Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביקרתי באתרים, שמנהל הפורום פרסם, על בניית תיבות מפייברגלאס.

האם אפשר להשיג את החומר הזה בכל חנות לחומרי בניין (כמו אייס), כמה חומר כזה ייעל בשביל לבנות תיבה לא גדולה לסאב.

:mm_blush: והאם כל העניין הזה לא מסובך כמו שהוא ניראה באתרים?

אם יש אתרים כאלה בעברית זה מאוד יעזור :screwy:

פורסם

א. יש הסבר באוטוסאונד על בניית קיק פאנלים.

ב. לפי חבר שלי שעובד במפעל שבונה מזלטים בין השאר מפיברגלאס, זה פשוט רק אם אתה כבר מיומן בזה, בהתחלה זה קשה.

ג. ניתן לבנות עם זה תיבות והכנות (שוב תסתכל באוטוסאונד יש שם מזדה 3MX שיש לה בניה יפה בבגאז' לשני סאבים) אבל כמו החומר שאתה צריך על מנת לבנות קונסטרוקציה חזקה מספיק היא די גדולה ולכן זה לא משתלם אלא אם כן אתה הולך לבנות רכב תצוגה.

ד. ניתן להשיג את החומר די בקלות, חברה שלי שהיא סטודנטית לעיצוב אופנה קנתה פעם באיזה חנות בדרום תל אביב חומר בשביל איזה פרוייקט שלה (לעשות נעליים או משהו אם אני זוכר נכון), יש את זה בחנויות לאמנות ואני מאמין שגם בחנויות כמו אייס או הום סנטר כנראה.

בקיצור, אלא אם אתה הולך על בניה ברכב לתצוגה או פשוט ממש רוצה בניה יפה באוטו, זה לא משתלם ועדיף ללכת על תיבה מעץ (גם הרבה הרבה יותר פשוט לבניה).

פורסם

אפשר לקנות תערובת מוכנה בכל חנות "טמבור" אבל זה מגיע בכמויות קטנות, אם אתה רוצה לעשות תיבה לסאב אולי עדיף לך לקנות פוליאסטר בנפרד (מיכל גדול) ,מקשה ומאיץ אבל קח בחשבון שלפני שניגשים לבנייה כזאת גדולה עדיף לעשות כמה נסיונות כדי ללמוד את המינונים הנכונים.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

ל - gonen :

סתם מתוך עניין , מי החבר שלך ?

אני גם מהתחום

אם אתה רוצה אתה יכול לענות לי בפרטי.

תודה :o

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...