Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם רכב אזה עשה את הקילומטרים שלו בכביש, אז זה כמו רכב שעבר הרבה פחות קילומטרים, אבל בעיר (מבחינת גיר מנוע).

מבחינת מתלים וכד', הם עלולים להיות שחוקים למדי, אלא אם כן הוחלפו.

להתקרב אפשר. רוב גלגלי שיניים ברכב אינם גלויים והוא לא יאכול אותך. האם לקנות? - זה כבר שיקול שלך, ביחיס למחיר ומצב הרכב לאחר בדיקה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יש מנועי בנזין, שמחזיקים גם יותר מ-300,000 אם טופלו בצורה מסודרת,לא עברו אירועי התחממות חריגים למשל:במרצדס .

העניין הוא ,שיכול להיות שברכב תוקנו חלקים חשובים:מנוע /גיר ואז יהיה שקט לפחות מהמכלולים העיקריים.

מצד שני יכול להיות שהבלאי העצום של הרכב,שלא בא לידי ביטוי רק המנוע וגיר עלול לתת את אותותיו ברכב עם כזה קילומטרא'ז.

זה יכול להיות עניין של מחיר,וגם יכול להיות שלא ממש שווה להתקרב.

אם אתה ממש להוט,כדאי לקחת לבדיקה במוסך, שמתמחה בהונדה שם פרט לתאונות שאולי יתגלו תדע מה גודל הבור מבחינה של השקעה בתיקונים שאתה עלול להיכנס אליו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מנוע הוא אמנם מכלול עיקרי, יקר ומתבלה ברכב אבל הוא לא המכלול היחידי שסובל מבלאי כתוצאה מנסועה גבוהה.

בולמים, תושבות כאלו ואחרות, חלקי פלסטיק (חלקם יקרים מאוד), מושבים, חלקי מערכת פליטה וכן הלאה סובלים כולם מבלאי עקב נסועה גבוהה, גם אם מדובר בנסועה בין עירונית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
לאור כמות הק"מ הגבוה האים הרכב יראה אמינות לאורך זמן ?

מה המצב הכללי של המכונית ?

מבחינת מראה (פנים וחוץ)

איך האוטו נוסע (נסעת עליו?)

תפרט..

פורסם

רק תחשוב שפתחו את ידיות הדלתות במשך 300 אלף ק"מ, התניעו את הרכב, הבולמי זעזועים עבדו, המותחנים עבדו, לוח השעונים עבד. הכל עבד - ובכמויות.

אני רכשתי סיטרואן 98 עם 290 אלף ק"מ - על המקום שלחתי אותה ליישור קו במוסך מורשה, כי ידעתי שאם לא אעשה זאת אני הולך ליפול על תיקון כל יומיים. המחיר הזול שלה הפך אותה לקניה משתלמת, כולל היישור קו שקנה לי שקט נפשי.

אני לא בטוח שנותנים לך מחיר אטרקטיבי כ"כ על ההונדה הזו, שיהפוך אותה למציאה אמיתית.

פורסם

למה לא בעצם?

ברכבי דיזל הנהג לא יושב על המושבים? לא מסובב את ההגה? לא נכנס לפגעי מע"צ? לא מפעיל את ידית האיתות?

בלאי הוא בלאי, ומנוע הוא רק מכלול אחד שמתבלה אחרי 300K קילומטרים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

צדיקים, מלאכתם נעשית בידי אחרים.

באמת שהמנוע זה החלק הכי פחות מעניין במכונית של 300 אלף ק"מ. הפוטנציאל לעצבים הוא עצום...

לדעתי הסיבה היחידה שהבנאדם שוקל בכלל לרכוש את הרכב זה בגלל שההונדה לא בתקציב שלו ועם הק"מ הזה הוא יכול להרשות לעצמו את הרכב.

• תוכן חדש...