Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז קודם כל אני רוצה לנצל את הבמה הזאת ולהודות לרוני ואלי ועזרו לי המון מאחורי הקלעים אם זה בהכנת הטבעות לרמקולים ועד לטיפים קטנים שמאוד עזרו לי

למי שזוכר אחרי השדרוג האחרון שלי לא הייתי מרוצה מהתוצאה ואחרי ששמעתי כמה מערכות 3 חלקים החלטתי ללכת על זה עד הסוף ולעבוד ל3 חלקים מוגבר אקטיבי.

הפעם החלטתי להשקיע בבניה והתקנה בלי לעגל פינות ובלי להתעצל ואני יכול לומר בפה מלאה שלמרות שאין לי את כל הכלים המתאימים ולמרות שאין לי את הניסיון שיש פה לכמה אנשים בפורום אני מרוצה מהתוצאה ומהרף הגבוה שהצבתי לעצמי והתוצאות מדברות בעד עצמן, סך הכל עבודה שניה שלי שקשורה בפיבר.

היום אני יכול להגיד שהגעתי למצב שאני יכול להנות מהמערכת ברכב שלי בלי לחשוב על שדרוגים התידיעים.

מבחינת ההגברה שלי, אני חושב שהגעתי למצב אידיאלי מבחינתי באמת שלא יכולתי לבקש יותר.

ולדבר החשוב באמת איך שומעים?

התוצאה מעולה בלי הרבה כיוונים ובלי יותר מדיי התעסקויות אם בפרוססור המערכת נשמעת לא פחות ממדהים!

כמובן שאם כיוונים נוספים אפשר יהיה לשפר עוד יותר את התוצאה, כמובן אני לא שוכח שהמיד שלי עוד לא נפתח לחלוטין ובכל זאת הוא נשמע יותר טוב מיום ליום.

עוד דבר שאף פעם לא האמנתי זה שאני ישמע מוזיקה בלי סאב! הוופר עושה עבודה מדהימה וכל מי שישב ברכב שלי לא האמין שהסאב לא עובד, כמובן שכל זה קרה רק אחרי שהורדתי את הוופר לנגד סביב ה350 הרץ.

ולמרות זאת עדין לא בטוח שאני ישאר אם המוופר הנ"ל ומאוד יכול להיות שהוא יוחלף בקרוב אני עדין שוקל זאת, בכל מקרה הבניה בדלת תוחלף לבניה מפיבר למראה יותר הסטטי ונקי.

בעניין הטוויטר היה לי הרבה התלבטויות בהתחלה רציתי למכור אותו ולהחליף למשהו אחרי, אחרי ששמעתי טוויטרים שונים ואחרי התיעצות אם אלי שמכיר את הסופרימו יותר טוב מכל בנאדם אחר כאן לא מצאתי את הטוויטרים שעשה לי את זה ונשארתי איתו.

הקורות הוחלפו ונעשתה בניה חדשה בזווית חדשה שנבחרה ביחד אם אלי.

היום אני יכול להגיד שאני לא מתחרט אפילו לרגע השארתי את הסופרימו אצלי כי הם עושים עבודה מדהימה!

המיד הנבחר הוא L4 , בהתחלה היה חשש איך הוא ישתלב אם הטוויטר שלי, אבל התברר שהשילוב בניהם היה שילוב מוצלח שמוכיח את עצמו.

נעשתה בניה בקיק פאנל שהוכיחה את עצמה כבחירה מעולה. כמובן שאני חייב לציין שאלי ורוני עזרו לי אם הטבעות והזווית של הקיק(שוב תודה).

הסט אפ שלי:

DVD Alpine IVA-D310

פרוססור -PXA-H701

טוויטרים -מורל סופרימו הגדולים

מיד -L4 Hybrid Audio

וופר-ScanSpeak 18W

סאב- HERTZ HI-ENERGY HX300

הגברה:

DLS Ultimate A4-עבור המידים והטוויטרים

DLS Ultimate A3-עבור הוופרים

DLS Ultimate A6-עבור הסאב

בגדול זהו, השמח לקבל תגובות וחוות דעת וכמובן לענות על שאלות אם יש.

יש הרבה תמונות אז בבקשה קצת סבלנות...

DSC02503.jpg

DSC02495.jpg

DSC00133.JPG

DSC00135.JPG

DSC00137.JPG

P1010008.jpg

P1010007.jpg

P1010006.jpg

IBIZA 20vt

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראה סוף הדרך !!

תתחדש !!

אתה מצחיק, התחלת עם לא רוצה/צריך לשדרג, סיימת עם אני כנראה אשדרג - בטח כבר שדרגת...:-D

חגי

...CASKA for life

פורסם

אלי תתחדש , טוב נו כבר אמרתי לך את זה כבר .

אבל שוב .

אני מוכרח לציין שעכשיו הוופר שלך מנגן כמו שהוא צריך לנגן והוא עושה זאת כמו גדול

כמו כן השילוב של כל האלמנטים בא חלק מאד ומשתלב יופי טופי

נקודה תחתונה , תתחדש שמחתי לעזור ואשמח לעזור בעתיד.

פאצ'ינג! אתה יודע לעבוד טוב מאד עם פיבר , איפה אדי לאנוס שיהלל אותך וירד על עצמו כמו הוא לא טוב בזה :)

פורסם

אלי, כל הכבוד.

תתחדש. ראיתי את זה במציאות וזה באמת יצא יפה. - דבר מבורך, למי שניחן בידיים טובות, סבלנות וסבא אחלה גבר..

לאחר שמיעת המערכת אצלך אני יכול לומר לך שהיא נשמעת אחלה לגמרי. פתיחת המיד + טיונינג נוסף תביא שם לשמיעה מעולה.

הערה קטנה: הגרילים הללו לוופרים באמת שומרים על הדרייברים [היקרים], אבל וויזואלית הייתי בוחר באחרים, משהו שישתלב לך עם המיד ו/או הטוויטר.

ושוב תתחדש!

פורסם
אני חייב להגיד שזה נראה ממש סקסי...:shock:

מתי אפשר לשמוע?

אתה מגיע למפגש יום שבת?

אני מאוד ישתדל להגיע למפגש ביום שבת ולשמוע כמה דברים שמזמן רציתי לשמוע.

אתה מצחיק, התחלת עם לא רוצה/צריך לשדרג, סיימת עם אני כנראה אשדרג - בטח כבר שדרגת...:-D

חגי

נכון מאוד אני לא רוצה לשדרג אבל כמו שרשמתי נשארה רק הדילמה של הוופר כל שאר החלקים סגורים.

אני מחכה לוופר החדש ואז נראה מה עושים.

אלי תתחדש , טוב נו כבר אמרתי לך את זה כבר .

אבל שוב .

אני מוכרח לציין שעכשיו הוופר שלך מנגן כמו שהוא צריך לנגן והוא עושה זאת כמו גדול

כמו כן השילוב של כל האלמנטים בא חלק מאד ומשתלב יופי טופי

נקודה תחתונה , תתחדש שמחתי לעזור ואשמח לעזור בעתיד.

פאצ'ינג! אתה יודע לעבוד טוב מאד עם פיבר , איפה אדי לאנוס שיהלל אותך וירד על עצמו כמו הוא לא טוב בזה :)

רוני ואלי שוב תודה על העזרה וכל הטיפים שקבלתי ממכם.

אני חייב לשאול בפעם המי יודע כמה, מה קורה אם הוופרים שלי?!

תתחדש עבודה יפה מאוד

את התפירות של העור עשית לבד ?

את התפירה עשה לי רפד רכב שקבלתי עליו המלצות וכמו שרואים הוא עשה עבודה מעולה!

הערה קטנה: הגרילים הללו לוופרים באמת שומרים על הדרייברים [היקרים], אבל וויזואלית הייתי בוחר באחרים, משהו שישתלב לך עם המיד ו/או הטוויטר.

צביקה הכי מצחיק זה כמה סבא שלי מפורסם פה בפורום והוא עד היום לא יודע מה הוא הביא לי במזוודות.

בעניין הגרילים ציינתי בהודעה הראשונה שלי בכל מקרה אני ישנה את הבניה בדלת גם אם אני יחליף וופר וגם אם לא וכמובן שיבוא גריל בהתאם שיחליף את הגריל הנוכחי.

IBIZA 20vt

• תוכן חדש...