Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Morel PULSE או JBL GTO6507

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני רוצה לקנות קומפוננט לרכב 6.5 והתקציב שלי הוא 500 שקל+-

יש לי התלבטות בין Morel PULSE ו-JBL GTO6507 .

הJBL הוא 70RMS והמורל הוא 120RMS (סגנון המוזיקה שהם אמורים לנגן הוא אלקטרו,היפ הופ,ומזרחית)

על מה אתם ממליצים מבין שניהם? או אפילו דגם אחר במחיר הזה?

ידוע לכם איפה ניתן לשמוע את שניהם באזור נתניה?

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

לפי דעתי מורל עדיף אבל זהירות עם טוויטרים של פולס נשרפים די מהר בפול ווליום

- alloy block,Vtec, Bosch Motronic ME7 fuel-injected

producing200HP 2.2-liter,Honda type R. Need we say more..

soon!....

פורסם

יש לי את הJBL ,מרוצה מהם מאוד.המידים מצויינים אבל הטוויטרים צורמים לאללה(בווליום גבוה).שמעתי את הפולס אצל כמה אנשים במפגשים ולטעמי הם בינוניים משהו.המידים אומנם נותנים באס נחמד(וגם זה עד ווליום מסויים),אבל הם קצת חלשים מידי לטעמי.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

כנראה שאלך על הJBL תודה רבה. בקשר לאולם תצוגה יש למישהו תשובה?

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

לא'דע לגבי אולם תצוגה,אבל אם אתה רוצה לשמוע את הסטים הנ"ל או סתם לשמוע אודיו איכותי לרכב,אתה מוזמן לבוא למפגש הקרוב.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

• תוכן חדש...