Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופנועים

asaf572
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
סוזוקי קטאנה 1100S 81-82, אופנוע שאני מאוד רוצה באוסף

קיבלת , ומהר , אפילו שניים.

בהצלחה

Ka.JPG

Ka1.JPG

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

ישי שלום,אם האופנוע שבתמונה הימנית זה האופנוע הוא שווה כול שקל ,עכשיו תשאל למה?כי יש לו מנוע קירור אוויר שמן [ככול הנראה של f 1100]ויש לו פרונט הפוך, ועוד מיני אקסטרות שלא היו במקור.

פורסם
ישי שלום,אם האופנוע שבתמונה הימנית זה האופנוע הוא שווה כול שקל ,עכשיו תשאל למה?כי יש לו מנוע קירור אוויר שמן [ככול הנראה של f 1100]ויש לו פרונט הפוך, ועוד מיני אקסטרות שלא היו במקור.

במקרה שלנו חוסר מקוריות לא מוסיף....:wink:

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
סוזוקי קטאנה 1100S 81-82, אופנוע שאני מאוד רוצה באוסף, ביחד עם RG500 GAMMA, ו- XN85

ביריד החלפים האחרון באימולה, היה ניתן לראות אופנועים רבים, בינהם האופנוע שאתה חושק בו.

ל'

IMG_2580 (Large).jpg

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מבקש חו"ד לגבי רכישת HONDA CB 400 או SUZUKI GSX 400 שנים 1979-1980 - מי אמין יותר?, למי קל יותר למצוא חלפים?, על מי קל ונוח יותר לרכב?.

אודה על תגובות.

מצא משה

פורסם

רק תיקון קל,

ב79 הGS הוא 425 ובשנת 80 הוא הפך ל450.

לי אישית יש 425 שאוטוטו ישוחזר..בנתיים אספתי חלקים, חלקים בארץ אין בארה"ב לא חסר.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

עקב החרם הערבי, לא היה יבוא אופנועים סדיר מיפן באותן שנים.

הכלים שהגיעו באותם שנים היו רק ביבוא אישי (וכך גם החלקי חילוף).

רק בתחילת שנות השמונים (82 אם אני לא טועה), נפתחה סוכנות סוזוקי בישראל ושאר הסוכנויות נפתחו עשר שנים מאוחר יותר.

כך שבשנים האלה לא היה יבוא חלקים סדיר לארץ והחלקים היו נדירים ויקרים.

אם תמצא דגם של סוזוקי שיוצר ללא שינוי גם אחרי שנת 82 אז יש סיכוי טוב למצוא חלקים.

בהצלחה

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

רק בתחילת שנות השמונים (82 אם אני לא טועה), נפתחה סוכנות סוזוקי בישראל ושאר הסוכנויות נפתחו עשר שנים מאוחר יותר.

אם תמצא דגם של סוזוקי שיוצר ללא שינוי גם אחרי שנת 82 אז יש סיכוי טוב למצוא חלקים.

בהצלחה

בתור בעל סוזוקי ישן [1100 שנת 80]יש מצב לחלקים בחברה ואם אין,ישנו מחסנאי בשם יוסי [דנסטל]מומחה בדגמים הישנים שיכול להביא חלקים גם לישנים ,אגב סוזוקי [אבניר] נפתחה מ 84

פורסם

בהצלחה

השאלה היא למה בארץ?

בארץ?! מי קונה במחירים של הארץ...

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
השאלה היא למה בארץ?

בארץ?! מי קונה במחירים של הארץ...

תתפלא,כאחד שהיה יותר מפעם אחת במחסן של אבניר:-)יש אפשרות ל עד 70% הנחה על חלקים מדגמים ישנים ,כאחד שמחזיק סוזוקי ישן[80]ישנם חלקים של 1100 es [ שיובא באופן סדיר ]שהם אותו דבר ,ככה שאם נשאר משהו אצלם הם עושים "נקיון".

פורסם

ומה זה שווה: גם לא מקורי, וגם חלקים, שאפשר להשיג הרבה יותר בקלות ובמחירים זולים היום! מה, הבעיה היום לקנות 1100F מכוסח בגרושים ולעשות ממנו מה שרוצים? למה צריך לשחוט קלאסיקה בשביל זה?:roll: ועוד למכור את זה במחיר גבוה?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...