Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

באיזה תאריך תרצה לקיים את מפגש אודיו-אש הקרוב ?  

74 הצבעות

1. 1. באיזה תאריך תרצה לקיים את מפגש אודיו-אש הקרוב ?

• 24.10
      18
    • 25.10
      31
    • 31.10
      8
    • 1.11
      17

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

אני מריץ סקר עם תאריכים למפגש אודיו-אש (מפגש אודיו + על האש כמובן) .

לטובת שומרי המסורות למיניהם ולטובת כולם בעצם הוספתי גם את אופצית שישי , כל אחד שיצביע לתאריך שמתאים לו יותר ולפי זה יקבע תאריך המפגש.

קדימה ברעל.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

רק לעניין שומרי המסורת - השבת נכנסת בתקופה זו ב-16:30 (ויורד..) ככה שזה די לא רלוונטי אלא אם כן המפגש מתחיל יותר מוקדם מבדרך כלל.

HU: PRS

FRONT: Morel hybrid 5

SUB: Focal 27A

AMP: Bazooka EL460

פורסם
רק לעניין שומרי המסורת - השבת נכנסת בתקופה זו ב-16:30 (ויורד..) ככה שזה די לא רלוונטי אלא אם כן המפגש מתחיל יותר מוקדם מבדרך כלל.

+1.

רק להוסיף- אם כבר חודשים על מפגש ביום שישי אז שלא יהיה על האש כי על האש לפני ארוחת שישי זה כבד לדעתי.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

כך גם אני,אבל הצבעתי איפה שהרוב,ואם אתם שואלים אז כן,אם כולם ידפקו ראש בקיר גם אני אדפוק:lol:

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם
+1.

רק להוסיף- אם כבר חודשים על מפגש ביום שישי אז שלא יהיה על האש כי על האש לפני ארוחת שישי זה כבד לדעתי.

2+

אנ גם חושב שלא כדאי לעשות מפגש בלי על האש , ולפני ארוחת שבת זה פחות הפקטיבי.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

למה לא לעשות על האש ?

זה רק משפר את האווירה ומקרב בין החברה .

מי שרוצה שיאכל ומי שלא לא .. לא נראה לי כבד בכלל .. זה לא שדופקים ארוחות שחיתות

פורסם

לא מובנת לי תמיד הקפיצה הזאת לגבי הזזת המפגשים.

מאז שנת 2002 ועד היום המפגשים נערכים בימי שבת, בשעה 12:00.

לרוב המפגשים כל שלושה שבועות, למעט הזזה של שבוע לפה או לשם.

אני מבין את מצוקתם של שומרי המסורת, אבל נסיון העבר לא עוזר לנושא.

יש עדיין אנשים שעובדים בימי שישי ולכן לא יכולים להגיע בנוסף מי שלא עובד זה היום היחידי שלו לסידורים וכו'.

דבר שני, לאנשים יש ארוחות ערב אצל המשפחות ולא תמיד הם באיזור מגוריהם ולהרבה חברי פורום יש גם נסיעה של איזה 40-60 דקות חזרה הבייתה.

דבר אחרון, עד שעה 15:00 בערך קניון איילון מפוצץ וכך גם החניה ומשם מגיעים כל מיני גורמים לא רצויים.

ובגלל שמחשיך כבר בשעה 16:30-17:00 לערוך מפגש בשביל שעה וחצי- גג שעתיים זה מטופש.

מכל אותם סיבות אנחנו נמנעים ממפגשים בימי שישי, ככה זה עובד כבר שנים וגם ככה זה ישאר.

under construction..

פורסם

אין עניין של קפיצה להזיז.

אבל המפגש צריך להיות בתאריך שנח לכמה שיותר אנשים , ולכן אני עושה סקר ומה שהרוב יחליט זה מה שנעשה.

אני לא נכנס לשיקולים של שומרי שבת , אוכלי ארוחות , עובדים , לומדים - לכל אחד יש את השיקולים שלו ומבחינתי לכולם יש זכות דומה על המיפגשים ולכן בחרתי לעשות סקר.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אכן כן.

אבל עדיין העלתי את הרעיון של מה עומד מאחורי המפגשים בימי שבת, כי תמיד יש את שאלת שומרי המסורת.

הרי לאף אחד חלילה אין שום אינטרס נחבא כדי לפגוע בהם.

זה פשוט נובע מעניין של נוחות.

לגבי הזכות של כולם למפגשים זה הרי ברור ולשם כך יש את אופציית הסקרים של הפורום.

מותר להביע דעה,לא?:)

under construction..

פורסם

ככה זה עובד כבר שנים וגם ככה זה ישאר.

הטון הזה לא נשמע כמו הבעת דעה אלה ניסיון לקיבוע המפגש ביום שלדעתך מתאים.

כמו שאמרתי , הסקר יחליט מה נח לרוב האנשים . הכי פשוט והכי הוגן.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

1. מפגש לשומרי מסורת המפגשים.

2. מפגש לשומרי מסורת, שאינם עובדים בשישי.

3. מפגש לשומרי מסורת שעובדים בשישי.

4. מפגש לשומרי מסורת המפגשים, שאינם עובדים בשישי.

5. מפגש לעובדים בשבת עם סידורים בשישי, אך מוזמנים לארוחת שישי אצל הוריי החברה.

6. מפגש לעובדים בשבת בלי סידורים בשישי, אך מוזמנים לארוחת שישי אצל הוריי החברה.

7. מפגש שומרי מסורת המפגשים עם סידורים ביום שישי - רעבים.

8. מפגש שומרי מסורת המפגשים עם סידורים ביום שישי - שבעים.

9. מפגש שומרי מסורת המפגשים בלי סידורים אבל עם לימודים.

10.מפגש שומרי מסורת המפגשים בלי סידורים בלי לימודים בלי ארוחות בשישי אבל צמחוניים..

11. מפגש לאלו עם קצת סידורים, נגיד דואר, צריכים לקפוץ אח"כ לחבר, לאכול משהו, לחזור הביתה כי שכחו משהו..

זה נכון להתחשב בכל אחד שעונה לאחת ההגדרות הנ"ל, זה יפה וחשוב. אבל בשביל פעם בחודש אפשר לעשות מאמץ, ושכולם יתגמשו. הרי מה שנוח לאחד, זה בהכרח על חשבון אחר.

גם לי יותר מתאים ימי שבת מימי שישי, מסיבות טכניות שונות, אבל אם המפגשים יוכפלו בגלל המעבר לימי שישי, הרווחנו.

מה שכן, כמו שציינו לעיל, בימי החורף הימים קצרים. מחשיך מוקדם, השבת נכנסת בארבע אחה"צ, יצטרכו לצאת משם ב2, אז מתי זה יתקיים? ב10 בבוקר? מפגש על האש בכלל לא רלוונטי בימי שישי הקצרים..

נראה לי שבימי הקיץ שהשבת נכנסת ב7 בערב זה פשוט פרקטי יותר לקיים מפגש ביום שישי אבל בחורף זה פשוט לא כדאי.

עדיין לא הצבעתי..:shock:

פורסם
הטון הזה לא נשמע כמו הבעת דעה אלה ניסיון לקיבוע המפגש ביום שלדעתך מתאים.

כמו שאמרתי , הסקר יחליט מה נח לרוב האנשים . הכי פשוט והכי הוגן.

אין פה שום טון שמבשר אחרת.

לפני כמה שנים אני אישית ניסיתי להעביר חלק מהמפגשים לימי שישי, ואף חלק מהם למקומות אחרים כמו רעננה,רשל"צ וכו'.

מה שיצא בסוף זה שמכורח המציאות ב99.9% מהמקרים יותר נוח לרוב חברי הפורום בשבת, מהרבה סיבות כלליות וממש לא אישיות כפי שכבר ציינתי בהודעה המקורית.

בנוסף, לי אין שום כוונה להטות את זה לכאן או לכאן ,שכן לי אישית זה כלל לא משנה אם זה יהיה בשישי או בשבת.

אם באורך פלא נהפוך להיות חו"ל וגם יום ראשון יהיה יום מנוחה, אני יכול להבטיח לכולנו שאם יערך סקר מידי חודש לגבי מועד המפגש הוא יהיה לא מעט פעמים בימי שישי.

עד אז,זה בד"כ יהיה בימי שבת וניתן ללמוד על כך מתוצאות הסקרים הקודמים.

הרי יש פה 2 אופציות:

1. או שלרוב חברי הפורום שמגיעים למפגשים כי פשוט יותר נוח להם בימי שבת-

2. או שאין פה מספיק אנשים שמגיעים למפגשים וגם שומרי מסורת שמן הסתם יותר נוח להם בימי שישי .

לי אישית ולרוב מהטעמים שהעלתי מקודם, אופציה 1 היא זאת שמתאימה לרוב.

under construction..

פורסם

כמו שאמרתי , לא מעניין אותי שיקול של כל אחד , כל אחד והשיקולים שלו וכל שיקול ראוי .

אתה בא בגישה של כך זה היה וכך זה ישאר לדעתי זו גישה מגעילה. אבל תציג את זה איך שבא לך .

מה שיתאים לרוב , זה מה שנעשה.

Alpine 9533, H701, C701

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...