Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הבאתי סאב idq v2 ואני מועניין לבנות לו תיבה אטומה.

אם מישהו בבקשה יכול לעזור לי במידות של העץ וכו ואיך אני מחשב את זה .

ועוד שאלה יש לי עץ MDF אבל עליו יש ציפוי לבן דיקט נראה לי ממש דק.

האם זה יפגע בביצועים של התיבה? אפשר לבנות ממנו תיבה? העץ עצמו במצב טוב מאד.

לא אכול בלי רטיבות וכדומה

Untitled-1.jpg

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם
זה לא MDF

זה סיבית ושלא תעיז לבנות תיבה מהחרא הזה

חח תמיד חשבתי שMDF זה סיבית....טוב עשיתי את הפדיחה שלי

בכל מקרה אני יביא עץ mdf רק צריך מידות :)

טוב לא כל כך טעיתי...זה אכן סוג של סיבית רק בדחיסה יותר גבוה

סיבית

לוח המיוצר מסיבי עץ עדינים המעובדים עם שרף (דבק) ומסודרים בצורה אחידה לכל עובי הלוח. החומר עובר תהליכי אידוי וכבישה בטמפרטורה ולחץ גבוהים. החוזק ואיכות הלוח נקבעים לפי צפיפות הסיבים סוג השרף ונתוני תהליך הכבישה. לוח המיועד לרהוט צריך להיות בצפיפות של 600-860 ק"ג/מטר מעוקב ובתקן E1 (תקן שקובע את רמת הפליטה של הגז הנפלט מהדבקים).

ההבדל במראה בין סיבית לשבבית הוא שבמבט מהצד בלוח הסיבית לא ניתן לראות את שבבי העץ. מכיוון שהסיבים דחוסים ללוח נוצר מרקם אחיד.

MDF – Medium-density fibreboard –

ה אם.די.אף הוא למעשה לוח סיבית. השימוש במונח לוח סיבית דחוס הוא נכון אך לא אומר דבר מכיוון שכל לוח סיבית הוא דחוס במידה זו או אחרת. ה – MDF דחוס במידה בינונית, כלומר בין 600 ל – 800 ק"ג / מטר מעוקב.

הייצור של ה – MDF התחיל בשנות ה – 80 של המאה הקודמת.

לאורך חייו הקצרים של לוח זה הוא היה שנוי במחלוקות רבות. השרף המשמש להדבקת הסיבים הוא רעיל ועלה החשש שהשימוש בחומר אינו בריא ואף מסוכן. יש להקפיד כאשר רוכשים את החומר הזה שהוא נושא בתו התקן E1 .

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם

מזה לא בונים תיבה!

כמו שאמרתי לך , לך לנגר עם מידות ותמורת כ50 שקלים תיצא עם פלטות חתוכות פלס.

ואגב, תיזהר עם הגיינים איתו, לפי מה שראיתי זרקת לו שם גיין מטורף לרגע, ישר צעקתי לך להנמיך.

:cry: !!SOLD!!

פורסם
מזה לא בונים תיבה!

כמו שאמרתי לך , לך לנגר עם מידות ותמורת כ50 שקלים תיצא עם פלטות חתוכות פלס.

ואגב, תיזהר עם הגיינים איתו, לפי מה שראיתי זרקת לו שם גיין מטורף לרגע, ישר צעקתי לך להנמיך.

אריק אני לא בטוח שזה היה כל כך מטורף המגבר שלי בסך הכל מספק 300-350 בגישור 4 אוהם...

פורסם

זה לא משנה, כפתור הגיין הוא לא כפתור ווליום.

אף פעם אסור להגיע איתו למקסימום - תגיד שלום לסאב.

במיוחד ובמיוחד שלא ב FREE AIR כמו שהבנתי שהרצת אותו לבדיקה.

היה מספיק רב מודד.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

נתוני הסאב:

http://www.imagedynamicsusa.com/pdf/iDQ12%20D2%20V2.pdf

תיבת "נורמאל" תהיה בנפח 0.85CF שזה 24 ליטר.

כנס למחשבון בשם Volume Calculator - Rectangular/Square Enclosures בלינק הבא:

http://www.the12volt.com/caraudio/boxcalcs.asp

הכנס מידות באינצ'ים [2.54 ס"מ] של הדפנות + את עובי הMDF שברצונך להשתמש בו, עד שתקבל את ה0.85 CF שאתה צריך. קח בחשבון שגודל הסאב שלך הוא בקוטר של כ31 ס"מ.

למשל:

13X13X13 אינטש, עם 0.75" עובי עץ זה 19 מ"מ, המידות בדפנות הם רק דוגמא כי 13" זה 33 ס"מ. תקבל כ24.5 ליטר בפנים.

תשחק עם זה.

זה אם אתה אוהב את הקטע לעשות לבד.

או שתיגש ליבואן וזהו. אני משוכנע שהוא ידאג לך לתיבה כמו שצריך בלי להסתכן בסיבית נפוחה ואכולה כמו בתמונה, ובמחיר טוב. כמה כבר ייקח לך על זה? תלך, תבוא, תחתוך, תבריג, תלחץ, תדביק, אופס.. לא יצא טוב.. עוד פעם.

עריכה:

+1 לאלי,

אח"כ רצים וצועקים "למה לא לקנות..", מה זה??

תשמרו על הרכיבים, זה לא חכמה לנצל את טוב ליבם ואת השירות הנפלא של היבואנים. זה סתם מרגיז את חלק מהיבואנים ואז הם יורים ללא הבחנה מרוב עצבים על מטרות תמימות.. :-)

פורסם

תודה רבה אני ישמח עם תעזרו לי במידות

אני מחפש תיבה מלבנית פשוטה עדיף שתיהיה ארוכה ודקה

פורסם

המחשבון הזה לא טוב?

http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/tools/volume/volume.html

הכנסתי ערכים של תיבה מרובעת בכדי ליצור 1CF 28.31 ליטר גודל Larg

צלע A and C 36.5 וצלע B 21.25 עכשיו אורך המברנה של הסאב היא 31 וחצי בערך ועומק הסאב הוא 15.5 בערך

השאלה שלי היא כזאת אם יהיה הבדל בין התיבה לבין המגנט של 5 ס"מ בלבד זה טוב?

ושאני מכניס את הערכים במחשבון האנגלי

14.3700787= 36.5/2.54 וB 21.25/2.54 = 8.36614173

עובי העץ Thickness = 19 הוא נותן לי את הערך הזה

-9.57567

פורסם

אוקיי הסתדרתי המידות הם:

14.78 X 2.54 = 37.5412 Width

14.78 X 2.54 = 37.5412 Height

10.90300 X 2.54 = 27.69362 Depth

עובי עץ 17

האם זה בסדר? לתיבה?

פורסם

טוב אז ככה

14.6X2.54= 37.08400 W

14.6X2.54= 37.08400 H

11.56X2.54 =29.3624 D

זה יוצא :

1.00006 CF שזה 28.31 + טיפה

זה בסדר?

• תוכן חדש...