה.

יודע למה?

רק כי זאת דעה של מיעוט הזוי ופשיסטי שאתה נמנה עליהם!

ואם אתה בכלל מעוניין שאני אמשיך לענות לך, תשתדל להרחיק את אמא שלי מהדיון! :evil:

פורסם
אני מסביר לך שהאנשים האלה מצביעים יותר נגד ביבי מאשר בעד השמאל.

חוצמזה אתה משייך את קדימה לימין או לשמאל לפי צרכיך... :)

העניין הוא שלהשתייך לשמאל או לימין זה דבילי.

זה אומר שאתה סוגר את הדעה שלך בצורה מאוד מובנית ואתה מקבל לעצמך את צורת המחשבה המרובעת של קבוצה מסוימת.

אנשים שחושבים לבד יכולים להחליט בעצמם במה בדיוק הם מאמינים.

אני למשל מאמין שזו צריכה להיות מדינה יהודית, אבל באותו זמן אני לא מאמין שצריך לדפוק את הערבים ולשלול להם את הזכויות.

אני מאמין בזה שצריך להעביר חוק של שירות לאומי, אבל לא בעד שלילת אזרחות, רק זכות הצבעה וזכויות של ביטוח לאומי.

אני חושב שצריך להרוג בלי אפליה את כל מי שמאיים על המדינה אבל גם בעד החזרת שטחים.

זה אומר שאני גם שמאל וגם ימין, אבל יותר מזה, זה אומר שאני חושב בעצמי ולא נותן למנהיגים מפוקפקים (שלצערי זה הסוג היחיד שיש לנו) להכתיב לי מה אני צריך לחשוב לפי הקטגוריות שהם נותנים לי.

אני תמיד אומר "אני לא שמאל ולא ימין. אני צודק"

פורסם
העניין הוא שלהשתייך לשמאל או לימין זה דבילי.

זה אומר שאתה סוגר את הדעה שלך בצורה מאוד מובנית ואתה מקבל לעצמך את צורת המחשבה המרובעת של קבוצה מסוימת.

אנשים שחושבים לבד יכולים להחליט בעצמם במה בדיוק הם מאמינים.

אני למשל מאמין שזו צריכה להיות מדינה יהודית, אבל באותו זמן אני לא מאמין שצריך לדפוק את הערבים ולשלול להם את הזכויות.

אני מאמין בזה שצריך להעביר חוק של שירות לאומי, אבל לא בעד שלילת אזרחות, רק זכות הצבעה וזכויות של ביטוח לאומי.

אני חושב שצריך להרוג בלי אפליה את כל מי שמאיים על המדינה אבל גם בעד החזרת שטחים.

זה אומר שאני גם שמאל וגם ימין, אבל יותר מזה, זה אומר שאני חושב בעצמי ולא נותן למנהיגים מפוקפקים (שלצערי זה הסוג היחיד שיש לנו) להכתיב לי מה אני צריך לחשוב לפי הקטגוריות שהם נותנים לי.

אני תמיד אומר "אני לא שמאל ולא ימין. אני צודק"

כל זה לא משנה כי כשאתה בוחר בראש הממשלה הוא יהיה אחד שיעשה חלק מהדברים שאתה רוצה וחלק מהם לא.

זה לא משנה לשפוך את כל הדעות שלך כי בסופו של דבר אתה צריך להחליט מה יותר חשוב לך ולהשתייך/להצביע לגוש הזה.

to finish first first you have to finish

פורסם

האמת היא שאחרי שראיתי היום בצורה טובה יותר איך פועלת שיטת הממשל, אני לא אצביע עד שישנו את השיטה.

אי אפשר לבחור ממשלה על בסיס "מי עושה יותר קומבינות".

אני לא רוצה ממשלה מעוקרת ומסורסת לחלוטין שאין לה כוח לקבל החלטות נכונות, אלא רק החלטות על בסיס משוואות כוח ושל אינטרסים פוליטיים ממוקדים.

פורסם

יוסי - אם לא תצביע אז פשוט לא יתחשבו בדיעה שלך. בעייתי - אני יודע.

ואתה תמיד יכול להקים מפלגה חדשה. אני מראש תומך בך.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
יוסי - .

ואתה תמיד יכול להקים מפלגה חדשה. אני מראש תומך בך.

פרנקוס אל תקים מפלגה אחרת .

אחרי שיחה עם שמר - הוא ישכנע אותך להצביע למפלגה השניה - והוא יצליח - אתה לא תתמוך בעצמך :lol:

ושוב יהיו פיצולים .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
אבל כשהעורף הישראלי יושב בבית וכל מה שהוא רואה בטלויזיה זה עוד ועוד הרג של חפים מפשע, יש בנינו אנשים שהכאב הזה שנשקף מבעד לטלויזיה כואב להם באמת ובתמים.

באופן אישי, אני מעדיף להיות מוקף בהם מאשר באנשים שצופים בכאלה תמונות ומשוועים לעוד ועוד הרג כי "הם בחרו חמא"ס אז שעכשיו יאכלו את הדייסה שהם בישלו".

כשהעורף הישראלי חוטף קאסמים במשך 7-8 שנים, מהמסך של המקלט במקלט השכונתי עם עוד 70 משפחות, לא ממש כואבת התמונה הזאת..זה מוחלף עד מהרה בחצי מכמות אזעקת הצבע האדום שזה כבר מרגש יותר.

באופן אישי, אני מקווה שאותם אנשים שאתה מדבר עליהם (ואתה בינהם) יאמינו יום אחד שאותה אוכלוסיה שאתם כל כך חרדים לחייה לא רק שבחרה בחמאס לשלטון (ברוב גדול, שידעו שעם הפת"ח דווקא יכול להיות טוב יותר מול ישראל)

אלא גם הניחה לחמאס לשגר רקטות מבתי הספר של הילדים שלהם,

הניחה לחמושי חמאס לארוב לצה"ל מביתהם (אל תספרו לי על השתלטות בכח של החמאס, כבר לא קונה את השיט הזה),

לא עשתה מהום מעולם ע"מ למגר את המבצע או לנסות למנוע תגובה ידועה מראש (טוב, לא ממש ידועה מראש כי הם המשיכו להאמין שצה"ל לא יעיז להפציץ להם את ה"מסגראד" או חלילה את בית הספר התמים עם מאות טונות הנפץ).

מסכנים וחסרי כח הם נהרו להצביע למי שהם רצו לראות בשלטון והתגובה א"כ של אנשי החמאס ששחטו את אנשי הפת"ח גורם לך לחשוב פעמיים עם אלו הבהמות שאתה מאמין שאפשר לעשות שלום.

מספר ההרוגים כמובן נופח ומתוך המאות ילדים שהם הציגו כהרוגים חפים מפשע נמנים עשרות ילדים של מחבלי חמאס ששלחו אותם לגגות הבית למעלה ע"מ שצה"ל לא יפציץ את ביתם בעוד הם מגרבצים בסלון או מתפעלים את החייילים שלהם.

אותו ד"ר מסכן ששכל את בנותיו יכל גם לעזוב את האזור ולהיכנס לישראל עוד כשהחל המבצע. אם הוא כ"כ ידוע בתקשורת השמאלנית אז הוא גם היה נכנס בלי בעיה. (כן, אני יודע שזה סוג של גירוש מהבית...כל הז&ן בחמאס כמו שאומרים)

אני אומר דרשני, הרי לא מדובר רק בנו! האחים הערבים של הפלסטניאים (בעזה!) משוועים להיפטר מהם בשטחם ורואים בה כסרטן במרכז המזה"ת.. אבל עזבו שטויות, העיקר שישראל רוצחת עם ומבצעת פשעי מלחמה.

אני עדיין לא קיצוני ימני, אני נגד טרנספר או חיסול הערבים עד לאחרון שבהם ואני כן משווע ל-2 מדינות (בגבול הטעם הטוב של ויתור מצדנו) ושקט נפשי,

אבל גם הפסקתי להיות מתחסד ויפה נפש והתחלתי קצת לפתח את המחשבות הקדומות שלי (מה שלא ממש מפסיק להיפתח מאז).

מה שכן אני יכול להגיד זה שאם פעם עוד הייתי מרכז-שמאל, היום אני לחלוטין לא מתקרב לשמאל.

פורסם

זכותך המלאה לחשוב ככה ואני אפילו מקבל את דעתך כדעה לגיטימית לחלוטין, וכמו שאמרו לפני, אני אפילו מוכן לההירג על זכותך להביע את דעתך!

דעתי האישית היא שמלאנית.

אין לי שום בעיה עם בוחרי המרכז(קדימה).

אין לי שום בעיה עם בוחרי הימין(ליכוד).

אתה יודע מה, אין לי אפילו בעיה עם בוחרי הימין הקיצוני (ליברמן,מרזל,צומת) בעיקר כי את הגאנדה שפוליטיקאים פורשים בפני הבוחר, אף אחד לעולם לא יקיים.

אתה יודע איפה הבעיה שלי?

יש לי בעיה גדולה עם מיעוט הזוי שזרק את כל החוקים מהחלון וקורא לערבים ערבושים, בפרהסיה (שמעת פעם את מרזל או ליברמן מעיז להשתמש במילה הבזויה הזאת?).

יש לי בעיה גדולה עם מישהוא שמאמין מאמונה שלמה שצריך להעמיד שורה של D9 על הגבול ולהתחיל להתקדם לים.

יש לי בעיה גדולה עם מישהוא שמאמין באמונה שלמה שבלחימה היה צריך לרכז אוכלוסיה אזרחית במקום מסוים בעזרת כרוזים ואז להפציץ אותם.

יש לי בעיה גדולה עם מישהוא שמאמין באמונה שלמה שצריך לרכז את האש על מרכזי אוכלוסיה אזרחית בכוונה תחילה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...