Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שיו, תגיד, בן אדם, מה הבעיה שלך?

תפסיק לרדוף אחרי הזנב של עצמך כבר.

תתקשר למוסך של צ'מפיון תדבר עם אופיר ותשאל אותו.

אם נענת בשלילה, תתקשר לשירות לקוחות.

על הדרך, תבקש מהם:

-שישלחו לך בדואר את הכיסויי ניילון למושבים האחוריים.

-גם פקק בשביל החור בדש בורד.

-אולי גם טוש לורד בשביל לכתוב מחדש את המספר בלוחית רישוי ל-67

-גם אטמי אוזניים, כדי שרעש המנוע המטורף לא ישגע אותך.

אה!

-הכי חשוב, חומר הרגעה לגיר, כדי שלא יוריד שני הילוכים בפעם אחת, זה ממש קטלני.

הפאביה נמכרה.:-(

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפי כמות הנסועה שלך , אני לא בטוח שהרכב אפילו מגיע לטמפרטורת עבודה.

לדעתי זה מיותר, היית צריך להזמין את זה במעמד הזמנת הרכב, אני אישית לא הייתי רוצה שהחבר'ה מצ'מפיון יתחילו לפרק לי לוח שעונים.

יאללה, הגיע הזמן שתתחיל להנות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מה הבעיה באמת להרים להם צלצול ולשאול?

זה לא כ"כ קשה למצוא מספר טלפון...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
שיו, תגיד, בן אדם, מה הבעיה שלך?

תפסיק לרדוף אחרי הזנב של עצמך כבר.

תתקשר למוסך של צ'מפיון תדבר עם אופיר ותשאל אותו.

אם נענת בשלילה, תתקשר לשירות לקוחות.

על הדרך, תבקש מהם:

-שישלחו לך בדואר את הכיסויי ניילון למושבים האחוריים.

-גם פקק בשביל החור בדש בורד.

-אולי גם טוש לורד בשביל לכתוב מחדש את המספר בלוחית רישוי ל-67

-גם אטמי אוזניים, כדי שרעש המנוע המטורף לא ישגע אותך.

אה!

-הכי חשוב, חומר הרגעה לגיר, כדי שלא יוריד שני הילוכים בפעם אחת, זה ממש קטלני.

:mm_yeah:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תודה לכולם על התשובות. לא הרמתי אליהם טלפון כי זה צפוי מראש שהתשובה שלהם תהיה "אי אפשר", גם אם זה אפשרי, פשוט כי אין להם כוח להתעסק עם זה. בכל אופן, קיבלתי תשובה מפורטת בה"פ, תודה רבה למרק!

אייל- צ'מפיון לא מאפשרים את הזמנת הרכב עם לוח המפואר סתם כך, אלא מתנים זאת בהזמנת המערכת המקורית, כי כנראה לייבא רכב במיוחד בשביל לוח שעונים זה לא משתלם להם כלכלית.

כדי להזמין את המערכת המקורית והלוח עם שעון החום, הייתי צריך להוסיף כ- 4600 ש"ח על כל העסק+ לחכות 3 חודשי המתנה, בעוד שאת הרכב הזה קיבלתי תוך 12 ימים בלבד. מכיוון שגם כך אני נוסע מעט, זה לא משתלם בשום צורה כלשהי.

הלוח השעונים הנוכחי לא מפריע לי כ"כ ואין לי בעיה להישאר איתו, פשוט אם אפשרי להחליף- מה טוב, לא אפשרי- לא נורא.

כשהייתי בסוכנות בספטמבר, התשלומים מתחלקים לזה:

א. 3 חודשי המתנה במקום 12 ימים בלבד.

ב. 2900 ש"ח על המערכת המקורית.

ג. 900 ש"ח על ידית לשליטה מההגה על המערכת.

ד. 800 ש"ח על הלוח המפואר, שנקרא "מקסי דוט".

- סה"כ 4600 ש"ח, יכול להיות שהמחירים קצת השתנו, כך זה היה בדיוק בספטמבר. בכל מקרה- לא משתלם בכלל.

נטלי: לא יודע מה בדיוק את חושבת עליי, אבל אני מציע שלא תגיעי למסקנות במידה ואת לא מכירה אותי ו/או את הרכב עצמו.

א. הניילונים של המושבים הקדמיים ושל המשענת יד, הוסרו מהרכב בדיוק איך שהגעתי הביתה מהסוכנות. צילמתי כמה תמונות, והופ- הניילונים מצאו את עצמם בפח. קצת מוזר לי היה לשמוע שאצל אוראל לדוגמא כן היו ניילונים מאחור ואצלי החבר'ה מצמפיון החליטו להסיר אותם בעצמם. כאמור- לא מפריע, לא מזיז לי, לא מעניין אותי, ולא צריך אותם ובטח ובטח שלא "בכיתי" על השטויות האלה.

ב. את החור הקטן בדשבורד את בעצמך אמרת לי לסדר ולדרוש את החלפת המכסה של כרית האוויר. בפועל בזכות השרשור שפתחתי כאן והעיצות של כולם החלטתי שזה מסוכן להתעסק עם זה, וסידרתי את הנזק בעצמי בדרך אחרת. עכשיו לא רואים כלום, אולי עם זכוכית מגדלת יראו איזו "צלקת" קטנה שנשארה.

ג. לגבי סיומת המספר- מי מסתכל על זה בכלל?! לך יש סיומת 67 אז את מדברת כך. אני מודה שזה הפריע לי בהתחלה, אבל עברו חודשיים וחצי וכבר הספקתי לשכוח מזה, רק אתם כל הזמן מזכירים לי את זה.

ד. רעש המנוע הוא לא "מטורף", פשוט חזק במעט מרכבי הסופר מיני של המתחרים. בכל אופן לא ציפית לרגע כשאני כותב כתבה כ"כ ארוכה על הרכב שעולה אח"כ לאתרי חדשות רכב, ושאני אשקר שם או שלא אהיה אובייקטיבי, נכון? כתבתי את האמת, גם אם היא לא מוצאת חן בעיני כמה אנשים, שפוחדים שאנשים אחרים יראו את זה ולא ירכשו את הרכב.

ה. הפעם היחידה שהגיר הוריד 2 הילוכים במכה זה ביום שחזרתי מהסוכנות ולא הכרתי את הרכב. כאמור ראיתי שהדבר אפשרי וציינתי גם את זה בכתבה.

בכל מקרה, נטלי, אני מציע שתפסיקי להגיע למסקנות לבדך כל עוד את לא מכירה את בעל הרכב ואת דיעותיו, את הרכב עצמו ואת כל הסיפור במלואו.

פורסם

גיא, לא יודע מה נאמר לך בעת רכישת הרכב - ניתן להזמין את הלוח שעונים המפורט (תמורת כ-1000 ש"ח ועד 3 חודשי המתנה) - בלי קשר למערכת המקורית.

אני אישית מעדיף את לוח השעונים המפורט ולא רק בגלל מד החום הנורמלי, אלא בעיקר בגלל מד הדלק הנורמלי והדייקן (ולא מד הדלק הדיגיטלי שמעט מזייף לו).

ולמרות הכל - ניתן להסתדר עם לוח השעונים הנוכחי :-).

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מד הדלק הדיגיטלי מורכב מקוביות - קורה לפעמים שיורדת קוביה אחת ולאחר מכן עולות שתי קוביות.

בקיצור, טיפה מזייף (לרע/לטובה) :-)

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

שעון החום חסר משמעות, לא רוצה להגיד בוודאות אבל 99 אחוז שהוא לא יציג שום חום אלא כלל 3 מדרגות או משהו כזה, נגיד הוא עולה בזמן קבוע ורצוף ל90 ונשאר שם עד שהחום עולה מעל נקודה מסויימת

גם בגולף השעון מיוצב לטוב ולרע, לרע כי רק ב110 מעלות אתה מגלה שמשהו לא קשורה

לטוב כי זה מגניב שהוא ב90 פלס ולא זז מילימטר :D

המנוע בפאביה מעט רועש זה נכון,

נטלי (נטלי נכון?) אני מבין שרכשת רכב ואת מוקסמת ממנו, אבל לכל רכב יש חסרונות כן גם לרכב שלך, כדי שתכירי בעובדה ותלמדי להכיר בעובדה שאחרים ידברו עליהם.

גם לגולף שלי יש 2 מליון חסרונות בערך, את כולם ידעתי לפני שרכשתי ועדיין רכשתי, אז ?

קחי את החיים באיזי, ותטפלי ברעש מנוע בצורה הטובה - מערכת לפרצוף :)

פורסם
מד הדלק הדיגיטלי מורכב מקוביות - קורה לפעמים שיורדת קוביה אחת ולאחר מכן עולות שתי קוביות.

בקיצור, טיפה מזייף (לרע/לטובה) :-)

אל תתרגש, כאשר המיכל דלק יתרוקן ומנורת אזהרה תדלוק עלול לקרות מצב שאחרי נסיעה קצרה בעלייה/ירידה המנורה תתכבה ורק לאחר זמן מה מחשב הרכב יבין שחסר דלק ושוב פעם המנורה תדלוק.

מה לעשות שתוכנת המחשב לא הכי חכמה והתצוגה של כמות הדלק גם בשעון אנלוגי (אצלי בגולף דור 5) זזה לפעמים קצת ימינה/שמאלה למרות שכמות הדלק ב-30 שניות האחרונות לא השתנתה.

איזה כייף לי :)

פורסם
המנוע בפאביה מעט רועש זה נכון,

נטלי (נטלי נכון?) אני מבין שרכשת רכב ואת מוקסמת ממנו, אבל לכל רכב יש חסרונות כן גם לרכב שלך, כדי שתכירי בעובדה ותלמדי להכיר בעובדה שאחרים ידברו עליהם.

אני דווקא לא מוצא את זה כחסרון - הצליל שלו נחמד מאוד :twisted:

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

גם לגולף שלי יש 2 מליון חסרונות בערך, את כולם ידעתי לפני שרכשתי ועדיין רכשתי, אז ? - חלונות שנפלו/מנגנון נעילת דלתות. שאר החסרונות זו רק בעייה של אחזקה לא נכונה (לא שלך).

גולף שטופלה באהבה ובמסירות תעניק לך בחזרה אמינות בלתי מתפשרת.

קחי את החיים באיזי, ותטפלי ברעש מנוע בצורה הטובה - מערכת לפרצוף :)

לכול רכב יש חסרונות/מגרעות אבל גולף דור 4 מבחינת רמת איבזור+נוחות והמחיר בזמנו היתה שווה כול אגורה שחוקה.

איזה כייף לי :)

פורסם

טוב שאצלי בקסנטיה 1997 יש גם 4 חלונות חשמל, שעון טורים, גם שעון חום, גם ABS, גם כריות אוויר גם בלמי דיסק על 4 גלגלים, וגם בגאז' שנפתח עם כפתור על הדלת החמישית (ולא הבולשיט הזה של ידית ליד מושב הנהג).

אה, וגם מכסה מילוי דלק ננעל ע"י נעילה מרכזית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
גולף דור 4 מבחינת רמת איבזור+נוחות והמחיר בזמנו היתה שווה כול אגורה שחוקה.

מסכים בהחלט.

חוץ מהחלונות הנופלים שכחת לציין את חלקי הפלסטיק המתקלפים :)

פורסם

שנתחיל ?

• פלסטיקה מתקלפת
  • חלונות נופלים,
  • פלאנצ'ים של מים שהולכים כמו לחמניות,
  • מיקרו סוויץ' דלת שמתקלקל מהר מאוד
  • כרית אוויר במושב נוסע מאוד רגישה לטילטולים ומדליקה בחלק מהמכוניות נורת כריות אוויר - מצריך הגעה למוסך לאיפוס.
  • הפס גומי מעל משקוף הדלת נופל
  • בד בדלתות משתחרר ואחרי זמן קצר תהיה רופף
  • הגה עור שהצבע שלו לאט לאט נשחק
  • מנגנון מגבים שנכנס אליו לכלוך ותוקע אותו
  • אימפולר משאבת מים שמתפרק ותוקע אותך באמצע הדרך
  • רצועת מנוע נקרעת וסיבים נכנסים לטיימינג וקורעים אותו (בעיקר בTDI)
  • גירים מאוד רגישים
  • קולר גיר נסתם במקרה הטוב, במקרה הרע נפרץ ומכניס מים לגיר והורס אותו
  • קולר שמן מנוע נוטה להפרץ וגורם לכניסת שמן למערכת הקירור
  • מובילי מדיד שמן נשברים בקלות
  • טרמוסטט מתקלקל בקלות ואז הרכב לא מתחמם\מתקרר בנסיעה מחוץ לעיר
  • אחרי זמן מה הכיוון בדלתות הקידמיות משתנה ואז יש נקישה מאיזור המנעול (לא בכל הגולפים)
  • מנוע 2 ליטר צורך שמן (גם פה - לא בכל מנועי ה2 ליטר, יש כאלו שלא, אצלי לדוגמא:))

בקיצור הרשימה סופר ארוכה, ועם זאת - זאת קניה טובה, רכב מאובזר ומפנק עם טונות של יתרונות על מתחרות בשנתונים מקבילים

• תוכן חדש...