Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש עזרה עם נגן SANSA E250

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, ברשותי SANSA E250 של SANDISK. לאחרונה הוא התחיל לעשות בעיות:

כאשר אני מנגן שיר, השיר הראשון עובד אבל כל השירים שאחריו מועברים ומופיע הרבה פעמים BAD TRACK וככה זה ממשיך עד שהוא נירגע וחוזר לתפריט הראשי.

כאשר אני נכנס לתיקיית MUSIC במחשב כשהנגן מחובר, המכשיר מתנתק מהUSB ועושה RESTART לעצמו.

בנוסף, כשהצלחתי להיכנס לתיקיית הMUSIC ראיתי שהופיעו שם המון קבצים בג'יבריש שכניראה מראים על וירוס כלשהו או תקלה כלשהי. קבצים שלא אמורים להיות שם.

אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי עם הבעיה.

נ.ב

ניסיתי לעשות עידכון גירסא וכוד' וזה לא עזר.

פורסם

אממ ניסיתי למחוק את כל קבצי המוזיקה וגם את הקבצים הנ"ל אבל זה לא הצליח.

הקבצים המוזרים חוזרים, המוזיקה לא נמחקת. רוב הזמן גם אי אפשר להיכנס בכלל לתיקיית הMUSIC.

פורסם
אממ ניסיתי למחוק את כל קבצי המוזיקה וגם את הקבצים הנ"ל אבל זה לא הצליח.

הקבצים המוזרים חוזרים, המוזיקה לא נמחקת. רוב הזמן גם אי אפשר להיכנס בכלל לתיקיית הMUSIC.

תנסה לעשות reset למכשיר, אמור להיות חריץ קטן בגוף המכשיר שבעזרת חוד של עט אתה יכול ללחוץ שם, אם זה לא עוזר תעשה פורמט דרך ההגדרות של המכשיר.

פורסם

אין חריץ נגיש. אני רואה חור ממש ממש קטן אבל כדי להגיע אליו צריך לפרק את החלק האחורי של המכשיר.

אין לי מברג בגודל כזה קטן.

איך אני מפרמט בעזרת ההגדרות? (לא ראיתי שם אפשרות למחיקת כל הקבצים)

פורסם

לא מכיר במדויק את הדגם הנ"ל אבל בעיקרון אמור להיות חריץ קטן שמעליו כתוב RESET, לחיצה בפנים עם חוד של עט או מברג דק ייאפסו את הגדרות המכשיר.

אם זה לא עוזר בתוך ההגדרות יש אפשרות לפרמט(לאתחל) את הזיכרון.

יצא לי להתעסק עם דגם הVIEW שם יש בוודאות את שתי האפשרויות ואני מאמין שבכל הדגמים של סנדיסק הן קיימות.

• תוכן חדש...