Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:wink:שלום,

ליד הבית שלי יש מדרכה (קטע אפור שמותר לחנות לצידו) שבחלקו יש פתחי ניקוז מים לביוב.

אותו חלק של הניקוז (חלק מצד המדרכה) שבור וחד מאוד. היום בפעם השניה כבר תוך חודשיים הצמיג ברכב שלי נכנס באותו חלק ונקרע לגמרי !

למי אפשר לפנות באותו נושא ? יש כאן עילה לתביעה כלשהי ?

אני אעלה תמונה בקרוב.

דבר נוסף,

באותו קטע כביש יש 2 פסי האטה במרחק של 30 מטר האחד מהשני, לצד האחד יש תמרור והשני לא מסומן ע"י תמרור.

בחודש שעבר אחד מבני משפחתי נהג ברכב ונכנס באותו פס האטה (שהוא גבוה מאוד מהרגיל) וכתוצאה מכך נשבר אגן השמן ונעשה נזק חמור לרכב !

הרכב תוקן במוסך מורשה ויש קבלות על הכל.

עם אותה השאלה, למי פונים ? יש טעם בכלל לנסות ?

תודה רבה ושבת שלום !

פורסם

ללא ספק, יש למי לפנות ולצפות לקבלת פיצויים.

פנו לעירייה ונסו להתלונן. אם זה לא יעזור, ללא ספק יש עילה לתביעה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

כיוון שהידע שלי לא כזה חזק בניסוחים, ואיני יודע בדיוק אילו דברים עלי להציג/לאסוף מלבד תמונות, מישהו יכול לתת כיוון מסויים ?

האם ניתן לבקש פיצוי על שני הדברים יחד וגם אם כן, עדיף כל עניין לחוד ?

שוב תודה.

פורסם

לגבי הצמיג לא נראה לי שיש לך קייס כי אתה לא אמור לגעת איתו במדרכה ובדיוק כמו שאין לך עילה אם עלית על המדרכה ונכנסת בכדורי הבטון בגלל שהם נמוכים ולא רואים אותם כך גם במקרה הזה.

בקשר לאגן השמן אולי יש סיכוי אבל אל תשכח שתמרור שמוצב נשאר בתוקף עד לצומת הקרוב או תמרור שמבטל אותו. שווה לברר אם יש תקן או תקנה בקשר לצורת הבאמפרים ואם הם אעומדים בה כי אם לא אז התמרור לא יפטור אותם מאחריות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תצלם את המדרכה ואת הגלגל הקרוע.

כדאי גם להוסיף תמונה שרואים את כיוון הנסיעה.

פנה לעיריה,הצג בפניהם את התמונות ובקש מהם בצורה מכובדת לפצות אותך.

לא יילך? יש מספיק עו"ד שימחו לעשות את העבודה הזאת בשבילך.

פורסם

אם המקום כ"כ חד שהוא חותך צמיג,תחשוב מה היה קורה אם חס וחלילה מישהו היה נופל על זה?.

יש כאן עילה לתביעה.

בקשר לפסי האטה שמעתי פעם שאמור להיות גובה מסויים של פס האטה אחרת הוא לא תיקני,לא יודע אם זה נכון אבל תבדוק את זה.

פורסם
אם המקום כ"כ חד שהוא חותך צמיג,תחשוב מה היה קורה אם חס וחלילה מישהו היה נופל על זה?.

יש כאן עילה לתביעה.

בקשר לפסי האטה שמעתי פעם שאמור להיות גובה מסויים של פס האטה אחרת הוא לא תיקני,לא יודע אם זה נכון אבל תבדוק את זה.

1)בעיקרון זה אשמת הנהג שהתקרב מידי למדרכה הוא לא אמור לעשות זאת,עילה לתביעה סביר להניח שלא תהיה על אף שהמקום חד ויגרום פציעה לאדם הם יגידו לך במוקד 106 שתשאיר כתובת והם יבדקו את העניין ובמידת הצורך יתקנו.

עם בנאדם באמת היה נופל שם ונחתך זו הייתה עילה לתביעה כי הוא רשאי להשתמש במדרכה ולא הרכב.

2)עד כמה שאני יודע מדובר בשילוב בין גובה לבין אורך. ככל שאורך פס ההאטה קצר יותר, ברור שגובהו צריך להיות נמוך יותר.

אני ראיתי פסי האטה בגובה 30 ס"מ אשר מתפרסים לאורך של כשני מטרים...

אני חושב שבמשרדו של כל מהנדס עיר תוכל למצוא את ההגדרות לתחום המידות התקני של פסי האטה.

אולי זאת בכלל הבעיה במתלי הרכב.

עם אתה רוצה להוכיח שהוא גובה פשוט תמדוד כ5 פסי האטה עשה ממוצע והשווה לגובה הפס הבעייתי לדברך.

פורסם

תודה לכולם,

קודם כל, פסי ההאטה לא מתפרסים לאורך ארוך (אם בכלל, כאורך פס האטה רגיל) וגובהם גם ע"י מראית העין נראה ענק !!

לגבי המדרכה, הזכרתי ואמרתי שמדובר בפתח ניקוז ביוב שאמור להיות פתוח בצלע הצדדית שלו בלבד וכאן מדובר גם בצלע העליונה ששבורה ולכן יש מעין "שפיץ" ממש חד שלא לדבר אם מישהו ישים את הרגל הוא יפול ואפילו 2 רגלים יכולות להכנס בחור הזה !

לגבי התמרור שצריך להיות מוצב לצד פס ההאטה, לפי הבנתי, כל פס האטה והתמרור שלו !

מישהו נוסף עם חו"ד ?

פורסם
,

לגבי התמרור שצריך להיות מוצב לצד פס ההאטה, לפי הבנתי, כל פס האטה והתמרור שלו !

?

לא שמים תמרור לפני כל פס האטה.

תמרור אחד אמור להיות מוצב לפני הפס הראשון שבתחילת הרחוב,והוא תקף עד לצומת הבאה או תמרור המבטל אותו.

לגבי פתח הניקוז עם תוכל להעלות תמונה שכולנו נבין על מה מדובר.

• תוכן חדש...