Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

באיזה תאריך תרצה לקיים את מפגש אודיו-אש הקרוב ?  

74 הצבעות

1. 1. באיזה תאריך תרצה לקיים את מפגש אודיו-אש הקרוב ?

• 24.10
      18
    • 25.10
      31
    • 31.10
      8
    • 1.11
      17

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא בא בשום גישה, אני פשוט ניזון מנסיונות העבר ומביע את דעתי האישית.

מבחינתי שכל חודש יהיה סקר לגבי מועד המפגש.

אבל הנושא של מפגשי אודיו בשבת הוא קיים כבר מימי אוטוסאונד עוד לפני 2002, ואם שום דבר לא השתנה ב6+ שנים האחרונות ,כנראה שגם עכשיו זה לא ישתנה.

לא גישה, לא טון ולא כלום- רק דעתי האישית.

under construction..

פורסם

מי שזוכר את המיפגש שהיה בפסח והיתקיים ביום "שישי" http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=203434&highlight=%D7%9E%D7%99%D7%A4%D7%92%D7%A9+%D7%A4%D7%A1%D7%97 אני זוכר שזה היה מיפגש מאוד גדול

אני חושב שגם לטובת אלו ששומרים שבת צריך לעשות מידי פעם מיפגש ביום שישי :-)

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

"המפגשים של אוטוסאונד" כבר לא ממש מתקיימים. נחמד להתרפק על ימים עברו, בהם קליפורניה בום ורוקפורד-טרפז-4000-שקל היו היי אנד, אבל הקשר בין המפגשים של אוטוסאונד להיום מקרי בהחלט. 99% מהאנשים והציוד התחלפו.

בכל מקרה, גם אני בעד מפגשים בימי שבת, הרבה יותר נוח, אבל אין שום בעייה עם סקר ועם שינוי מועד המפגש מפעם לפעם. זה לא שהמפגשים האלה נערכים פעם בשנה, כולה פעם בשלושה שבועות. הפסדת מפגש פעם אחת? תגיע למפגש הבא. מה כבר יקרה?

איתמר (שהפסיד את המפגש-מנגל הקודם ועדיין חי).

עריכה: ניר, המפגש בו התמונה צולמה לא היה ממש ממזמן, לדעתי הוא היה באיזור מרץ 2006.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא שיש לי העדפה לימי שישי, אבל למה לא ההפך? מה זה לזרוק עצם? שמת לב שנכון לעכשיו כ40% הצביעו לימי שישי?

הדבר הכי נכון, זה לקבוע שרירותית בתאריך מסויים, ושכולם ינסו להתגמש. ולגבי שומרי שבת, בימי הקיץ בלבד לבצע זאת לסירוגין, כך שכל מפגש שני יתקיים ביום ו'.

הדבר השני הנכון זה אכן לבצע סקר ושהרוב יחליטו. כמו בכל בחירות לכל דבר, חלקם יוצאים מבסוטים וחלקם יוצאים מאוכזבים. זה מה יש.. מקסימום, כמו שאיתמר אמר, לא מסתדר לך הפעם? אז בפעם הבאה כן יסתדר לך..[ולאחרים לא..]

שאף אחד כאן לא יזרוק שום עצם. כולם חשובים ונחשבים באותה מידה :idea:.

פורסם

נכון להיום (בהתחשב בזה שאני מובטל) אני גמיש גם לימי שלישי ב18:00... אבל מה שרציתי לשאול הוא דבר אחר, מפגש יוצא אחת לשלוש/ארבע שבועות כמדודמני, למה לא לעשות פעם ככה, פעם ככה? משהו בסגנון שבת הזו (או שיש), ולאחר שלושה שבועות ביום שישי (או שבת) וכך הלאה?

חוצמזה, למפגש הזה יש מתנדב אמיץ לעזור מעט עם מערכת החשמל ה"רופסת" משהו שלי? (כל הציוד יגיע איתי)

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
לא שיש לי העדפה לימי שישי, אבל למה לא ההפך? מה זה לזרוק עצם? שמת לב שנכון לעכשיו כ40% הצביעו לימי שישי?

הדבר הכי נכון, זה לקבוע שרירותית בתאריך מסויים, ושכולם ינסו להתגמש. ולגבי שומרי שבת, בימי הקיץ בלבד לבצע זאת לסירוגין, כך שכל מפגש שני יתקיים ביום ו'.

הדבר השני הנכון זה אכן לבצע סקר ושהרוב יחליטו. כמו בכל בחירות לכל דבר, חלקם יוצאים מבסוטים וחלקם יוצאים מאוכזבים. זה מה יש.. מקסימום, כמו שאיתמר אמר, לא מסתדר לך הפעם? אז בפעם הבאה כן יסתדר לך..[ולאחרים לא..]

שאף אחד כאן לא יזרוק שום עצם. כולם חשובים ונחשבים באותה מידה :idea:.

אהלן! אני קורא את התגובה שלך וצוחק... הובנתי בדיוק הפוך. :lol:

אני דווקא שומר שבת! מכיוון ש-90% מהמפגשים הם בשבת, אמרתי שיזרקו גם לנו עצם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...