Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אני לא רוצה שתגידו לי "נהג מטורף", "מגיע לך" וכו'.

לפני חודשיים, עברתי ברמזור אדום, מצלמה של פלאש תפסה אותי וקיבלתי לאחר 3 חודשים מכתב על קנס 1000₪ ו10 נק',

קודם כל אני נהג חדש . ולא קיבלתי הזמנה למשפט או משהו. רק לשלוח קנס בסכום 1000₪ .

מה צפוי לנהג חדש? שלילה או משהו ? ויש לי עוד שנה וחצי לסיים את התקופה של נהג חדש .

ועבירה שנייה :

אני נסעתי 120 קמ"ש שהוא לא בכביש מהיר, אלא עיר ברחובות, הייתי בשוק,

ברחוב הרצל. מצלמה פלאש תפסה אותי .

קנס 250₪ ולא קיבלתי הזמנה למשפט . רק לשלוח כסף לדואר משהו כזה .

מה יקרה לי אחרי שנה וחצי של תום שנתיים של נהג חדש ?

שלילה או לעשות תאוריה וטסט עוד פעם?

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ואם נתעלם מתגובתו של "המטיף התורן" -

האוטו שצולם בזמן ביצוע העבירה, רשום על שמך ? על שם ההורים ? ליסינג מהעבודה ?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לא תקבל שלילה על שעברת באדום כשמצלמה תפסה אותך עובר באדום..

פשוט לשלם וזהו.

חוץ מזה קיבלת קנס על מהירות,זה עוד נקודות.

אם אני לא טועה שצברת מספר נקודות שכזה אתה תקבל שלילה וצורך לעבור נהיגה מונעת ותוכל לחזור לאחר שעברת תאוריה.

במקרה והשלילה היא מעל 3 חודשים ומעלה תצטרך לעשות גם תאוריה וגם טסט מחדש.

אני לא יודע כמה תהיה השלילה.

אבל אם עברת באדום וקיבלת 1000 שקל קנס+ 10 נקודות לרישיון ולא נרגעת,אפילו קצת.

ולאחר מכן נסעת בעיר על מהירות 120 קמ"ש.

אני לא רוצה לחשוב על משו שירגיע אותך באמת.

אני לא רוצה להטיף כי אין לי כוח אבל סע בזהירות.

אני לא נוסע שאני לא בפוקוס

0-100 12.5'

Ford Focus HatchBack 02' 1.6

Nissan Sunny 93' 1600cc R.I.P

פורסם

אני לא נהג תמים.

אבל יש כבישים שאתה יכול בקלות לגלות שאתה נוסע על 100++ בהם. והם בתוך העיר.

וקרה לי שהייתי בכביש של 70. וגיליתי שאני מעל ל100. וזה לא היה בכוונה.

צריך לראות כל מקרה לגופו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
אני לא נהג תמים.

אצלנו בעיר ( ראשון ) יש את שד' משה דיין, שהמהירות המותרת ( עלק ) היא 60, כאשר אפשר לנהוג בה בקלות ב 100 ו 120 ( ולא חסרים אנשים שעושים את זה, בתור אחד שנוסע של כל יום ), אני אישית לרוב פוזל קצת מעל ל 60 ( באיזור ה 65-70 ), אבל צריך להיות גם קצת מחושב בשביל להגיע ל 120 קמ"ש בדרך עירונית ( אז בוא נגיד שהרשו שם 80 או 90, עדיין לנסוע שם על 120? לא מרגישים שהרכב עף? ).

פורסם

הטפות לא יעזרו. מי שנוהג ככה ימשיך לנהוג ככה גם תדבר כל הלילה וכל החודש הזה.

בכל מקרה בקשר לעניין אני מאמין שאלו שתי עברות שמן הסתם העונש עליהם שלילה לנהג חדש

פורסם

ועבירה שנייה :

קנס 250₪ ולא קיבלתי הזמנה למשפט .

אני לא מבין את העבירה?

מצלמת פלאש/מהירות בתוך העיר?

נסעת על 120 וקיבלת רק 250 ש"ח קנס?

משהוא פה בכלל לא מסתדר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עד כמה שמוזר לרשום את זה, הרווחת ובגדול שתפסה אותך "רק" מצלמה.

גש לשלם במהירות ותתחיל לנסוע יותר רגוע, או לפחות אם אתה כבר נוסע לא רגוע, תכיר את אזור הנסיעה שלך ואת "נקודות התורפה" למיניהם כדי שלא תזכה לבוק דוגמנות ואז באמת תגיד שלום לרשיון.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

כל פעם שיש שרשור בנושא של דו"חות על עבירות תנועה, בעיקר של נהגים צעירים או חדשים (אבל לא רק), אני נדהם מחדש.

נדהם מהעובדה שאנשים באמת חושבים שאם הוא יתנו הרצאות, הטפות מוסר, נזיפות ושאר נסיונות חינוך - זה באמת יעבוד.

בשורה התחתונה, בין אם תנזפו ובין אם לאו - צורת הנהיגה של המשתמש לא תשתנה.

אם הוא יחליט לשנות את צורת הנהיגה שלו - ב99 אחוז שזה לא בגלל שאתם אמרתם לו לשנות אותה.

בסופו של דבר זה יכול להגמר ב3 דרכים;

הדרך הטובה (בשבילו) - הוא ישלם את הדו"ח, יחזור לנהוג והכל יהיה סבבה.

הדרך הלא כלכך טובה (בשבילו) - הוא ישלם את הדו"ח, יחזור לנהוג ויתפס ע"י שוטר חי והרשיון שלו ישלל (בין אם במקום או בבית משפט). אולי שלילה תעשה לו את הסוויץ' והוא ינהג כמו בנאדם.

והדרך הרעה (בשביל כולנו) - הוא ישלם את הדו"ח, יחזור לנהוג, יעשה תאונה ויפצע. אולי כמה צלעות/גפיים שבורות יעשו את העבודה.

ככה שמה שנשאר לבקש זה לא שינהג כמו שצריך, אלה שמתי שהוא יעשה תאונה (ואם הוא ימשיך לעבור באור אדום התאונה היא רק עניין של זמן), שלא יפגע באחרים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אני לא מבין את העבירה?

משהוא פה בכלל לא מסתדר.

מצטרף לתהייה, 70 קמ"ש מעל המותר בדרך עירונית ורק קנס :shock:(על זה נאמר: "סיפורימפו").

איפה על רחוב הרצל ברחובות ניתן בכלל לפתח מהירות שכזו?!

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אני לא נהג תמים.

מנסיון יש דברים שקרו לי בחיים, עייפות השפיעה עליי באוטו, הייתי צריך לחזור הביתה אבל לפתע בנסיעה התחיל עליי עייפות נורא . וכמעט הייתי בתאונה עם משאית שנסעה בנתיב ימני והייתי בנתיב שמאלי, בכביש 6, דרך מאשדוד לראשון לציון . שורק משו כזה. ונסעתי 120 קמ"ש ומעלה, זה לא היה בכוונה ולא הרגשתי שזה היה מהר, כי עייפות השפיע להרדם נורא, מוזר שאני נרדם והאוטו שלי מיישר לנתיב הנכון ולא לנתיב השמאלי .

אצלנו בעיר ( ראשון ) יש את שד' משה דיין, שהמהירות המותרת ( עלק ) היא 60, כאשר אפשר לנהוג בה בקלות ב 100 ו 120 ( ולא חסרים אנשים שעושים את זה, בתור אחד שנוסע של כל יום ), אני אישית לרוב פוזל קצת מעל ל 60 ( באיזור ה 65-70 ), אבל צריך להיות גם קצת מחושב בשביל להגיע ל 120 קמ"ש בדרך עירונית ( אז בוא נגיד שהרשו שם 80 או 90, עדיין לנסוע שם על 120? לא מרגישים שהרכב עף? ).

אתה מדבר על כביש חדש או סופרלנד? ואני נוסע שמה 70-80. אף פעם בחיים המשטרה לא תופסת את המהירות בעיר . רק למי שמעל 100, ייתפס כמובן .

הטפות לא יעזרו. מי שנוהג ככה ימשיך לנהוג ככה גם תדבר כל הלילה וכל החודש הזה.

בכל מקרה בקשר לעניין אני מאמין שאלו שתי עברות שמן הסתם העונש עליהם שלילה לנהג חדש

אני מקווה מאוד. תודה אחי .

אני לא מבין את העבירה?

משהוא פה בכלל לא מסתדר.

מצלמת פלאש בתוך העיר כן כן, איפה ברחובות יש שמה משטרה, יש שמה מצלמת פלאש שתפסה אותי נוסע 119 קמ"ש, הייתי בשוק ולא היה מהר עליי, שלחו לי מכתב על קנס 250₪ ו0 נק' .

עד כמה שמוזר לרשום את זה, הרווחת ובגדול שתפסה אותך "רק" מצלמה.

גש לשלם במהירות ותתחיל לנסוע יותר רגוע, או לפחות אם אתה כבר נוסע לא רגוע, תכיר את אזור הנסיעה שלך ואת "נקודות התורפה" למיניהם כדי שלא תזכה לבוק דוגמנות ואז באמת תגיד שלום לרשיון.

צודק, אני רגוע .

מצטרף לתהייה, 70 קמ"ש מעל המותר בדרך עירונית ורק קנס :shock:(על זה נאמר: "סיפורימפו").

איפה על רחוב הרצל ברחובות ניתן בכלל לפתח מהירות שכזו?!

כן בדרך עירונית, כן קנס 250₪ מה שרשום אצלי בדווח ששלחו לי מכתב .

ומי שאמר על אוטו שלי, זה אוטו של הורים שלי .

פורסם
אתה מדבר על כביש חדש או סופרלנד? ואני נוסע שמה 70-80. אף פעם בחיים המשטרה לא תופסת את המהירות בעיר . רק למי שמעל 100, ייתפס כמובן .

השדרות שלפני הפניה לסופרלנד...

אז כמו שאמרתי, אני רואה שם נהגים טסים על 100, ואני לא ממהר לשום מקום ולא נוסע מעל 70, למרות שכבר ציינתי שאף פעם לא ראיתי שם משטרת תנועה.

ומי שאמר על אוטו שלי, זה אוטו של הורים שלי .

יש להם רישיון והרכב רשום על אחד מהם?

מנסיון יש דברים שקרו לי בחיים, עייפות השפיעה עליי באוטו, הייתי צריך לחזור הביתה אבל לפתע בנסיעה התחיל עליי עייפות נורא .

מה שאני עושה זה מעלה טיפה את הווליום ( במיוחד בשירים שאני אוהב ), לא בעוצמה שתפריע לי לשמוע אם מצפצפים לי או משהו, ודבר שני תמיד אני מחזיק מסטיק מנטה חזק שפותח את האף, אי אפשר להרגיש עייפים עם זה :D

פורסם

ועבירה שנייה :

קנס 250₪ ולא קיבלתי הזמנה למשפט . רק לשלוח כסף לדואר משהו כזה .

מה?!?!

שאני נתפסתי על 120 קמ"ש (115 אחרי הפחתה) על כביש בין עירוני (דו מסלולי, איכותי, רחב, מואר... המקום האולטימטיבי לתאונות ולכן חייבים להציב שם שוטר :idea:) קיבלתי קנס של 750 ש"ח ו-8 נקודות.

על העבירה שאתה ביצעת אתה אמור לקבל שלילה מנהלתית ל-30 יום והזמנה לבית משפט (ושם אמורים לז**ן אותך חזק).

יצאת בזול, מאוד בזול! 250 שח בלי נקודות? תשלם ותשתוק.

• תוכן חדש...