Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כולה טלויזיה

אפשר גם למחות על הנבערות והטיפשות של אל באנדי , אבל צריך לקחת את הדברים בפרופורציה.

כמו נאד שעף ברוח זהו גורלו של כל ריאלטי , מצחיק ומשעשע בהתחלה , עם הזמן נהיה מסריח , ואחרי כחצי שנה (תלוי מיהו בית היוצר) כמעט אף אחד לא זוכר אותו.

GOT סחוג?

• תגובות 169
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום לכולם,

חברים לקחתם את כל העניין רחוק מדי!!!

זה רק משחק!!!

אי אפשר להשליך על יוסי בובליל ובתו דבר וחצי דבר

בעקבות התוכנית. הם באו לשחק את המשחק, כן,

גם אם זה כולל לשקר, לצרוח ולכפות דברים מסויימים על אחרים.

זהו המשחק ובו כל הדרכים כשרות (חוץ מאלימות) כדי להגיע לגמר.

יכול להיות שהם התנהגו בבהמתיות אבל לא צריך להיסחף,

ולקבוע שגם בחיים האמיתיים שלהם הם חאר*ת.

תיכנסו לפרופורציה. נכון, יוסי הוא לא ד"ר לפיזיקה והבת שלו

לא מסיימת תואר במדעי המוח אבל הם שיחקו את המשחק

כבשו את ליבם של הצופים והעובדות מדברות בעד עצמן,

הם שרדו את כל ההדחות, שניהם!!!

יכול להיות שלחלק מכם הם מייצגים את האדם הקדמון,

אבל יחד עם זה, תרצו או לא הם מייצגים לחלוטין את האולוסייה

שהם באים ממנה (בד"כ תושבי הפריפריות).

אני אומר תנו את הקול שלכם לזה שסחף את המדינה

לצפות בריאליטי הזה!!

הצביעו בובליל!!!

פורסם

אני קראתי את כל הטקסט ואני מסכים עם כל מלה של רוני. מי שממשיך לטעון ש"זה רק משחק" מפספס את הנקודה, והיא מה זה אומר עלינו בתור חברה- קודם כל, שהפכנו לצרכני תכניות זבל (אז בסדר, תפקיד הטלויזיה הוא לבדר אבל יש גבול), ושנית- למה הפכה החברה הישראלית אם היא סוגדת לבובליל ולכל פנינה שיוצאת לו מהפה (ובאותו זמן מתנפלת על "נסיון האונס" שלו או על זה שהוא התחיל עם קטינה).

שתי הנחמות שלי בעניין הן שזה שלב שעובר, כמו כל דבר, ובעוד חודש יחזור יוסי בובליל לאשקלון ואף אחד לא יזכור אותו.

הנחמה השנייה, שקשורה לתכנית עצמה היא שבובליל ובובלילית הם דמויות שליליות שמושכות רייטינג. בדיוק כמו דן מנו בשעתו, ההפקה החליטה שהיא משאירה אותם עד לגמר (ואין לי ספק שההפקה מחליטה מי נשאר ומי מודח. מי ששולח SMS מבזבז את הכסף על כלום), כדי להעלות את הרייטינג, אבל את הגמר תנצח דמות חיובית שלא מושכת אש ושנאה מהקהל.

שיהיה יום טוב ונא להתנהג בהתאם

נ. ב אני בעד שיפרה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
כולה טלויזיה

אפשר גם למחות על הנבערות והטיפשות של אל באנדי , אבל צריך לקחת את הדברים בפרופורציה.

כמו נאד שעף ברוח זהו גורלו של כל ריאלטי , מצחיק ומשעשע בהתחלה , עם הזמן נהיה מסריח , ואחרי כחצי שנה (תלוי מיהו בית היוצר) כמעט אף אחד לא זוכר אותו.

אם זה היה נשאר בגבולות הטלויזיה, הייתי מרוצה, אבל זה לא.

זה חודר לכל מקום : לתוכניות הרדיו, לשיחות הסלון, לשיחות במסדרונות בעבודה , לשיחות טלפון,

ופשוט אין לאן לברוח.

אתמול הגעתי למסקנה שכדי להפסיק לשמוע על התוכנית הבזויה הזאת, צריך פשוט להשתתף בעונה הבאה שלה - זאת הדרך היחידה להיות מנותק .

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

רוני,

מסכים אם כל מילה שכתבת וגם אני חושב שזהו פרצופה של המדינה האומללה שלנו .

מצד שני,כל מי שאומר שאדון בובליל בסך הכל משחק את המשחק גם צודק.

יש לו אינסטינקטים של חתול זבל ,בעל תעודת כבוד מבית הספר של החיים,והוא בהחלט יודע שהוא פייבוריט של ההפקה ושל הקהל ומשתמש בכלים שניתנו לו בחכמה רבה.

גם אני חושב שבמידה והוא או הבת הבהמה שלו זוכים זאת תעודת עניות לחברה הישראלית והייתי שמח לראות את שפרה זוכה למרות ההתנשאות המיותרת שהציגה לפעמים ,אבל לאור המצב הנוכחי שהמדינה

נמצאת בו היום כבר שום דבר לא מפתיע. :brickwall:

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם
אם עשית משהו שלא מצא חן בעני, איך הית מעדיף לשמוע את זה ממני?

בואנה יואב יא מניאק אתה מעצבן אותי באמאשלי!

או

יואב עשית מעשה X שלא מצא חן בעני וזה מפריע לי

???

אני היתי מעדיף שידברו איתי לפי המשפט השני שהוא טיפה יותר תרבותי ויותר מנומס כי מה לעשות אנחנו לא אנשי מערות. יש מבין?

נכון הדרך השניה היא הנכונה אבל בדרך כלל גם מתווסף אליה סטייל או צורת דיבור של "אני יותר טובה ממך בוא ותקשיב לי ואני אלמד אותך" שזה לא אכפת מה תטען פסול ומעצבן מכיוון שאם היו באים אליך בגישה הזו סביר להניח שגם אתה היית מתעצבן.

התכוונתי לזה:

הוא האידיוט שמתלונן בבנק על האורך של התור ומתחיל לצעוק על השומר.

הוא האידיוט שנוסע עם החלון פתוח וצועק על כל מי שהוא לא אוהב.

הוא זה יצעק עליך כי הוא חשב שהסתכלת על אשתו הכונפה, כשבעצם לא ראית אותם בכלל.

הוא זה שעושה הכל ב"קומבינה" ומנסה שלא יעלו עליו. הוא ממש נהנה מלעשות דווקא כל היום לכולם ומאשים את הקיפוח ואת העובדה שאנחנו כחברה לא אוהבים אנשים כמוהו.

זה סוג האנשים שמאמללים לכולנו את החיים, מתנהגים כמו בהמות ומעכבים את ההתפתחות של המין האנושי. זה בן אדם בלי תרבות דיון ושלא מבין אפילו 20% מהמושגים החברתיים שלרובנו נראים כל כך ברורים.

אין לו הבנה של העולם ושל תרבות מינימלית.

העובדה שהוא מזרחי לא כל כך קשורה לנושא, אני בטוח שיש גם אשכנזים כאלו.

הטיפשות שלו והבהמתיות הן אלו שמפריעות לי.

איש בלי דעות קדומות כתב הודעה שמלאה בדעות קדומות.

to finish first first you have to finish

פורסם

קודם כל - אני מרוצה מכמות התגובות :wink:

אין לכם דברים יותר מעניינים לעשות מאשר לצפות בטלוויזיה?

אנשים מבוגרים ו/או בוגרים לא מסוגלים להבין שיש בידיהם את הסמכות

ללחוץ על הכפתורים בשלט. פתטי.

לא, אין לי טלוויזיה. אני אפילו לא יודע אם מבטאים "בובליל"

בשורוק או בחולם. GET A LIFE.

אם אין לך טלוויזיה - למה אתה בכלל מגיב בשרשור הזה? הרי אם הייתי מדבר על סדרת איכות גם לא היה לך מה לומר.

לפי דעתי עצם העובדה שאתה מצדיק ואומר שהיא יותר טובה מהם מראה שמשהו פגום.

מה פגום?

רוני, הניתוח שלך לגמרי מוטעה.

לי יצא לראות כמה פרקים (אשתי רואה את כולם) ויוסי הוא היחיד שהבין מההתחלה את המשחק ושיחק אותו הכי נכון. האיש אולי לא משכיל אבל חכם ובעל אינסטינקטים מעולים. תקשיב פעם לתוכן הדברים שלו ולא לניסוח ותבין למה אני מתכוון.

נכון שהוא התחיל עם אשתו כשהיא היתה בת 11 אבל מה ששכחת זה שהוא היה בן 16 ועובדה שהם נשואים באושר.

נכון שהסגנון שלו קצת בהמתי ובוטה אבל זה שאחת כמ שפרה עושה את אותו הדבר במילים יפות יותר לא עושה אותה פחות פוגעת או בהמה.

אם תקרא היטב את מה שכתבתי תראה שגם לי ברור שהוא הבין טוב טוב את המשחק. אבל זה לא הופך אותו לאדם חכם. הוא עשה מספיק טעויות - זו פשוט ההערצה העיוורת אליו שמונעת מאנשים לראות את זה.

וסלח לי - זה שהם נשואים לא אומר שזה בסדר להתחיל עם בת 11.

ומכל מה שאני ראיתי - שפרה פשוט לא מתנהגת ככה.

הסיבה היחידה ששיפרה במרכז העניינים היא בזכות המלחמות שלה עם הבובלילים, ועל כך היא צריכה להודות להם.

בקיצור אני מצטער להגיד, אבל הסיבה היחידה שמושכת אתכם לשיפרה היא שהיא אשכנזיה, אז אתם אלו שנסחפתם למלחמת העדות הזו, כי אין סיבה אחרת להצביע לשיפרה.

זה נכון שמלחמות הבובלילים הקפיצו את שפרה למעלה. אבל זה לא נכון שאני בעדה בגלל האשכנזיות שלה. מצדי שתהיה מרוקאית.

אתמול הגעתי למסקנה שכדי להפסיק לשמוע על התוכנית הבזויה הזאת, צריך פשוט להשתתף בעונה הבאה שלה - זאת הדרך היחידה להיות מנותק .

יפה אמרת! :-D

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אם תקרא היטב את מה שכתבתי תראה שגם לי ברור שהוא הבין טוב טוב את המשחק. אבל זה לא הופך אותו לאדם חכם. הוא עשה מספיק טעויות - זו פשוט ההערצה העיוורת אליו שמונעת מאנשים לראות את זה.

וסלח לי - זה שהם נשואים לא אומר שזה בסדר להתחיל עם בת 11.

ומכל מה שאני ראיתי - שפרה פשוט לא מתנהגת ככה.

כששני ילדים מתחילים זה עם זה זה בסדר ולדעתי יותר במקום מאשר חייל משוחרר שמתחיל עם בת 16.

אני מכיר את הסיפור של האיש קצת יותר מאשר סדרת טלויזיה דרך בחורה שעובדת איתי ומכירה אותו הרבה שנים (גדלו יחד באותה השכונה). האיש גדל בבית שקשה יום זו הגדרה עדינה מאוד עבורו, במקום ללמוד הוא הלך לפרנס את המשפחה ועם אשתו הוא יצא הרבה שנים לפני שהתחתנו ואחרי החתונה היא הלכה ללמוד והוא המשיך לעבוד כמו חמור כדי לאפשר לה את זה אז אתה לא יכול להגיד עליו שהוא ניצל אותה.

ברור שהאיש עושה טעויות ויעשה עוד כמו כל אדם ונכון שהסגנון שלו שונה מהסיגנון שרובנו רגילים אליו אבל למה להגיד על שיפרה שהיא מתנשאת פחות גרוע מזה ששפרה אומרת בשפה אקדמית ובטון רגוע שככה זה באשקלון?

שלא תבין לא נכון, אני סולד מהסגנון של האיש ועוד יותר סולד מהבת הבהמה שלו שבניגוד אליו היא גם לא חכמה ולא בעלת שום חוט שדרה אבל זה לא עושה אותו פחות חכם אבל אם אני צריך לבחור בין בהמתיות לרוע אני מעדיף בהמתיות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שני דברים.

1.רוני,חבל מאוד שבחרת להתעלם מההודעה שלי.

2.על פי ההודעות כאן,הגזענות והדעות הקדומות הולכות להשאר איתנו למשך דורות,אם לא לנצח.וזה באמת עצוב.

Rikshanoam-R

פורסם

שלא תבין לא נכון, אני סולד מהסגנון של האיש ועוד יותר סולד מהבת הבהמה שלו שבניגוד אליו היא גם לא חכמה ולא בעלת שום חוט שדרה אבל זה לא עושה אותו פחות חכם אבל אם אני צריך לבחור בין בהמתיות לרוע אני מעדיף בהמתיות.

לפחות יש לה אחלה ציצים ,תסתכל על חצי הכוס המלאה.... :wink:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
דווקא אישתו ממש נחמדה,אפילו תואר יש לה.

לפני מספר שבועות עשו כתבה בחדשות על משפחת בובליל(אלה שלא נמצאים בבית האח הגדול)

ריאיינו את השכנים שלו ודווקא היה להם רק טוב להגיד עליו.

אישה אחת אפילו סיפרה שיוסי נכנס לתוך פח הזבל כדי לעזור לה להוציא את המפתח שזרקה בטעות לפח.

בוא לא נשכח את העובדה שכל העיר אשקלון אוהבת אותו ומסמסים בלי סוף.

לי זה לא נשמע כמו המיץ של הזבל שאתה מנסה לצייר אותו(אולי זה בגלל הריח מהפח).

לא בחרתי להתעלם מההודעה הזאת, פספסתי אותה. אז הנה תגובה:

לאשתו יש תואר? מרשים. מה היא עושה איתו לעזאזל?

ראיתי ראיון עם השכנים שלהם. האשה שסיפרה על פח הזבל - אאל"ט היא אפילו פרידמנית אמיתית, רק חבל שהיא מדברת כמעט באופן עילג כמוהו.

אומרים שבסביבה כזאת כל הדברים הטובים והרעים יוצאים החוצה, אבל זה לא משנה. לא טענתי שהוא אדם רע מיסודו ואני משוכנע שיש לו תכונות טובות. הוא פשוט הדבר הכי רחוק מ-role model שאפשר למצוא בבית הזה, בעצם אולי אחרי הבת האיומה שלו. אנשים שמזדהים איתו עושים את זה מכל הסיבות הלא נכונות, וכנראה גם מהמזרחיות והאשקלוניות שלו, לא מהאיכויות שלו כאדם.

כששני ילדים מתחילים זה עם זה זה בסדר ולדעתי יותר במקום מאשר חייל משוחרר שמתחיל עם בת 16.

אני מכיר את הסיפור של האיש קצת יותר מאשר סדרת טלויזיה דרך בחורה שעובדת איתי ומכירה אותו הרבה שנים (גדלו יחד באותה השכונה). האיש גדל בבית שקשה יום זו הגדרה עדינה מאוד עבורו, במקום ללמוד הוא הלך לפרנס את המשפחה ועם אשתו הוא יצא הרבה שנים לפני שהתחתנו ואחרי החתונה היא הלכה ללמוד והוא המשיך לעבוד כמו חמור כדי לאפשר לה את זה אז אתה לא יכול להגיד עליו שהוא ניצל אותה.

ברור שהאיש עושה טעויות ויעשה עוד כמו כל אדם ונכון שהסגנון שלו שונה מהסיגנון שרובנו רגילים אליו אבל למה להגיד על שיפרה שהיא מתנשאת פחות גרוע מזה ששפרה אומרת בשפה אקדמית ובטון רגוע שככה זה באשקלון?

לא ידעתי שהוא היה בן 16, אבל גם זה לא הופך את זה לבסדר, אפילו שהוא אמר שהם חיכו - ולך תאמין לזה. אני זוכר אותי בגיל 16. נראה לך שהייתי מחכה למישהו 5 שנים עד שהיא תגיע לגיל חוקי?

זה שהוא עבר חיים קשים לא הופך אותו לבסדר. את המשפט האחרון שלך בכלל לא הבנתי - אתה טוען ששפרה רעה? נראה לי שאתה טועה בענק. אני חושב שהיא מייצגת כאן הרבה יותר תכונות אנושיות טובות מאשר רעות, בעוד אצל הבובלילים זה בדיוק להפך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...