Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל שלום לכולם :)

לא מזמן קניתי פורד סיירה גיאה שנת 93 אוטומט (לצערי) והאוטו נוסע מעולה חוץ מבעיה אחת, הוא לפעמים נכבה לי כאשר אני מגביר טורים טיפה (ממש טיפה, מ 600 סלד ל900 בערך)

הבעיה היא שהוא חוזר ל600 סלד הוא חוזר יותר מידי ומדי פעם נכבה

נסעתי למוסך והוא אמר שכנראה צריך לנקות את מערכת ההזרקה. הוא ניקה והאוטו הרגיש יותר זריז אך הבעיה לא פותרה.

אחרי זה שאלתי אותו אם הוא יכול לשחק עם הכבל גז.. למתוח אותו טיפה בשביל שלא ירד (אולי זו הבעיה? אולי הוא משוחרר מדי?)

בעיקרון שהרכב עמד הוא מדי פעם רעד.. הרגיש כמו רכב ידני שעומד להכבות בגלל שמנוע מסתובב לאט מדי אז חשבתי שזה אולי זה

בקיצור הוא מתח את הכבל אבל כנראה הוא מתח יותר מידי וכרגע הטורים די גבוהים (בסביבות ה1100-1200 בD ומגיע ל1500 ב N !!!)

ועכשיו לשאלות העיקריות:

האם כאשר הכבל גז משוחרר מדי האוטו יכול להכבות או שיש לו עוד רכיב שמשאיר את הסלד מעל לגבול מסויים כדי לשמור על המנוע דולק?

והאם אני יכול לכוון את הכבל גז? ראיתי אותו (מזווית לא כל כך טובה) עושה את זה.. נראה כאילו לקח לו כמה שניות לשחק עם זה

תודה מראש לכל העונים :)

הנה תמונה של הכבל גז:

stuff004copy.jpg

האם זה הבורג מתחת למקום המסומן? אם כן אין אליו ממש גישה.. צריך לבוא מלמטה ואין שם הרבה מקום

Sierra Sapphire 1993 2.0i Twinky

פורסם

עזוב את כבל הגז. תתחיל לטפל במערכת אספקת הדלק למנוע.

תחליף פילטר דלק ותעשה ניקוי מזרקים.

מתי עשית טיפול אחרון ? הייתי מחליף גם פילטר אויר ופלאגים.

זה רכב כבר לא כ"כ צעיר וכל הזמן מצטבר לכלוך במקומות המועדים.

מצד שני, חפש צינוריות ואקום יבשות\סדוקות\קרועות והחלף במידת הצורך.

זה יכול בהחלט להיות הגורם.

פורסם

הקבל גז חייב להיות טיפה רפוי.

יש שמה בורג אבל אל תתעסק איתו, הוא קובע את נקודת האפס של המצערת ,ובמערכות מוזרקות לא מכוונים טורים אלא המחשב הוא שקובע זה צריכים להיות הטורים.

הבעיה במערכת ייצוב סרק , צנרת, מייצב טורים,....

יתכן גם בעיה של חיישן TPS.

בקיצור תיגש לבעל מקצוע שיבדוק לך את המנוע

פורסם

עשיתי גם טיפול 10 אלף, החליפו פלאגים, פילטר שמן, פילטר אוויר, שמן מנוע..

וגם את הטיפול הזה שאמרתי שהוא ניקה את כל מערכת ההזרקה

בקשר לבורג, פשוט חבל לי לנסוע עד ת"א בשביל שיסובב לי איזה בורג חזרה, חשבתי זה די פשוט

אולי אני אמצא פה מוסך בסביבה שיכול לסדר לי את זה

ושני מוסכים כבר אמרו לי שהאוטו פיקס :|

מישהו יודע איפה המוסך של אלי חן? שמעתי הוא ספץ ברכב הזה

פורסם

טוב, אחרי שהייתי במוסך פורד והם טענו שהם לא יכולים לחבר את הרכב למחשב (ישן מידי)

המוסכניק שם הואיל בטובו להפנות אותי למוסכניק שמכיר את הרכב.. מישהו בשם משה רז (אני אולי טועה בשם משפחה, אבל זה היה משהו קצר.. כמו רז :| ) ליד צומת סגולה

מישהו אולי יכול לתת לי מספר טלפון אם אתם מכירים אותו או את המוסך שלו, או אולי אתם יכולים להפנות אותי למוסך שמתעסק בפורד סיירה? (קרוב לאיזור רעננה)

גם ה"פ תתקבל בברכה

תודה מראש לכל מי שעוזר :)

פורסם

מי שנגע לך בקבל גז הוא פשוט א....

הרכב מכוון ע"י מחשבים ולא צריך לעשות דברים כאלו, תפנה לאנשים הנכונים שמבינים ברכבים כאלו.

לא אמרו לך משהו בקשר למייצב טורים אולי שהוא יושב אצלנו ברכב על החיבור לכיוון סעפת היניקה הוא עגול בצבע כסף כזה.

גם לי הוא עשה בלאגנים פירקתי ניקיתי והרכב חזר למצב הקודם שלו.

יש מחשב שמתחבר לרכב הזה צריך לחפש בנאדם שיש לו את הקונקטור , אני לא מכיר בנאדם בשם רז בצומת סגולה. אבל תנסה מה שאמרתי לך ואולי זה יעזור, ותחזיר את הקבל גז למצבו המקורי כי סתם הולך לך דלק ככה אין שום קשר לקבל גז(הכל צריך לכוון דרך המחשב אם משהו לא בסדר, זה לא הסיירות עם הקרבורטורים שהכל מכאני).

אם אתה צריך לשאול משהו אשמח לעזור בפרטי.

יקי!!!

• תוכן חדש...