Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גלעד שליט

Yoav_21
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משהו שמסתובב באינטרנט ונתקלתי בו..עד כמה שההשוואה קיצונית יכול להיות שיש משהו בדבריו.

"

שלום

חברים

אולי חלק מכם יקראו ויחשבו שיש לי מוח מעוות, ולמה אני משווה בין השניים, אבל לפעמים נידמה לי שיוסי בובליל מקבל כל יום יותר פרסום ואהבה ועניין בציבור מאשר 848 יום של גלעד , אני מביט על זה ואני אומר- מדובר על שני אנשים שאחד אח גדול ואחד אח קטן, והכל כל כך הפוך אחד מהשני, אחד צעיר סגור בעזה 848 יום והשני סגור בקושי 70 יום בוילה.

אחד מת לחזור להורים, למשפחה, לחברים, לאזרחות כמו שאר חבריו, ובטח מתפלל שכולנו נוציא אותו מהמקום הרע והאפל שהוא נימצא בו, אביו ואמו תומכים בו ועוברים בכול הארץ לרוחבה ואורכה.

האח השני בוגר כבר עבר ממחצית חייו ונימצא סגור בוילה, גם הוא ב"אי שם". יש לו שם בריכה, יש לו אוכל, סיגריות, רופא, חבריה ואפילו בתו איתו.

הגדול לעומת הקטן רוצה רק להישאר בוילה ולהיות סגור 100 ימים. את הגדול אנחנו מכנים הדורבן, ואתה הקטן- הקורבן. את יוסי בובליל דואגים להזכיר לנו 24 שעות ביממה בכול אמצעי תקשורת אפשרי, ואפילו פעם בשבוע אנחנו שולחים סמס שהוא יישאר כי ככה אנחנו "עם אוהב".

לפני כמה ימים ראיתי את התוכנית והיה פרק הדחה, ואז ארז טל אמר שנשלחה כמות סמסים (

s.m.s) מטורפת. אני מתאר לעצמי שזה כמה מאות אלפים, ואני שואל את עצמי כמה מאות אלפים יכולים לשלוח סמס, אבל חצי מזה לא יכול להגיע לכיכר רבין...

נכון, גלעד נהפך לשגרה, יוסי נהפך לשיחת הסלון של יום שישי, לשיחה באוטובוס, לכתבות הקטנות בעיתון. אהה וכמעט שכחתי יוסי לא רוצה סתם להישאר בבית, הוא ירוויח מזה מליון שקל...

אז אולי זה ישמע לך מוזר גלעד אבל כנראה שלחופש יש מחיר. למאה יום מקבלים מליון שקל, גלעד, אתה מתקרב לאט לאט ל900 יום ואני בטוח שבעד שום סכום שבעולם לא היית מוותר על החופש שלך אפילו ליום אחד אחרי מה שאתה עובר... ובוא נהיה מציאותיים, גם תעבור ...

ואני שואל את עצמי ואת אלוהים- מי ישתחרר קודם? יוסי או גלעד?, זה שרוצה להישאר, או זה שרוצה לצאת? ההבדל הקטן... כנראה למעלה בכנסת לא מבינים שהחיים שלך הם לא תוכנית ריאליטי. זה עצוב גלעד, כי עכשיו עומדת להתחלף ממשלה.

ואחרי כל ההקדמה הנ"ל אולי נצליח לשחרר את גלעד שליט בעזרת "הפצצה" של smsים למנהל-מגיש התוכנית (אדון אולמרט).

אני עדין לא יודע אך אני מתחיל להפיץ את מה שיושב לי בראש ובלב כבר המון זמן, אבל אולי ככה מתחילות מהפכות גדולות.

ובקשה אישית קטנה מכל מי שמקבל את הנ"ל,נא שילחו את זה לכל הנמענים שלכם.

אולי באיזה שהיא דרך זה יעזור במשהו לשיחרורו של גלעד שליט.

אולי ?

"

אין פה כוונה פוליטית או משהו. סתם קיבלתי את זה במייל וחשבתי לשתף.

to finish first first you have to finish

פורסם

יש משהו בדבריו

את האמת אני מכיר את האנשים שרשמו את זה וביום שלישי שעבר עשו טקט בצופי רמת גן לכבודו

אסור לשכוח 909 יום הוא כלוא איפשהו והממשלה שלנו לא עושה כלום בשביל חייל שביצע פקודה של הצבא

תמיר.

פורסם

אפשר להוסיף למה שאתה אומר גם את מה שאמרה לפני כמה ימים ציפי לבני. אני לא זוכר איך זה הלך בידיוק אבל זה היה משהו הסגנון: אי אפשר להחזיר כל חייל הבייתה.

to finish first first you have to finish

פורסם

לא שאני אוהד אותם אבל יש לך מפלגה יותר טובה או פחות מושחתת? רמז : אין ,בסופו של דבר הם הכי נורמלים.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

בהחלט השוואה נכונה.

למרות שאנשים לא ממש "שוכחים" על גלעד. אני בטוח שהוא בראש של כל אחד במדינה.

לא משנה באיזה צד עומד האדם, שמאלני או ימיני, חייל יש חייל, אסור להשאיר בשטח.

אמן ויגיע היום שגלעד יחזור הבייתה בקרוב!

ולגבי ציפי ליבני, אמרה את זה בכלל לא במקום, במקום לתת מוטיבציה לאנשים ורצון להמשיך, היא עשתה ההפך.

כאילו המצב "אבוד".

ושי, אין מפלגה לא מושחתת וכאלה דברים, אבל לדעתי או ביבי או ליברמן.

כי ציפי ליבני עם אמירות כאלה או אהוד אולמרט שבכל התקופה שלו לא עשה הרבה ושניהם באים מקדימה, אני אישית לא אבחר בהם.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

כל המושחתים של הליכוד עברו למפלגה ש"נלחמת" בשחיתות השלטונית הלוא היא "קדימה" (לשחיתות).

המצב שקדימה יצרה בארץ :

חייל שנפל בשבי , שגורר רק דיבורים מצד השלטון ללא מעשים על מנת להחזיר אותו הביתה.

איבוד כושר ההרתעה הצה"לי בזכות התנתקות חד צדדית, ספיגה של רקטות על ריכוזי אולוסין ללא תגובה.

שר בטחון שגרם לאובדן ההרתעה הצה"לית בלבנון שאוהב לקשקש ולהתרעם בלי שום מעשים.

פשע שמשתולל ברחובות בזכות משטרה מנוונת וחלשה.

חצי שלטון נמצא בחקירת משטרה מידי שבוע. (קבלת דברים במרמה, אונס , הטרדה מינית , מעילות וכו')

שר תחבורה דמגוג שחושב שאפשר לעשות דברים במדינה כמו שעושים בצבא.

קבירה הסופית של מערכת החינוך.

האשמת האזרח הקטן בבעית המים וחינוכו לחסוך במים במקום לפתור את הבעיה.

ייקור המחייה בישראל ללא העלאת שכר מינימום.

שר אוצר אלוהים ישמור , פקידי אוצר ששולטים במשק ודופקים את האזרח הקטן מכל כיוון.

שיושבת אחת בממשלה שקוראים לה "רוחמה אברהם בלילע".

וכו' וכו' ...

קדימה לא יכולים להמשיך בשלטון, הם אשמים בכל המצב הזה.

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

לרגע חשבתי לנעול את השרשור ולשלוח אותו לעולם שכולו ארכיון, אבל רק מפאת העובדה שהנושא המקורי שלו הוא גלעד שליט חזרתי בי.

בואו נשמור את הדיון הזה נטול דיונים פוליטיים. אני בטוח שלרובנו יש בטן מלאה על המצב הפוליטי בישראל ואני בטוח שיש מקומות טובים יותר בהם אפשר לדון בנושא הזה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...