Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזו הודעה פסימית....

מנית את רוב התקלות האפשריות בגולף 4 בכל מבחר הדגמים המנועים והגירים. הסיכוי שמישהו יתקל בכולן הוא אפסי.

חלק ניכר מהן - עקב הזנחה פושעת.

המוביל של המדיד שמן זאת בהחלט טרגדיה להחליף את הפלסטיק הזה אחרי 7 שנים , כמה אמרת שזה עולה ? 13 ש"ח? :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עתיד, תאמין לי, אין מישהו שמכיר יותר ממני חסרונות על הפאביה.

יש הרבה, אבל לבוא ולהתלונן על דברים שלא היו ולא נבראו זה כבר מרגיז.

גיא, תמכתי בך שתלך ותסדר את ה"חור" כשעוד חשבתי שזה באמת חור, אבל זה אפילו לא חור, אין פה אחד שהצליח לראות את ה"חור" בתמונות ולבוא לעשות כזה בלאגן מכלום, באמת מוריד מהערך שלך, מבחינתי לפחות.

כל מה שאני שומעת כל הזמן ממך זה רק תלונות, עוד על הדברים הכי קטנים בעולם.

יש לי חור, המספר שלי, הניילונים שלי, הרעש מהמנוע, הגיר הוריד שני הילוכים, אין מד חום וכו.

ה"רעש" מהמנוע היה שם גם כשעשית נסיעת מבחן, אז זה לא הטריד אותך?

הגיר זה אותא גיר שהיה גם בנסיעת מבחן.

ואפילו הלוח שעונים, זה אותו לוח שעונים שהיה לך בנסיעת מבחן.

אז תתחיל לבוא אליך קצת יותר בתלונות, ובעוד 20 שנה כשתקנה רכב חדש, אל תחזור על אותן טעויות.

יש פה אנשים עם תלונות קצת יותר רציניות לגבי הרכב הזה, כאלה שבאמת עושים בו שימוש.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם
ה"רעש" מהמנוע היה שם גם כשעשית נסיעת מבחן, אז זה לא הטריד אותך?

הגיר זה אותו גיר שהיה גם בנסיעת מבחן.

ואפילו הלוח שעונים, זה אותו לוח שעונים שהיה לך בנסיעת מבחן.

יש פה אנשים עם תלונות קצת יותר רציניות לגבי הרכב הזה, כאלה שבאמת עושים בו שימוש.

גיא, אני נאלץ להסכים עם נטלי :-o.

אמרתי לך עשרות פעמים - תתחיל להנות מהרכב במקום להתמקד בדברים חסרי משמעות (מספר רישוי, ניילונים חסרים ואפילו ה"חור" [למרות שהכעס שלך מוצדק במקרה הנ"ל] בדש').

סיים כבר את ההרצה ותתחיל להנות מהכסופה :-).

אני והכחולה חגגנו - אתמול - 7 חודשים.

מתקרבים בצעדי ענק ל-9000 ק"מ (סופ"ש הקרוב) :-P.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

יאללה אוראל,זה ק"מ מטורף- הגיע הזמן למכור ולהתקדם הלאה למשהו אחר, משהו שונה , משהו שעוד לא התנסית בו :

למשל: פאביה בצבע אחר :wink:

סטיו, כפי שאמרתי לך בשרשורים בעבר - שמור את המכתבים והקשר עם היבואן למקרה שחס וחלילה יהיו בעיות רציניות, ע"ע מקרה זאב זאב.

אם תתיש אותם עם שטויות , בסוף לא יטפלו בך כאשר באמת תצטרך טיפול מהותי.

ברכב שלי יש סיומת 24 , והוא בן 8 עוד מעט,גם אותי דפקו כנראה כי רוב הגולפים שנת 2001 הם עם סיומת 10 , רק בעקבות השרשור שלך בכלל חשבתי על זה , ואז אחרי שניה הפסקתי לחשוב כי זה לא מעניין.

כשתמכור את הרכב שלך עם הסיומת 61 בעוד 20-25 שנה זה כבר לא יעניין אף אחד (לא שזה מעניין כיום)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
יאללה אוראל,זה ק"מ מטורף- הגיע הזמן למכור ולהתקדם הלאה למשהו אחר, משהו שונה , משהו שעוד לא התנסית בו :

למשל: פאביה בצבע אחר :wink:

אייל, אני דווקא מתכנן "להתפרע" הפעם - להחליף צבע (חוזרים לצהוב) ולהחליף גרסה (משתדרגים ל-1.9TDI) :-P

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מה זה 1.9 TDI? סה"כ 105 סוסונים מסכנים. אם היו שם 260-270 כ"ס (נגיד,סתם אני זורק) אז היינו מדברים :-)

פורסם

אייל דפקו אותך, לי יש 35 בסוף :D

איך קנית גולף עם מספר כזה ? ביזיון :)

נטלי, את לוקחת את זה קשה כאילו את נציגות של צ'מפיון (את נציגות?)

אוראל, תייבא 1.9TDI - 150 כס ותשתול :)

פורסם
אוראל, תייבא 1.9TDI - 150 כס ותשתול :)

גורל, יותר פשוט לעשות פרוייקט על TDI 105 מאשר לייבא TDI 150.

קצת חרגנו מהנושא המקורי, אז נשוב אליו בחזרה.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

נטלי- לא התלוננתי מעולם שהרעש מהמנוע או הורדת 2 ההילוכים בגיר מפריעים לי, רק ציינתי בכתבה שזה קיים.

הורדת 2 ההילוכים דווקא מצויינת לעקיפות, למה שאני אתלונן על זה? להתלונן על דבר טוב?

בעיניין החור: זה יותר שריטה, כשאני מנסה לצלם את זה עם מצלמה שעולה 2 ש"ח מסוג Kodak c340 אין התמקדות על האיזור ולכן לא ראו טוב. תאמיני לי- יש שריטה, אבל היא טופלה והחלקים שבלטו- הוסרו.

גם לאחר שראית את התמונות רשמת לי ללכת לסדר את זה, את מוזמנת להביט בשרשור ההוא ולראות את תגובתך, כנראה את לא זוכרת..

אייל- אני רק שלחתי מכתב ליבואן שמדגיש שההתנערות והשירות היה לא במקום, בכל אופן לא דרשתי מהם כלום, ואפילו כשהתקשרו כדי לבקש ממני להגיע למוסך כדי שיועץ שירות יראה את זה- אמרתי להם שאני מוותר ואטפל בזה בעצמי.

בכל אופן לאחר התייעצות עם מרק בה"פ שהסביר לי כמה דברים מאוד חשובים, החלטתי לוותר לחלוטין על החלפת הלוח.

אוראל- יש שמועות שהפאביה הבאה שלך תהיה ללא דוושת מצמד- האם הגיוני? :-)

פורסם
אוראל- יש שמועות שהפאביה הבאה שלך תהיה ללא דוושת מצמד- האם הגיוני? :-)

לא הבאה, אולי הבאה באה :-).

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
סליחה על ההקפצה, אבל יש עדכון ושאלה בנושא ולא רציתי לפתוח שרשור חדש.

קודם כל שלחתי למחלקה הטכנית של צ'מפיון מייל עם השאלה והם לא טרחו להשיב לי. (אגב- מרק שלחתי אליך ה"פ :-)).

בזבזתי שעות בחיפושי תמונות של לוחות שעונים בפורמים בחו"ל, ושמתי לב שסקודה מייצרים אחד לאחד לוח שעונים מפואר עבור הדגם שלי, ואני אפרט:

שלי דגם "ספורט"-> סקאלת סל"ד עד 8000 ולא עד 6000. קיים בלוח המפואר.

הרכב עם גיר אוטומט-> יש בלוח המפואר תצוגה של ההילוכים, ולא כמו בגיר רגיל שאין שום מידע על ההילוך המשולב.

הרכב עם רדיו לא מקורי-> החלק העליון של הצג המידע מוסתר. לרכבים בעלי רדיו מקורי יש שם מידע על השיר המתנגן.

בקיצור VAG מייצרים עבור הדגם שלי לוח שעונים מפואר, ועכשיו לשאלה המענינת:

במסגרת החיפושים שלי באינטרנט, נתקלתי באתר הבא ובו תמונות של 2 הלוחות, וכנראה שאלה בנושא.

לא הצלחתי להבין את השפה שהם כותבים בה, ותרגום בכל ה- 12 שפות דרך "בבילון" לא הניב שום תוצאות.

לכן החלטתי לפנות אליכם: האם מישהו יודע איזה שפה זו ומבין את השפה, ויכול לדעת מזה האם החלפת הלוח אפשרית?

השרשור כאן:

http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=14806

תודה ענקית מראש,

גיא.

הנה מתורגם ישר לעברית

http://translate.google.com/translate?hl=en&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fforum.skodahome.cz%2Findex.php%3Fshowtopic%3D14806&sl=cs&tl=iw&history_state0=

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אחרי שראיתי את התמונות כבר אמרתי לך כסוג של בדיחה ללכת ולסדר את זה, בדיחה שהייתה פעם מצחיקה, והיום מאוד עצובה, ראה סעיף בובליל.

עתיד, אם אני הייתי מהנציגות של צ'מפיון מצבם היה רע מאוד.

ואני לוקחת את זה קשה כי מרגיז אותי מאוד לראות מישהו שמתלונן על כאלה שטויות, בעוד שלי מתוכנן כבר הביקור השביעי (!!!!!!) שביעי! שביעי! במוסך. :x

אני מנסה לראות הכל באופטימיות ( :brickwall: ) ולא לקחת הכל ללב ( :bigcry: ).

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

ליאור- תודה! איך עשית את זה?

נטלי- סוג של בדיחה? מה זאת אומרת בדיחה? באמת שאני לא יודע כיצד לקרוא אותך. קודם אמרת שאמרת לי ללכת להחליף את המכסה לפני שראית את התמונות, אחרי שהזכרתי לך שזה לא היה כך, ודווקא גם אחרי שראית את התמונות אמרת לי עדיין לגשת ולהחליף אז את עכשיו אומרת שזה היה בדיחה?

ומה הבעיה עם בובליל? חבל שהוא לא זכה, בן אדם 10. אין לי שום בעיות נגד שפרה, אבל לשבת 3 חודשים ליד עץ ולסרוג עליו בדים ואח"כ לזכות במיליון זה לא מציאותי.

ואם היו לי תקלות ברכב שמצדיקות 7 פעמים ביקורים במוסך לא יודע מה הייתי עושה, זה נשמע הזוי.

פורסם
ואם היו לי תקלות ברכב שמצדיקות 7 פעמים ביקורים במוסך לא יודע מה הייתי עושה, זה נשמע הזוי.

סתם בכיינית - הולכת להחליף את הקורה A השנייה שהגיע :-P.

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...