Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הודעת תשלום קנס

בתאריך 09/10/08 בשעה 22.16 במקום צומת דרך השבעה והמלאכה חולון

תיאור מעשה: נהגת ברכב הנ"ל ולא ציית לאור אדום שהיה ברמזור בכיוון נסיעתך, בכך שלא עצרת את רכבך לפני קו העצירה והמשכת בנסיעה בניגוד לאור אדום, בניגוד לתקנה 22(א) לתקנות התעבורה. סמל עבירה 9680

ראיות התביעה: העבירה שבדו"ח צולמה ע"י מצלמה אלקטרונית. מספר סרט 26/2008 מספר תמונה A42

קנס 1000.00₪ ו10 נקודות

------------------------------------------------------------------------------------

הודעת תשלום קנס:

בתאריך 30/09/08 בשעה 10.51 במקום ב1 ק"מ 18 ממזרח

תיאור המעשה: נהגת ברכב הנ"ל בדרך שאינה עירונית המסומנת בתמרור ב20 במהירות של 119 קמ"ש, העולה מהירות של 100 קמ"ש הרשומה בתמרור, בניגוד לתקנה 54(א) לתקנות התעבורה. סמל עבירה 6547

ראיות התביעה: העבירה שבדו"ח צולמה ע"י מצלמה אלקטרונית. מספר סרט 941/2008 מספר תמונה 8

שם יחידת התנועה פניות השפלה

כתובת יחידת התנועה הרצל 206 רחובות

קנס 250₪ ו0 נקודות .

פורסם

בקיצר- המהירות לא היתה בתוך העיר וזה המזל שלך.

שלם את הקנסות, לא ישללו את רשיונך עכשיו, אבל סביר להניח שישלחו לך נהיגה מונעת ואולי תאוריה מחדש.

כמו כן, אתה תמשיך להיות נהג חדש כנראה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
בקיצר- המהירות לא היתה בתוך העיר וזה המזל שלך.

שלם את הקנסות, לא ישללו את רשיונך עכשיו, אבל סביר להניח שישלחו לך נהיגה מונעת ואולי תאוריה מחדש.

כמו כן, אתה תמשיך להיות נהג חדש כנראה.

עידן

כן שמתי לב עכשיו לדף, התבלבלתי .

אתה בטוח שאעשה תאוריה בלבד? תודה לאל .

פורסם

מאמין שזה מה שיקרה בסוף אבל יכול להיות שגם טסט.

חכה ותראה, אתה הראשון לדעת.

בנתיים הייתי מציע לך לשמור על פרופיל נמוך.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
מאמין שזה מה שיקרה בסוף אבל יכול להיות שגם טסט.

חכה ותראה, אתה הראשון לדעת.

בנתיים הייתי מציע לך לשמור על פרופיל נמוך.

עידן

בעזרת השם, כן תודה אחי, הרגעת אותי .

10 נקודות לנהג חדש זאת שלילה לא?

לא, במידה וצברת עוד עבירה, 2 עבירות, זה יהיה לקורס למונעת, אני לא ממש יודע פרטים האלו .

איפה בוצעה העבירה של המהירות?

מה זה "במקום ב1"?

מה שרשום בדף, שים לב למטה בכתובת של הרצל 206, אני מת לדעת איפה זה.

פורסם

מצלמת פלאש בתוך העיר כן כן, איפה ברחובות יש שמה משטרה, יש שמה מצלמת פלאש שתפסה אותי נוסע 119 קמ"ש, הייתי בשוק ולא היה מהר עליי, שלחו לי מכתב על קנס 250₪ ו0 נק' .

אכן היית בשוק. ראית פלאש, או שדמיינת לעצמך?

נתפסת על כביש מס. 1, בין מחלף דניאל למחלף בן שמן, אחד המקומות האהובים על השוטרים (מייד אחרי המנהרה, לכיוון ת"א). עברת ג'טה לבנה, שבחזיתה מותקנת מצלמה.

פורסם
אכן היית בשוק. ראית פלאש, או שדמיינת לעצמך?

נתפסת על כביש מס. 1, בין מחלף דניאל למחלף בן שמן, אחד המקומות האהובים על השוטרים (מייד אחרי המנהרה, לכיוון ת"א). עברת ג'טה לבנה, שבחזיתה מותקנת מצלמה.

לא ראיתי את הפלאש, בטח האורות של כבישים הפריעו כמובן .

רק היחיד שראיתי פלאש זה האור אדום .

ולא ידעתי על המקום .

פורסם
מצלמת פלאש בתוך העיר כן כן, איפה ברחובות יש שמה משטרה, יש שמה מצלמת פלאש שתפסה אותי נוסע 119 קמ"ש, הייתי בשוק ולא היה מהר עליי, שלחו לי מכתב על קנס 250₪ ו0 נק' .

אני פשוט בשוק.

לא התכוונתי להתחיל להטיף, באמת שלא, אבל אני מצטער - זה פשוט משוגע מצדך. מרכז העיר עם תנועה תמידית והמון הולכי רגל על מעברי החציה ואתה טס 120. יש לך המון מזל שזה רק 250 ש"ח. 120 קמ"ש היכן שנסעת זה פשוט רצח שמחכה להתרחש.

פורסם

אתה באמת בשוק. כולם כבר הסכימו שמדובר בנסיעה מחוץ לעיר (כביש מהיר, אם זה ממש חשוב לך), והבחור התבלבל בין מקום התפיסה לבין כתובתה של לשכת התנועה מחוז שפלה (הרצל 206 רחובות).

פורסם

אתם מדבר על שלילה, תאוריה מחדש, נהג חדש שוב..

אתם שוכחים שהרכב רשום על שם ההורים, ולא על שמו.

כל עוד הוא לא דואג להעביר את הדו"ח עליו לפני שהוא משלם אותו - הנקודות נצברות אצל ההורים.

ההורים לא יקבלו שלילה על נסיעה ב119 קמ"ש במקום של 100 (אלה אם כבר יש להם עבירות קודמות).

ההורים לא יצטרכו לעשות תאוריה מחדש (אלה אם רשיונם יפסל ליותר משנה).

ההורים לא יצטרכו להיות נהג חדש.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...