Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שקראתי את זה, נכנס לי קצת רעל לנסות לבנות אחד אצלי.

(לאלה שלא קוראים אנגלית: האתר מדריך אותך איך למצוא פתח יניקה טוב באוטו, ע"פ העיקרון שכשהאוטו מתקדם קדימה בנסיעה, האוויר סביבו נדחף אחורה. ישנם נקודות באוטו שהאוויר נדחף ממש חזק, ואפשר לנצל את זה כדי שבזמן נסיעה הרוח הנגדית תדחוף אוויר למנוע, ולא רק תתעל אותו למנוע. רעיון ידוע).

הרעיון הוא פשוט למצא נקודה טובה להכנסת אוויר (בלי לקדוח חור "8 באוטו).

אני לא מצליח למצא מפסק לחץ אוויר (כמו שמסבירים באתר) כדי למצא את הנקודה הטובה ביותר, ואני לא בטוח שהנקודה שמצאתי טובה אבל זאת הסכמה:

puntointakeschemaef8.jpg

הרעיון הוא ליצור חור נוסף בצידה של התיבה של הפילטר (נגיד, בקוטר 10 ס"מ), ולחבר צינור בין הנקודה הזו לפתח הימני בטמבון.

דעות בעד\נגד?

רעיונות?

תרומות?

יניב.

thpix.gif

thpix.gif

• תוכן חדש...