Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני לא בטוח האם זה המקום הנכון , אבל אני מעוניין לדעת האם מישהו מכיר את סדנת השיפורים הנ"ל

היא ממוקמת בחיפה , יש למישהו נסיון איתה?

http://www.america-center.co.il

תודה

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

היא ממוקמת בצ'ק פוסט.

אני הייתי שם מספר פעמים, בכל פעם יצאתי מאוכזב.

המחירים גבוהים ולא נראים מקצועיים בכלל.

פורסם

בן, שים לב שאת כל הקטעים הבאים העתקתי ישירות מהאתר שלהם:

פילטר אויר פתוח / Open air filter

... הגדלת ההספק באופן מיידי: 3 עד 5 כוח סוס (תלוי בגודל המנוע)

אני רוצה לראות את זה על דיינו.

אגזוזים / Performance exhausts

... לשיפור זרימת הגזים היוצאים מהמנוע באמצעות הפעלת לחץ נגדי (Back pressure)

מוזר, תמיד ידעתי שהתיאוריה הזאת נכונה רק למנועי שתי פעימות.

גלי זיזים חמים / Cam shafts

... גל זיזים ישפר את הספק המנוע עד כדי 13 כוחות סוס (תלוי בנפח המנוע), דבר שיבוא לידי ביטוי בסיבובי מנוע רבים יותר

Say what?!

מפוח אויר חשמלי / Electrical supercharge

אני אפילו לא מתכוון להרחיב אודות ההמצאה הייחודית הזאת. אני פשוט מזמין אותך לערוך חיפוש - הנושא הספציפי הזה נידון ממש כאן, בפורום שיפורים.

בנוסף, בעמוד הפרוייקטים שלהם מופיע הדבר הבא:

אגזוזי לחץ מבית Ansa איטליה

אני את שלי אמרתי. מכאן ההחלטה שלך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד,

לימדת אותי לקח : לא להסתכל על הקנקן אלא במה שיש בתוכו, או לצורך העניין על מה שיש בתוך האתר ולא על הדף פתיחה

לגבי הדודים של ANSA, היה לי פעם אחד כזה, אחלה דוד

כנראה שלא נבקר שם, אבל חייבים סדנא בצפון

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

אין מה לעשות,בצפון אין סדנאות רציניות אלא אנשים בודדים שעובדים עצמאית ולא מפורסמים בצורה רצינית אלא מפה לאוזן.

כל הרציניים נמצאים במרכז.

עצוב שבשביל התקנת פריט פשוט צריך לנסוע 100 קילומטר.

פורסם
לגבי הדודים של ANSA, היה לי פעם אחד כזה, אחלה דוד

זה לא שיש לי משהו נגד דוודים של ANSA, נהפוך הוא: מדובר ביצרן איכותי ביותר, שאף מייצר מערכות פליטה שלמות וייעודיות עבור דגמים שונים של אלפא רומיאו. מה שאני טוען זה דבר פשוט מאוד: מקום שמספק הסברים טכניים כה קלוקלים ושגויים באתר האינטרנט שלו הוא:

1. לא מקצועי
  2. חושב שהלקוחות שלו טמבלים
  3. מטעה ביודעין את לקוחותיו
  4. כל התשובות נכונות

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

רק להדגמה,התעניינתי לגבי חיבור חיישן EGT לסעפת פליטה,נתנו לי הצעת מחיר קרוב ל1500 והשבתת הרכב לשבוע בערך.

פורסם

בכל הארץ אין סדנאות רציניות(פיט סטופ ותואמיהם מאוד רציניים אבל בתחומם הם ולא בפרויקטים), אם אתה רוצה לעשות פרויקט השתלת מנוע קורווט ב 318 (מאיפה הרעיון המוזר הזה) אז גם במרכז אתה צריך אדם פרטי שעובד מהבית.

מנסיוני, הם הכי מקצועיים!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

צהרים טובים

תראו אני לקוח שלהם ולי יש SONOMA 4X4

אני הכנסתי את הרכב שלי אלהם בשביל להרכיב את הציפ ופילטר פתוח עם צנרת ...

התוצאות היו משמאותים...

לפני שהכנסתי את האוטו שלי אלהם בדקתי את הרכב שלי על דינו במפרץ ואני קיבלתי 190 כ"ס במנוע

ואחרי שהרכבתי את הציפ בדקתי שוב את האוטו על הדינו וקיבלתי תוצא של 212 כ"ס

ויש לי את התוצאות על ניר וגם מצולם בוידוי ...

והמחירים היו סבירים מאוד ...

אלכס (דבב) אני דיברתי איתך באותו היום שהיתה במוסך אמריקה ואמרתה לי את המחיר ונכון זה היה קצת יקר ..

אני מרוצא מהטיפול שלהם יש שם את אמית יש לו ידים טובות ...

לגבי מה שרשום באתר שלהם אין לי מה להגיד ...

נא לא להשתמש ב ... כסימן פיסוק כי זה לא, בגירה

בכל הארץ אין סדנאות רציניות(פיט סטופ ותואמיהם מאוד רציניים אבל בתחומם הם ולא בפרויקטים), אם אתה רוצה לעשות פרויקט השתלת מנוע קורווט ב 318 (מאיפה הרעיון המוזר הזה) אז גם במרכז אתה צריך אדם פרטי שעובד מהבית.

צהרים טובים לך ידידי

אז רק לידע כללי יש בצפון(חצור הגלילית) סדנה מיקצועית

ששם השתילו מנוע של קורבט בBMW ויצא משהו מפחיד.. בתור אחד שראה את האוטו איך שהוא נוסע ונשארתי בהלם

אז יש סדנאות בצפון שלא יודעים אלהם ויש להם ידים טובות ..

BATZ

פורסם

אלעד סתם הגבתי לגבי האגזוז, לא משהו קונקרטי

לגבי הסדנא, אני אישית למכיר אותם ובאמת המקומות היחידים שאני מכיר הם במרכז, פעם אחת התקנו אני ואחי משהו בצפון(פילטר אויר ושעון טורבו) ויצא על הפרצוף, וה מבאס כי בשביל השטות הזאת נסעתי אח"כ לתל אביב.

קיוויתי שאולי יש מצב שיש משהו טוב בחיפה ואולי עדיין יש ורק הדברים לא הוצגו נכון באתר הבית

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

שימו לב לטבלת ההספקים שלהם(גלגלו קצת למטה) . את כל זה עושה הצ'יפ המדהים שלהם.

http://www.america-center.co.il/Htmls/article.aspx?C2004=12605&BSP=12273&BSS110=12605&BSS1162=12631

מדהים שהצ'יפ שלהם מעלה לאופל אסטרה 1600 בנזין כ20 סוסים לפי מה שרשום שם, אם כך הדבר מחר אני קונה אחת ושם לה 3 צ'יפים.

עצוב.:?

• תוכן חדש...